reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam wczesnym rankiem:-Ddzis wstałam jak maz szeł do pracy i jakos nie moglam zasnąc:no:wczoraj na wieczur juz nie moglam siąśc bo był komp zajety.:tak:Dzis kolejna noc przespana do 5 :happy::happy::happy:
iza GRATULACJE DLA KAROLKI Z OKAZJI 7 MIESIęCZNICY I PRZEBICIA KOLEJNEGO ZąBALA:happy:

Hej dziewczyny

dziś już się dobrze czuję, a więc wczorajsze słabości to jakiś jednodniowy ZONK :-D

Karolinna ... ja tez myślałam, że ciuszki będe prała pod koniec ciąży, ale u mnie to wypada akurat na święta i sylwestra, więc żeby sobie wszelkie wysiłki rozłożyć planuję te czynności już na listopad :tak:

Mokatte, Sandros ... to dowodzi tylko jednemu, że każde dziecko jest inne ;-) A co do uporu maniaka to mi daleko do takiej postawy. Ba! wręcz się boję, że będę zbyt mało regularna i konsekwentna. Przy opiece nad cudzymi dziećmi mi to jakoś wychodziło, ale wiadomo jakie dzieci, no może nie noworodki, potrafią być uparte i jak zaleźć za skórę :baffled: Cóż pozostaje mi jedynie czekać i zobaczyć co takiego we mnie siedzi ;-)

Iza ...... gratulacje dla Karolci z okazji 7 miesięcy i pięknego zębola, który chyba jest jeszcze tak maleńki, że lekarka go nie widziała ;-) co ?

A tak z zupełnie innej beczki
Moja Nuka została babcią dziewięciorga wnucząt, są to mieszańce Tary - Huskiej, biało czarnej z niebieskimi oczętami i synusia Nusi - Brajana - białego psa przypominającego pasterskiego. Jejku, one muszą być śliczne, już się nie mogę doczekać, kiedy będe mogła je zobaczyć. Póki co jeszcze ślepe i Tara dostaje świra i chce wszystkich gości zjeść :baffled:

Miłego dnia :-)

:wściekła/y: matko kiedy to dzieko normalnie bedzie spało !!!! wczoraj budziła sie chyba co godzinę !!
a z odcycaniem to zależy od dziecka Liwia jest straszny cycuśnik i nie popuści i jak nie dam w nocy to wrzeszczy przez duze W i przez łzy " cicy cicy" terrorystka mała :happy: muszę sie zebrać w sobie i definitywnie to zakończyć !!! ma juz przecież 15 mcy

MariaOla to muszą byc rozkoszne te maluszki !!!!!

gratulacje Karolince !!!!!!!!

jedziemy na łikend do Wisły i pogoda sie nie zapowiada ale itak sie ciesze !!!!!!!!!

Witam
icon_smile.gif

Izuniu gratulacje ząbalków i kolejnych miesięcy na sówaczku
mylove.gif

MariaOla juz odpowiadam na twoje pytanie ;-) Z Wiki rączką jest juz wszytko OK. Ścięgna się pozrastały i juz nie nosi aparaciku :-) Funkcjonuje w 100%

Justynko życzę powodzenia z odstawianiem od cycusiów!

Sandros Ja tak cały czas to nie jeżdże ;-) nie ma za bardzo czasu przy tych moich dwóch gwiazdeczkach ;-) A jak znajde chwile to sprzątam mieszkanko,jedynie pozostaje mi wieczór jak juz Niunie śpią a ja nie padam na twarz ;-)

A moja Wiki dzisiaj bosko spała,za to Emilka trzy razy wstała
icon_confused.gif
Widze ze one na zmiane mi sie budzą,i nie dadzą mi sie tak szybko wyspać
icon_wink.gif

pozdrawiam
icon_smile.gif

MARIAOLA sensacje żołątkowe przed metą to chyba norma :sick: :confused: . Ja co prawda nie kibluję ale często chodze zielona:baffled: . Masz zgage???

Przyślij zdjęcia psiaków:-)

IZA buziaki dla Liwii z okazji siódmej miesięcznicy i kolejnych ząbków.

JUSTYNA trzymaj się . potem będziesz instruować świerze mamuśki co robić żeby odstawić od cycusia.
Tej Wisły to Ci zazdroszczę;-) . Nawet jak pada to w górach jest pięknie .

Wodzisławianki słońce wyszło:szok: :-D . Biegiem na spacer ;-) .

Hej!
Myślałam że więcej naprodukowałyście ;-) Dziękuję za wszystkie gratulacje i życzonka. Według mnie Karolcia ma już 6 ząbków bo te dwójki chyba się już przebiły ale nie mogę sprawdzić bo mała mi nie daje zajrzeć do buziulki, spróbuję jak będzie mocno spać pooglądać co tam się wykluło :happy:

Justynko życzę wytrwałości w odcycaniu Liwciorka :tak:

podziwiam Cię że przy dwójce małych dzieciaczków chce CI się jeszcze jeździć na rowerku :rofl:. A te ubranka pierwsza klasa :tak:

MariaOla super że czujesz się już lepiej :happy: a te szczeniaczki to na pewno prześliczne :tak:

Kończę bo Karolcia mnie wzywa, płacze i pluje ze złości. Do wieczorka!

reklama
Teraz widze że mój suwak oszukuje . Bo mi termin lekarka przesunela na 15 listopada . Czyli jak samo nie ruszy to za 6 dni do szpitala i pod kroplówe .:baffled:

Do góry