reklama
Muszę napisać teraz bo potem zapomne, więc załozyłam nową stronke na bobasach karolinkab.bobasy.pl stara to karolinka09.bobasy.pl, wyczerpało się na niej miejsce, już chyba nic nie będę na niej zmieniać, więc zapraszam na nową. Niestety linku nie da się zrobić bo wychodzą jakieś hocki klocki 
Dziwne jak pisze www to się nie da wysłac i część się traci dziwne 
A teraz z innej beczki, Karolinka chyba nie trawi BoboVIty, wczoraj dawałam jej zupkę i się jej dźwigało
więc dałam jej Gerbera i zjadła bez problemu, a dziś zwróciła prawie cały deserek, ale może dlatego że za dużo jej dałam?
Dziewczyny chcę kupić Karolincee zabawkę, mam na oku dwie, na tą kiedyś Basia zwróciła mi uwagę:
V2* Materacyk/mata edukacyjna 3 w1 FISHER PRICE (129244913) - Aukcje internetowe Allegro
a druga jest taka:
MUZYCZNY OCEAN - LITTLE TIKES - WYSYŁKA GRATIS! (129062785) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie? Karolinka będzie miała z tego pożytek? Bo żyrafa niestety była niewypałem.
MariaOla Ty chyba chciałaś tą żyrafę odkupić? Mogę Ci już ją sprzedać jak chcesz.
Daj szybciutko znać jak tam USG
A teraz z innej beczki, Karolinka chyba nie trawi BoboVIty, wczoraj dawałam jej zupkę i się jej dźwigało
Dziewczyny chcę kupić Karolincee zabawkę, mam na oku dwie, na tą kiedyś Basia zwróciła mi uwagę:
V2* Materacyk/mata edukacyjna 3 w1 FISHER PRICE (129244913) - Aukcje internetowe Allegro
a druga jest taka:
MUZYCZNY OCEAN - LITTLE TIKES - WYSYŁKA GRATIS! (129062785) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie? Karolinka będzie miała z tego pożytek? Bo żyrafa niestety była niewypałem.
MariaOla Ty chyba chciałaś tą żyrafę odkupić? Mogę Ci już ją sprzedać jak chcesz.
Daj szybciutko znać jak tam USG
iza ja twój nr gg mam juz dosyć długo,gdybym wiedziała...dała bym ci wcześniej swój
ja bym brała muzyczny ocean,jakiś ciekawszy jest i na dłużej starcza
.Acha,nigdy nie jadłam krewetek wiec nie wiem czy zjem :-) spróbuję
mamaboo to zyczę wam zeby R załatwił paszport;-)
mariaola i jak? smakowała glukoza
;-)
oliwka u nas też pochmurno ale w miarę ciepło,coś się chyba kończy ta pogoda
,ale moze jeszcze zawita słonko nieraz
miłego wieczoru.

mamaboo to zyczę wam zeby R załatwił paszport;-)
mariaola i jak? smakowała glukoza

oliwka u nas też pochmurno ale w miarę ciepło,coś się chyba kończy ta pogoda

miłego wieczoru.
Witam,
No, to dzis chyba przeszlyscie same siebie, postow dawno tyle nie musialam czytac.
Ja dzis troche do tylu, bylam na dzialce i w koncu skosilam trawe, mama to od mojego przyjazdu z Wloch mnie prosila
Bylo wiec co robic...
Pozdrawiam,
No, to dzis chyba przeszlyscie same siebie, postow dawno tyle nie musialam czytac.
Ja dzis troche do tylu, bylam na dzialce i w koncu skosilam trawe, mama to od mojego przyjazdu z Wloch mnie prosila

Pozdrawiam,
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie u gina. Mały waży ok. 3500 gr. Szyjka jak twierdzi lekarz przygotowuje się do porodu. Nie jest mi w stanie powiedzieć kiedy to może nastąpić
. Mówi, że do tygodnia moge urodzić. A ja siedzę teraz i ciągle mi łzy lecą ponieważ jutro muszę iść do szpitala
. A dlaczego??? Nie mógł mi dać L4 więc miałam wybór szpital albo urlop macierzyński. Niewiem czy dobrze zrobiłam???
Takze nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu. Mam dość dzisiejszego dnia jest mi okropnie smutno

reklama
kubusiowa
Fan(ka)
Witam wieczorkiem:-)
Ale duzo naprodukowałyście że nie wiem czy o wszystkim zapamietałm
Dzisiaj przeszłam metamorfozę u fryzjera tzn. inny kolor inne cięcie no i efekt tego że Kubus jak mnie zobaczył to go zamurowało na sekund pięć bo do tego załozyłam moje okulary w których w domu teraz nie chodze bo on zaraz łapie więcnie jest przyzwyczajony do mojego widoku w okularach wuięc był to dla niego chyba szok
bo staneła przed nim odmieniona mama;-) Jarkowi ta zmiana bardzo się spodobała:-) , ja też dobrze się w niej czuję. Mam teraz ciemne włosy (gorzka czekolada) z lekkimi reflekasami jasnych pasemek ale nie duzo. Po tej metamorfozie zmiana wagi nad czym juz od dwóch dni mocno pracuje (jazda na rowerku treningowym na filmiku-przyjemne z pożytecznym)
.
A ja 3 dzien bede łapać mocz od Kubusia
jutro mam ostateczny termin:-(. Wczoraj Jarek był z Kubusiem pobrac krew i Kubus był bardzo dzielnym chłopczykiem zaczął dopiero płakac jakzobaczył kapiącą krew to sie przestraszył ale za chwilę było okej
W następnym tygodniu wielkie malowanie mieszkanka Kubus na warte do teściów amy z Jarkiem heja :-)
mmm - to są chyba uroki złobków i przedszkoli:-( , zdrówka Grzesiu
Karolinna - cały czas o Was myślimy i Kubuś przesyła całuski a szczególne dla Lenki
:-)
, juz humorek okej
Ewcik - no to musimy sie spotkac na spacerku to poklachamy;-) , jak tam po rehabilitacji?
Baska - jak tam u gina, kiedy cie zabiera na porodówkę?
Mariola - a ty jak tam USG potwierdziły sie moje domysły na chłopaka
iza - fotusie fajowe, widac że spacerówka przypadła do gustu karolince
narka
Ale duzo naprodukowałyście że nie wiem czy o wszystkim zapamietałm

Dzisiaj przeszłam metamorfozę u fryzjera tzn. inny kolor inne cięcie no i efekt tego że Kubus jak mnie zobaczył to go zamurowało na sekund pięć bo do tego załozyłam moje okulary w których w domu teraz nie chodze bo on zaraz łapie więcnie jest przyzwyczajony do mojego widoku w okularach wuięc był to dla niego chyba szok

A ja 3 dzien bede łapać mocz od Kubusia

W następnym tygodniu wielkie malowanie mieszkanka Kubus na warte do teściów amy z Jarkiem heja :-)

mmm - to są chyba uroki złobków i przedszkoli:-( , zdrówka Grzesiu

Karolinna - cały czas o Was myślimy i Kubuś przesyła całuski a szczególne dla Lenki

Ewcik - no to musimy sie spotkac na spacerku to poklachamy;-) , jak tam po rehabilitacji?
Baska - jak tam u gina, kiedy cie zabiera na porodówkę?

Mariola - a ty jak tam USG potwierdziły sie moje domysły na chłopaka

iza - fotusie fajowe, widac że spacerówka przypadła do gustu karolince

narka
Podziel się: