hejka
Ja dopiero usiadłam przed kompem
obejrzałam madzie m:-) i teraz czekam na mężulka bo pracuje do 24:-(
luszczynka -juz tulisz swoje malenstwo ,Oliwka jest słodziutka widziałam na wrześniówkach.Dobrze że już jesteście z nami
mariaola maale miałaś pecha z ta kaską
na dodatek skradziona karta
mamaboo czy adres mmm jest aktualny po przeprowadzce ???,żeby zaś kartki doszły gdzie trzeba;-)
kaśka niewiesz ze pod latarnią najciemniej ,ale mieliscie pecha
karolina ja owoce morza to jem na pizzy i musze przyznać że mnie to smakuje

a z tą kosmetyczką to ci zazdroszcze ;-)
ewcik ja niemam tej książki ale z swiatu książki zamówiłam sobie dziecko ,zdrowie i rozwój.Jest super,wszystko biało na czarnym
od ciąży i opieki nad noworodkiem do chorób, objawy i postpowanie ,siatki centylowe rozwoju dziecka .Naprawde super ma 750 stron i bardzo przydatna.A gdzie pracujesz?jak można wiedzieć;-)
Z tymi obiadami to najgorzej ja robie pizze ,ale napiszcie co sie robi z brokułami trzeba je sparzyć czy co żeb położyć na ciasto
kubusiow dobrze że z kubusiem jest juz lepiej
A ten kolor bardzo mie sie podoba bede wiedziała na przyszłość że to grejfrut ;-)
Mam do was pytanie kupujecie maluchom kurtkę na zime czy kombinezon bo mam dylemat ,bo widziałam super kurtkę a z kolei by musiała miec jakieś spodnie cieplejsze .Chyba ze kombinezon ,a wy jak?
Ja dopiero usiadłam przed kompem

luszczynka -juz tulisz swoje malenstwo ,Oliwka jest słodziutka widziałam na wrześniówkach.Dobrze że już jesteście z nami

mariaola maale miałaś pecha z ta kaską

mamaboo czy adres mmm jest aktualny po przeprowadzce ???,żeby zaś kartki doszły gdzie trzeba;-)
kaśka niewiesz ze pod latarnią najciemniej ,ale mieliscie pecha

karolina ja owoce morza to jem na pizzy i musze przyznać że mnie to smakuje

ewcik ja niemam tej książki ale z swiatu książki zamówiłam sobie dziecko ,zdrowie i rozwój.Jest super,wszystko biało na czarnym

Z tymi obiadami to najgorzej ja robie pizze ,ale napiszcie co sie robi z brokułami trzeba je sparzyć czy co żeb położyć na ciasto

kubusiow dobrze że z kubusiem jest juz lepiej

Mam do was pytanie kupujecie maluchom kurtkę na zime czy kombinezon bo mam dylemat ,bo widziałam super kurtkę a z kolei by musiała miec jakieś spodnie cieplejsze .Chyba ze kombinezon ,a wy jak?