reklama
Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę, zaraz do wyrka spadam.
Cena tych bajek naprawdę jest porażająca
Kubusiowa cieszę się że Twój Mały Szkrabik czuje się już lepiej
Mokkate ciekawe czy to faktycznie przez te winogrona
Karolinna dzięki! Ale nie wiem czy Karolcia jest silna, w końcu ma już ponad 7 miesięcy więc najwyższy czas na siedzenie
Sandros fajnie że troszkę się z Twoim Lubym zabawiliście
rozrywka jest baaardzo potrzebna człowiekowi
Baska to fajnie że Kamilek już tyle nie płacze i że podoba mu sie karuzelka. Rzeczy z fishera są naprawdę fajne, ale niestety drogie
Widze, że dyskusja na temat kształtowania charakterków naszych Skarbów
to ja się dołącze, dziś na ćwiczeniach facet co ćwiczy z Karolcią powiedział że da nam popalić, że ma charakterek
Zapytał czy oglądam Super Nianie bo za niedługo widzi nas w tym programie
Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle :sick:, powiedział też że bardzo szybko wszystko łapie, szybko robi postępy i że jest nieobliczalna. Może być tak, że np. jutro sama nagle usiądzie, a może to jeszcze potrwać. Możemy juz np. na kolanach ją sadząć, ale może siedzieć tylko pod kontrolą, musimy pilnować zeby miała proste plecki. W wózku jeszcze ma nie siedzieć bo wtedy się pochyla a tak nie powinna. Powiedział że robi już coś co robią dzieci w wieku 8-9 miesięcy, chodzi o pozycję na czworakach, teraz w końcu robi to tak jak trzeba :-) .
A jak jechaliśmy na ćwiczenia to znowu coś stało się z tramwajem (już drugi raz - mamy jakiegoś pecha chyba) i musieliśmy pieszo drałować przez pół tysiąclecia.
Cena tych bajek naprawdę jest porażająca

Kubusiowa cieszę się że Twój Mały Szkrabik czuje się już lepiej

Mokkate ciekawe czy to faktycznie przez te winogrona

Karolinna dzięki! Ale nie wiem czy Karolcia jest silna, w końcu ma już ponad 7 miesięcy więc najwyższy czas na siedzenie

Sandros fajnie że troszkę się z Twoim Lubym zabawiliście

Baska to fajnie że Kamilek już tyle nie płacze i że podoba mu sie karuzelka. Rzeczy z fishera są naprawdę fajne, ale niestety drogie

Widze, że dyskusja na temat kształtowania charakterków naszych Skarbów

A jak jechaliśmy na ćwiczenia to znowu coś stało się z tramwajem (już drugi raz - mamy jakiegoś pecha chyba) i musieliśmy pieszo drałować przez pół tysiąclecia.
Ewcik nie jesteś sama :-) stroju Mikołaja nie widziałam nigdzie ale na pewno bez trudu kupisz ;-) Fajnie koniecznie musicie porobić fotki, mój w tym roku się nie przebiera bo Karolcia i tak nie zrozumie
ale za rok kto wie
Spadam do wyrka, do jutra!

Spadam do wyrka, do jutra!
shinue
Zaangażowana w BB
EWCIK zajrzyj doTESCO tam coś było . Nie wiem jakie rozmiary tych kostiumów bo sie nie przyglądałam ale coś w koszach leżało .
KUBUSIOWA dobrze że mały zdrowieje .
SANDROS życze Ci jak najwięcej okazji do takiego relaksiku .
Te bajki to są na płytkach czy książeczki ???
KUBUSIOWA dobrze że mały zdrowieje .
SANDROS życze Ci jak najwięcej okazji do takiego relaksiku .
Te bajki to są na płytkach czy książeczki ???
Hej, hej, hej... witam o poranku ;-)
Zapowiada sie ładna pogoda, więc trzeba gdzieś wybyć
Ewcik- stroje Mikołajów są w większych marketach typu Geant czy Auchan
Iza- super usłyszeć,że dziecko się świetnie rozwija, prawda?
Dzielna jest Karolcia.
Ceny bajek są porażające, ale w sklepach. Np. "Epoka lodowcowa 2" to koszt 45 zł .
A po ostatnim odcinku "Super niani"
włosy mi sie rozprostowały;-) . W takim ciężki szoku byłam jeszcze kilka godzin
Ciekawe co będzie w tym tygodniu 
Zapowiada sie ładna pogoda, więc trzeba gdzieś wybyć

Ewcik- stroje Mikołajów są w większych marketach typu Geant czy Auchan
Iza- super usłyszeć,że dziecko się świetnie rozwija, prawda?
Dzielna jest Karolcia.
Ceny bajek są porażające, ale w sklepach. Np. "Epoka lodowcowa 2" to koszt 45 zł .
A po ostatnim odcinku "Super niani"

Witam!
Mokkate wiesz zawsze miło się słucha dobrych rzeczy na temat własnego dziecka
A ta niania kiedy konkretnie leci, są jakieś powtórki
Bo ja to zawsze przegapie
:sick:
Dziś w nocy nie było już tak różowo, mała obudziła się po 2 ale za to spała do 7 a potem razem ze mną do 9
Mokkate wiesz zawsze miło się słucha dobrych rzeczy na temat własnego dziecka

Dziś w nocy nie było już tak różowo, mała obudziła się po 2 ale za to spała do 7 a potem razem ze mną do 9

kubusiowa
Fan(ka)
cześć:-)
Fajnie że dzień zapowiada sie piekny czyli spacerek sie szykuje
i ponownie moge sie pochwalic Kubusiem wczesniej nie pisałam żeby nie zapeszac, kolejna przespana noc małego tylko jeden raz kwęknął w nocy nawet bez przebudzenia po smoka, jestem w miłym
. W jeden z moich gazet niedawno natknęłam sie na artykuł że dzieci którym w nocy podaje sie pic budza sie częściej i żeby oduczyc nocnych przerw nie nalezy poić w nocy tylko ewentualnie podac smoka, i tak tez zaczełam robić no i chyba sukces!!!!! Oczywiście w czasie choroby Kubus sie budził bo miła kaszelek i katarek wiec to naturalne. Zobaczymy jak bedzie dalej. Bede dawać wam znać.
mokkate - ale bym Cie chciała widziec z tymi prostymi włosami;-) ;-)
miłego spacerku:-)
Ewcik - to sie jeszcze zgadamy co do spacerku bo czasami Kuba o 12 śpi ale zobaczymy postaram sie zeby drzemnął sie szybciej:-)
miłego dnia
Fajnie że dzień zapowiada sie piekny czyli spacerek sie szykuje

i ponownie moge sie pochwalic Kubusiem wczesniej nie pisałam żeby nie zapeszac, kolejna przespana noc małego tylko jeden raz kwęknął w nocy nawet bez przebudzenia po smoka, jestem w miłym

mokkate - ale bym Cie chciała widziec z tymi prostymi włosami;-) ;-)

Ewcik - to sie jeszcze zgadamy co do spacerku bo czasami Kuba o 12 śpi ale zobaczymy postaram sie zeby drzemnął sie szybciej:-)
miłego dnia
reklama
Podziel się: