reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ewcik - buty superowe!!!!!!!

diablica - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!:-)

anian - dziekujemy!!

przepraszam reszty nie pamiętam:sorry:

dobranoc

witam w słoneczny poranek:-)

kolejną noc Kubus sie biedaczek męczył z kaszelkiem i katarkiem:-( kiedy mu to przejdzie (nawet nie zpowiadał sie tak mocny kaszel)
Dzisiaj zapowiada sie piękny dzień i nie wiem czy jak nie bedzie wiało to nie pójde na chwile na spacer (doktorka pozwoliła ale wtedy nie było kaszlu).

Co robić? miałyście któraś taką sytuacje:sorry:

miłego dzionka

witam was w ten piekny poranek:happy2:
Kubusiowa byłam uz na dworzu ale nie ma wiatru narazie to chyba dobrze:happy2:
Biedaczek tak sie meczy:szok:

Kubusiowa- myślę, że przy zapaleniu krtani chłodne powietrze bardziej pomoże niż zaszkodzi. Ja bym wyszła (jeśli nie ma gorączki)
Dziś będę miała zmienione opony, więc w czwartek może nawet sniegiem sypnąć - już nic nie może stanąć na przeszkodzie.:-D

Anian- cieszę się, że się odezwałaś:-) :tak: :-) A co to za dzień wolny? Aaaaaa...matury?

Karolinna- żyjesz!!! Jaka ulga ;-) :rofl2:

Mała coś ostatnio gorzej sypia w dzień i jest marudna. Jak to nie ząbki to nie wiem co...:no: Starcza mi czasu, żeby Was poczytac... znikam bo już znowu zaczyna się nudzic....
Pozdrowienia!!!

Witajcie :-(

Nad nami zaczeło wisiec jakies fatum nieszczesc :-( Jest mi tak zle ze szkoda gadac :-( Mam nadzieje ze chociaz chrzciny wyjdą w Niedziele!

Witam,

Kubusiowa duzo zdrowka dla Kubusia.
My narazie nie wychodzimy mimo ladnej pogody, ale my to z tym zapaleniem krtani, to w szpitalu lezalysmy, wiec narazie wole jeszcze poczekac.

Mokkate wzorowy kierowca, juz zmiana opon... ale moze nie wywoluj tego sniegu, niech poczeka do polowy grudnia i na swieta niech bedzie ;-)

Karolina jak milo, ze zajzalas.
Muszisz szybko Lene nauczyc sprzatac, bo za niedlugo to nie wyrobisz ;-) Ale taka jedna drzemka ma swoje plusy, no, przynajmniej mnie jakos latwiej bylo zorganizowac dzien.

U nas dobrze. W koncu udalo mi sie sprawic, ze pokoj byl nawilzony, rano jak odslonilam zaluzje, to z okien mi woda sciekala :szok:

Pozdrawiam,

Dziś piękna pogoda więc trzeba iść na spacer. Narazie malutki śpi pójdziemy ok.13
Oliwka - trzymam w piątek kciuki na powtarzaniu testu :-)

Kubusiowa - dużo zdrówka dla Kubusia. Czy zbierasz teraz serię bajek z gazety Mamo to Ja. Bo mąż kupuje teraz aktywnie już mamy Hefalumpy i MÓJ BRAT NIEDZWIEDZ jak mały podrosnie to bedzie mial bajeczki na dvd :-)

Czarnulka - a co się stalo???Wszystko bedzie dobrze.

reklama
sandros - to teraz wbiłaś mi klina:-( , może jednak poczekam do jutra z tym spacerkiem bo mamy jutro kontrole u pani doktor i wtedy zobaczymy.
Nie darwoałabym sobie jakby przez dzisiejszy spacer i my wyladowalibysmy................ wiadomo gdzie:szok:

Chyba zostaniemy w domku?????????:sorry:

Dziekujemy za życzonka zdrówka dla Kubusia:sorry2:

Do góry