reklama
mmm
Fanka BB :)
Baśka wiem co czujesz, ja leżałam 2 tyg. przed porodem, ale miałam wskazania do tego, ale Ty ??? Zaprzyjaźnij się z położnymi potem będziesz miała pomoc jak nikt! Ja na tym ogromnie zyskałam jak miałam kłopoty z karmieniem przy nawale pokarmu... Nie martw się, ważne że z Tobą i Dzidzią jest wszystko dobrze... Jestem z Tobą :-)
kubusiowa a gdzie fotka ??? Muszę z Ciebie brać przykład: fryzurka, pazurki, ćwiczenia... Prawdziwa z Ciebie kobieta! Ja też tak chcę :-)
kubusiowa a gdzie fotka ??? Muszę z Ciebie brać przykład: fryzurka, pazurki, ćwiczenia... Prawdziwa z Ciebie kobieta! Ja też tak chcę :-)
No nareszcie juz ogarnełam wszytsko. Zwalili mi sie goscie i mało tego z dwojka małych dzieci. sajgona na całego. ja do poludnia ladnie sobie posprztaalma tu nalot. Lubie gosci ale raczej zapowiedzianych.
A po drugie dostałam dzis telefon od moejj najlepszej kolezanki. Była w 14 tygodniu ciązy. Pisze ze była bo dzis wzieli ja do szpitala a jutro ma zabieg - ciąza obumarła. Popłakałam sie nad nia .Bidulka , tak pragneli tego dzieciaczka. Pytała sie nie czy nie wiem jak taki zabieg wyglada ale ja nie mam pojecia. Kurcze a tak sie cieszyla ze razem na spacerki wyjdziemy.
teraz troche poodpisuje wam bo mnie wywalicie stad
MMM - duzo zdrowka dla tak dzielnego chłopczyka. Niech sie kuruje bo za niecały miesiac najwazniejsza imprezka w jego zyciu - pierwsze urodzinki
Iza ja tez bym wybrała muzyczny ocean, bardzo fajan zabawka i starcza na dłuzej. Moj mały mata edukacyjna bawił sie do 6 mieisaca , podarowalam ja kumpeli, bo zero zainetresowania nia było
BASKA to moze we wrezsniu urodzisz, ja stawiam na wrzesien , badz dzielna
KUBUSIOWA musimy sie spotakc koniecznie bo ja od 09,10 ide do pracy
A po drugie dostałam dzis telefon od moejj najlepszej kolezanki. Była w 14 tygodniu ciązy. Pisze ze była bo dzis wzieli ja do szpitala a jutro ma zabieg - ciąza obumarła. Popłakałam sie nad nia .Bidulka , tak pragneli tego dzieciaczka. Pytała sie nie czy nie wiem jak taki zabieg wyglada ale ja nie mam pojecia. Kurcze a tak sie cieszyla ze razem na spacerki wyjdziemy.
teraz troche poodpisuje wam bo mnie wywalicie stad
MMM - duzo zdrowka dla tak dzielnego chłopczyka. Niech sie kuruje bo za niecały miesiac najwazniejsza imprezka w jego zyciu - pierwsze urodzinki
Iza ja tez bym wybrała muzyczny ocean, bardzo fajan zabawka i starcza na dłuzej. Moj mały mata edukacyjna bawił sie do 6 mieisaca , podarowalam ja kumpeli, bo zero zainetresowania nia było
BASKA to moze we wrezsniu urodzisz, ja stawiam na wrzesien , badz dzielna
KUBUSIOWA musimy sie spotakc koniecznie bo ja od 09,10 ide do pracy
KUBUSIOWA nie wiem czy wam przypadłoby do gustu ale sa działeczki do sprzedania zaraz blisko mnie. Tam gdzie buduja te nowe domki. Chyba ul. Nałkowskiej.Przy tej obwodnicy niedaleko strazy pozarnej. bardzo blisko prezydenta Żor. Wiesz nawet z tego co mi wiadomo sasidskla ktora mieskza kilka domow dalej ma jesczze jakies dzialki do sprzedania wiec nuemr moge wam załatwic do niej.
kubusiowa
Fan(ka)
baska - nie załamuj sie teraz na sam koniec, dobrze zrobiłaś bo juz by ci macieżyński leciał a po co, mmm ma racje poznasz poożne i będzie dobrze a i może ci dadzą ci kroplókę na wywołanie porodu, ważne z maluszek okej dduzo waży i będzie wszystko dobrze trzymam kcuki i dawaj znac co i jak, ale jestem podekscytowana
:-)
mmm - panie po trzydziestce tak mają;-) (żarcik), żle sie czuje z dodatkowymi kilogramami przed ciążą ważyłam 53 kg a teraz 59 a dobijało 60
a tu przed nami zima brrr
ewcik - juz ci moge poliecic ja mam go 3 rok i duzo schudłam w nogach i w pupie z czym miałam zawsze duzy problem, tylko trzeba miec duzo samozaparcia

mmm - panie po trzydziestce tak mają;-) (żarcik), żle sie czuje z dodatkowymi kilogramami przed ciążą ważyłam 53 kg a teraz 59 a dobijało 60

ewcik - juz ci moge poliecic ja mam go 3 rok i duzo schudłam w nogach i w pupie z czym miałam zawsze duzy problem, tylko trzeba miec duzo samozaparcia
Przepraszam ale ja tez nie umiem sie pogodzic dlaczego te 5,5 kg ciagle wisi.Moze przesle nam Pani po 30 -stce ten sprzecik.
HA HA HA fajnie bysmy wygladaly wszystkeienajpierw rowerek a potem godzinka na forum...ups godzinka to za mało
HA HA HA fajnie bysmy wygladaly wszystkeienajpierw rowerek a potem godzinka na forum...ups godzinka to za mało
baska nie smuć się! mozna się tylko cieszyć
ty i dzidzia pod scisłą ochona lekarzy,nie mozna mieć lepiej! serio,codziennie mierzenie tętna dzidzi i Towje ciśnienie itp
.
ewcik smutne są takie sytuajce:-(mam znajomych którzy też przez to przeszli i ja też płakałam gdy rozmawiałam z tą dziewczyną przez tel:-( .
kubusiowa pewnie zechce się z wami podzielic nowym osiagnięciem Kubusia:-) pochwal się ,przypominam zebyś nie zapomniała:-) i gratki raz jeszcze
.
Może tu jeszcze dziś zajrzę
.

ewcik smutne są takie sytuajce:-(mam znajomych którzy też przez to przeszli i ja też płakałam gdy rozmawiałam z tą dziewczyną przez tel:-( .
kubusiowa pewnie zechce się z wami podzielic nowym osiagnięciem Kubusia:-) pochwal się ,przypominam zebyś nie zapomniała:-) i gratki raz jeszcze

Może tu jeszcze dziś zajrzę

reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy. Ja niestety ciagle płacze. Nie cierpie szpitali i niewiem jak to wytrzymam bo niewiem ile to będzie trwało
.
Karolinna - masz rację, ze bede miała dziennie opiekę i przynajmniej będę pewna, ze z dzidzią wszystko ok. Mam mieć dziennie robione ktg i podobno kroplówkę podłączaną na wywolanie porodu.
Kubusiowa - racja, ze szkoda macierzyńskiego ale dlaczego te przepisy są takie głupie
Normalnie przeraża mnie jutrzejszy dzień. Maż zawiezie mnie tam dopiero po poludniu gdzieś kolo 17. Pozostaje mi tylko się modlić, żeby juz coś zaczęło się dziać.

Karolinna - masz rację, ze bede miała dziennie opiekę i przynajmniej będę pewna, ze z dzidzią wszystko ok. Mam mieć dziennie robione ktg i podobno kroplówkę podłączaną na wywolanie porodu.
Kubusiowa - racja, ze szkoda macierzyńskiego ale dlaczego te przepisy są takie głupie

Normalnie przeraża mnie jutrzejszy dzień. Maż zawiezie mnie tam dopiero po poludniu gdzieś kolo 17. Pozostaje mi tylko się modlić, żeby juz coś zaczęło się dziać.
Podziel się: