reklama
witam wczesnym rankiem
dzis wstałam jak maz szeł do pracy i jakos nie moglam zasnąc
wczoraj na wieczur juz nie moglam siąśc bo był komp zajety.
Dzis kolejna noc przespana do 5 

iza GRATULACJE DLA KAROLKI Z OKAZJI 7 MIESIęCZNICY I PRZEBICIA KOLEJNEGO ZąBALA

iza GRATULACJE DLA KAROLKI Z OKAZJI 7 MIESIęCZNICY I PRZEBICIA KOLEJNEGO ZąBALA

M
MariaOla
Gość
Hej dziewczyny
dziś już się dobrze czuję, a więc wczorajsze słabości to jakiś jednodniowy ZONK
Karolinna ... ja tez myślałam, że ciuszki będe prała pod koniec ciąży, ale u mnie to wypada akurat na święta i sylwestra, więc żeby sobie wszelkie wysiłki rozłożyć planuję te czynności już na listopad
Mokatte, Sandros ... to dowodzi tylko jednemu, że każde dziecko jest inne ;-) A co do uporu maniaka to mi daleko do takiej postawy. Ba! wręcz się boję, że będę zbyt mało regularna i konsekwentna. Przy opiece nad cudzymi dziećmi mi to jakoś wychodziło, ale wiadomo jakie dzieci, no może nie noworodki, potrafią być uparte i jak zaleźć za skórę
Cóż pozostaje mi jedynie czekać i zobaczyć co takiego we mnie siedzi ;-)
Iza ...... gratulacje dla Karolci z okazji 7 miesięcy i pięknego zębola, który chyba jest jeszcze tak maleńki, że lekarka go nie widziała ;-) co ?
A tak z zupełnie innej beczki
Moja Nuka została babcią dziewięciorga wnucząt, są to mieszańce Tary - Huskiej, biało czarnej z niebieskimi oczętami i synusia Nusi - Brajana - białego psa przypominającego pasterskiego. Jejku, one muszą być śliczne, już się nie mogę doczekać, kiedy będe mogła je zobaczyć. Póki co jeszcze ślepe i Tara dostaje świra i chce wszystkich gości zjeść
Miłego dnia :-)
dziś już się dobrze czuję, a więc wczorajsze słabości to jakiś jednodniowy ZONK

Karolinna ... ja tez myślałam, że ciuszki będe prała pod koniec ciąży, ale u mnie to wypada akurat na święta i sylwestra, więc żeby sobie wszelkie wysiłki rozłożyć planuję te czynności już na listopad

Mokatte, Sandros ... to dowodzi tylko jednemu, że każde dziecko jest inne ;-) A co do uporu maniaka to mi daleko do takiej postawy. Ba! wręcz się boję, że będę zbyt mało regularna i konsekwentna. Przy opiece nad cudzymi dziećmi mi to jakoś wychodziło, ale wiadomo jakie dzieci, no może nie noworodki, potrafią być uparte i jak zaleźć za skórę

Iza ...... gratulacje dla Karolci z okazji 7 miesięcy i pięknego zębola, który chyba jest jeszcze tak maleńki, że lekarka go nie widziała ;-) co ?
A tak z zupełnie innej beczki
Moja Nuka została babcią dziewięciorga wnucząt, są to mieszańce Tary - Huskiej, biało czarnej z niebieskimi oczętami i synusia Nusi - Brajana - białego psa przypominającego pasterskiego. Jejku, one muszą być śliczne, już się nie mogę doczekać, kiedy będe mogła je zobaczyć. Póki co jeszcze ślepe i Tara dostaje świra i chce wszystkich gości zjeść

Miłego dnia :-)
justyna
Fanka BB :)

a z odcycaniem to zależy od dziecka Liwia jest straszny cycuśnik i nie popuści i jak nie dam w nocy to wrzeszczy przez duze W i przez łzy " cicy cicy" terrorystka mała

MariaOla to muszą byc rozkoszne te maluszki !!!!!
gratulacje Karolince !!!!!!!!
jedziemy na łikend do Wisły i pogoda sie nie zapowiada ale itak sie ciesze !!!!!!!!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witam
Izuniu gratulacje ząbalków i kolejnych miesięcy na sówaczku
MariaOla juz odpowiadam na twoje pytanie ;-) Z Wiki rączką jest juz wszytko OK. Ścięgna się pozrastały i juz nie nosi aparaciku :-) Funkcjonuje w 100%
Justynko życzę powodzenia z odstawianiem od cycusiów!
Sandros Ja tak cały czas to nie jeżdże ;-) nie ma za bardzo czasu przy tych moich dwóch gwiazdeczkach ;-) A jak znajde chwile to sprzątam mieszkanko,jedynie pozostaje mi wieczór jak juz Niunie śpią a ja nie padam na twarz ;-)
A moja Wiki dzisiaj bosko spała,za to Emilka trzy razy wstała
Widze ze one na zmiane mi sie budzą,i nie dadzą mi sie tak szybko wyspać
pozdrawiam

Izuniu gratulacje ząbalków i kolejnych miesięcy na sówaczku

MariaOla juz odpowiadam na twoje pytanie ;-) Z Wiki rączką jest juz wszytko OK. Ścięgna się pozrastały i juz nie nosi aparaciku :-) Funkcjonuje w 100%
Justynko życzę powodzenia z odstawianiem od cycusiów!
Sandros Ja tak cały czas to nie jeżdże ;-) nie ma za bardzo czasu przy tych moich dwóch gwiazdeczkach ;-) A jak znajde chwile to sprzątam mieszkanko,jedynie pozostaje mi wieczór jak juz Niunie śpią a ja nie padam na twarz ;-)
A moja Wiki dzisiaj bosko spała,za to Emilka trzy razy wstała

pozdrawiam

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hallo 
A ja kupiłam na allegro dla Emilki ubranko na chrzest i kurteczke
Dla dziewczynki do chrztu - rozm.62 + GRATIS (137223685) - Aukcje internetowe Allegro
KURTKA dla małej księżniczki 6m 68 MOTHERCARE (138839972) - Aukcje internetowe Allegro
Karolinko ja znowu wpadam w uzależnienie na allegro hihihi,Radzio mówi że za dużo tego wszystkiego kupuje.Ale teraz przemyslam to co chcę wziąść ;-)
A ja kupiłam na allegro dla Emilki ubranko na chrzest i kurteczke
Dla dziewczynki do chrztu - rozm.62 + GRATIS (137223685) - Aukcje internetowe Allegro
KURTKA dla małej księżniczki 6m 68 MOTHERCARE (138839972) - Aukcje internetowe Allegro
Karolinko ja znowu wpadam w uzależnienie na allegro hihihi,Radzio mówi że za dużo tego wszystkiego kupuje.Ale teraz przemyslam to co chcę wziąść ;-)
shinue
Zaangażowana w BB
MARIAOLA sensacje żołątkowe przed metą to chyba norma :sick:
. Ja co prawda nie kibluję ale często chodze zielona
. Masz zgage???
Przyślij zdjęcia psiaków:-)
IZA buziaki dla Liwii z okazji siódmej miesięcznicy i kolejnych ząbków.
JUSTYNA trzymaj się . potem będziesz instruować świerze mamuśki co robić żeby odstawić od cycusia.
Tej Wisły to Ci zazdroszczę;-) . Nawet jak pada to w górach jest pięknie .
Wodzisławianki słońce wyszło
. Biegiem na spacer ;-) .

Przyślij zdjęcia psiaków:-)
IZA buziaki dla Liwii z okazji siódmej miesięcznicy i kolejnych ząbków.
JUSTYNA trzymaj się . potem będziesz instruować świerze mamuśki co robić żeby odstawić od cycusia.
Tej Wisły to Ci zazdroszczę;-) . Nawet jak pada to w górach jest pięknie .
Wodzisławianki słońce wyszło

Hej!
Myślałam że więcej naprodukowałyście ;-) Dziękuję za wszystkie gratulacje i życzonka. Według mnie Karolcia ma już 6 ząbków bo te dwójki chyba się już przebiły ale nie mogę sprawdzić bo mała mi nie daje zajrzeć do buziulki, spróbuję jak będzie mocno spać pooglądać co tam się wykluło
Justynko życzę wytrwałości w odcycaniu Liwciorka
podziwiam Cię że przy dwójce małych dzieciaczków chce CI się jeszcze jeździć na rowerku
. A te ubranka pierwsza klasa
MariaOla super że czujesz się już lepiej
a te szczeniaczki to na pewno prześliczne
Kończę bo Karolcia mnie wzywa, płacze i pluje ze złości. Do wieczorka!
Myślałam że więcej naprodukowałyście ;-) Dziękuję za wszystkie gratulacje i życzonka. Według mnie Karolcia ma już 6 ząbków bo te dwójki chyba się już przebiły ale nie mogę sprawdzić bo mała mi nie daje zajrzeć do buziulki, spróbuję jak będzie mocno spać pooglądać co tam się wykluło

Justynko życzę wytrwałości w odcycaniu Liwciorka

podziwiam Cię że przy dwójce małych dzieciaczków chce CI się jeszcze jeździć na rowerku

MariaOla super że czujesz się już lepiej

Kończę bo Karolcia mnie wzywa, płacze i pluje ze złości. Do wieczorka!
reklama
shinue
Zaangażowana w BB
Teraz widze że mój suwak oszukuje . Bo mi termin lekarka przesunela na 15 listopada . Czyli jak samo nie ruszy to za 6 dni do szpitala i pod kroplówe .

Podziel się: