reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Widzialyscie gdzies moze w hipermarketach stroj Mikołaja.??? Musze mojego Grzesia przebrac . Ciekawe jak zareaguje nasz urwis..na pewno bedzie bez słowa ...moze nawet troche sie wystraszyc bo z niego taka beksa

reklama
Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę, zaraz do wyrka spadam.

Cena tych bajek naprawdę jest porażająca :szok:

Kubusiowa cieszę się że Twój Mały Szkrabik czuje się już lepiej :tak:

Mokkate ciekawe czy to faktycznie przez te winogrona :confused: :baffled:

Karolinna dzięki! Ale nie wiem czy Karolcia jest silna, w końcu ma już ponad 7 miesięcy więc najwyższy czas na siedzenie :baffled:

Sandros fajnie że troszkę się z Twoim Lubym zabawiliście :tak: rozrywka jest baaardzo potrzebna człowiekowi :tak:

Baska to fajnie że Kamilek już tyle nie płacze i że podoba mu sie karuzelka. Rzeczy z fishera są naprawdę fajne, ale niestety drogie :baffled:

Widze, że dyskusja na temat kształtowania charakterków naszych Skarbów :happy: to ja się dołącze, dziś na ćwiczeniach facet co ćwiczy z Karolcią powiedział że da nam popalić, że ma charakterek :baffled: Zapytał czy oglądam Super Nianie bo za niedługo widzi nas w tym programie :szok: :-D Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle :sick:, powiedział też że bardzo szybko wszystko łapie, szybko robi postępy i że jest nieobliczalna. Może być tak, że np. jutro sama nagle usiądzie, a może to jeszcze potrwać. Możemy juz np. na kolanach ją sadząć, ale może siedzieć tylko pod kontrolą, musimy pilnować zeby miała proste plecki. W wózku jeszcze ma nie siedzieć bo wtedy się pochyla a tak nie powinna. Powiedział że robi już coś co robią dzieci w wieku 8-9 miesięcy, chodzi o pozycję na czworakach, teraz w końcu robi to tak jak trzeba :-) .

A jak jechaliśmy na ćwiczenia to znowu coś stało się z tramwajem (już drugi raz - mamy jakiegoś pecha chyba) i musieliśmy pieszo drałować przez pół tysiąclecia.

Ewcik nie jesteś sama :-) stroju Mikołaja nie widziałam nigdzie ale na pewno bez trudu kupisz ;-) Fajnie koniecznie musicie porobić fotki, mój w tym roku się nie przebiera bo Karolcia i tak nie zrozumie :no: ale za rok kto wie :confused: :cool2:

Spadam do wyrka, do jutra!

EWCIK zajrzyj doTESCO tam coś było . Nie wiem jakie rozmiary tych kostiumów bo sie nie przyglądałam ale coś w koszach leżało .

KUBUSIOWA dobrze że mały zdrowieje .

SANDROS życze Ci jak najwięcej okazji do takiego relaksiku .

Te bajki to są na płytkach czy książeczki ???

Hej, hej, hej... witam o poranku ;-)
Zapowiada sie ładna pogoda, więc trzeba gdzieś wybyć:tak:

Ewcik- stroje Mikołajów są w większych marketach typu Geant czy Auchan

Iza- super usłyszeć,że dziecko się świetnie rozwija, prawda?
Dzielna jest Karolcia.
Ceny bajek są porażające, ale w sklepach. Np. "Epoka lodowcowa 2" to koszt 45 zł .

A po ostatnim odcinku "Super niani" :szok: :szok: :szok: włosy mi sie rozprostowały;-) . W takim ciężki szoku byłam jeszcze kilka godzin:baffled: Ciekawe co będzie w tym tygodniu :confused:

Witam!
Mokkate wiesz zawsze miło się słucha dobrych rzeczy na temat własnego dziecka :tak: A ta niania kiedy konkretnie leci, są jakieś powtórki:confused: Bo ja to zawsze przegapie :baffled: :sick:

Dziś w nocy nie było już tak różowo, mała obudziła się po 2 ale za to spała do 7 a potem razem ze mną do 9 :-D

cześć:-)

Fajnie że dzień zapowiada sie piekny czyli spacerek sie szykuje:tak:
i ponownie moge sie pochwalic Kubusiem wczesniej nie pisałam żeby nie zapeszac, kolejna przespana noc małego tylko jeden raz kwęknął w nocy nawet bez przebudzenia po smoka, jestem w miłym:szok:. W jeden z moich gazet niedawno natknęłam sie na artykuł że dzieci którym w nocy podaje sie pic budza sie częściej i żeby oduczyc nocnych przerw nie nalezy poić w nocy tylko ewentualnie podac smoka, i tak tez zaczełam robić no i chyba sukces!!!!! Oczywiście w czasie choroby Kubus sie budził bo miła kaszelek i katarek wiec to naturalne. Zobaczymy jak bedzie dalej. Bede dawać wam znać.

mokkate - ale bym Cie chciała widziec z tymi prostymi włosami;-) ;-) :-D :-D miłego spacerku:-)

Ewcik - to sie jeszcze zgadamy co do spacerku bo czasami Kuba o 12 śpi ale zobaczymy postaram sie zeby drzemnął sie szybciej:-)

miłego dnia

reklama
Do góry