Karolinka właśnie drzemie po kaszce, to niesamowite jak kaszka na nią działa
A rowerek już stoi w pokoju, tylko muszę go umyć i nie wiem czy będzie wyświetlacz działał bo wylały się baterie w środku :-(
A muzyczny ocean już zamówiłam :-) jeszcze tylko przelewik i niedługo Karolcia będzie się bawić (mam nadzieję
)
Ewcik o tą stabilność kojca też się obawiałam ;-)
A w ogóle dziewczyny używałyście lub używaci kojców? Wiem że Diablica ma
, na kwietniówkach wiele dziewczyn też ma, ale ja nie jestem przekonana, to chyba taki nie koniecznie potrzebny wydatek?
Basia trzymaj się, weź sobie gazetki do czytania, w szpitalu będziesz mogła pogadać z innymi ciężarówkami
i z mamusiami, zobaczysz, mnie czas szybko leciał, dopiero w chyba drugim tygodniu już miałam dość szpitala, inne przychodziły, rodziły i wychodziły a ja z taką Agnieszką to już byłyśmy stałe rezydentki
ale jakoś przeżyłam i Ty też przeżyjesz. To dla dobra dzidzi, a myśle ze w Twoim przypadku to kwestia kilku dni, zobaczysz, czekam na smska od Ciebie ;-) Trzymaj się! Buziaki!
Biegne myć rowerek

A rowerek już stoi w pokoju, tylko muszę go umyć i nie wiem czy będzie wyświetlacz działał bo wylały się baterie w środku :-(
A muzyczny ocean już zamówiłam :-) jeszcze tylko przelewik i niedługo Karolcia będzie się bawić (mam nadzieję

Ewcik o tą stabilność kojca też się obawiałam ;-)
A w ogóle dziewczyny używałyście lub używaci kojców? Wiem że Diablica ma

Basia trzymaj się, weź sobie gazetki do czytania, w szpitalu będziesz mogła pogadać z innymi ciężarówkami

Biegne myć rowerek