reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
baśka - przegapiłam 1 numer ale wczoraj dosła Kubus od moich rodziców więc zatanawiam sie czy mu nie zbierać a o 1 numer moja mama (prowadzi kiosk) bedzie pisać do RUCHU:-) , tylko strasznie to drogo wychodzi co nie? 27 z co 2 tygodnie:rofl2: troche przesadzili z ta ceną

reklama
.hej babeczki.

.Lenka właśnie śpi.

.baska ja kupuję te bajki w "przyjaciółce" i ona jest po 6,99 więc nie wiem czemu kubusiowa płacisz tak dużo:szok:.Baska już jest druga bajka?.

.Dużo zdrówka życzę, dla naszych milusińskich,wszystkich!.

Dziekuje dziewczyny że się tak o mnie martwicie :-) Jesteście kochane :-)

A fatum jest nad nami straszne :-( Jest to sprawa prywatna,ale nie mam komu się wyżalić :-( Aż ryczeć mi się chce :-( Mój Radek pojechał do pracy,bo dostał zlecenie w Łebie.Bardzo dobrze płatne.Wzioł ze sobą nowych pracowników.Zaznacze że praca jest na wysokościach.Na miejscu okazało się że pracownicy szanowni boją się wejść na góre :-( wcześniej o niczym takim nie mówili że się boją wysokośći :-( Mój m nie da rady sobie sam zrobić tego zlecenia,bo potrzeba mu do tego pomocnika.Teraz musi wracać spowrotem i wysłać drugą ekipe dobrze wyszkoloną nie bojącą się.Ale my oczywiście będziemy na tym stratni :-( Samo paliwo 250zł.
Do tego wszystkiego jeszcze przelew z firmy zlecającej do nas nie przychodzi :-( a nie jest to mała kwota :-( A pracownicy się denerwują o wypłaty,ja by chrzciny zrobić itd. Nie wiem co się dzieje,dlaczego nas to trafiło :-( To jakiś koszmar.Mam nadzieje że się z niego szybko obudze :-(

karolinna - ja jej nie płaciłam bo moja mama dała Kubusiowi, ale to jestz gazety "Mamao to ja" i taka jest cena.
Baśka własnie z tej gazety zbiera. Ale nie wiedziałam że w "Przyjaciółce" tez są jakieś bajki muszę zapytać sie mamy, i dzieki za info.

Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę, piękna pogoda i za chwilę wychodzę z Karolcią na drugi już dzisiaj spacerek :tak:

Kubusiowa - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA Z OKAZJI KOLEJNEJ MIESIĘCZNICY!!!! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH, WYPEŁNIONYCH ŚWIETNĄ ZABAWĄ DNI!!!
Oby szybko wyzdrowiał Twój Szkrabik :tak:

Karolinna NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA LENKI NA TE JEJ 11,5 MIESIĄCA. Za 2 tygodnie skończy roczek :tak: super :cool: Dużo zdrówka róznież dla niej :-) .

Czarnulka trzymaj się, wszystko się jakoś ułoży, jesteśmy z Tobą!

Dobra spadam, do wieczorka!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KUBUSIU:-D
CZARNULKA WSZYSTKO SIE UłOżY;-)
baska dzieki
My juz byliśmy na spacerku ,moze jeszcze pójdziemy :tak:Ale dzis Oliwia wyrżneła w futryne :szok::-(myślałam ze jej skora pekła ,i do szycia za nim zobaczyłam ale na szczeście tylko gigant guz i zaraz z zamrażalki miecho i przyłozyłam ale był ryk:errr:biedna ona wogule prawie nie płacze a tu takie cos :-(

Dziekujemy za życzonka:tak:

Kubus dzisiaj postawił pierwsze swoje kroczki oczywiscie trzymając sie moich rąk:-) jestem pod wrazeniem jak teraz nabiera tempa, jeszcze w tamtym tygodniu zaczynał dopiero wstawac na nóżki podciagając sie czegoś, a tu już próbuje iść do przodu :szok: :-D.
Ogólnie widze że juz lepiej, dobrze ze dzisiaj jescze odpusciłam spacer, jutro napewno go zaliczymy bo pogoda ma bc równie ładna jak dzisiaj.

oliwka - dobrze że Oliwia nie zrobiła sobie nic poważnego :shocked2: a guz sie szybciutko zagoi dzieki twojej szybkiej interwencji:tak: :-D

No to ładnie kubus niedługo zacznie chodzić:happy2:
Prawda ale teraz to ma takie miekie i sie martwie chyba woda to jest ,mysle ze do jutro to miekie zejdzie:-(

reklama
Hejka!
Dziś byłam z Karolcią 2 razy na spacerku, w sumie 3 godzinki, pogoda piękna. Na drugim spacerku towarzyszyła mi Karolinna z Lenką :-) Ale Lenka urosła :szok: od kąd ją ostatnio widziałam, i jak zwykle uśmiechnięta od uszka do uszka :tak:

Kubusiowa GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!! Niedługo pewnie będziesz już za nim biegać tak jak Karolinna z Lenką :-D

Oliwka całe szczęście że Małej nic poważnego się nie stało, oby to co mówisz szybko jej zniknęło.

Musze kończyć bo Mała zaczęła płakać, na razie.

Do góry