reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No, Martynka zasnęła, więc mogę dołączyc do kawki :-)
Ostatnio długo pije mleczko. Ona :eek: , której od początku wystarczało 5 minut z jedne piersi (czasami z drugiej) Teraz "wisi" po 10-15 minut. A mówią, że potrzeba ssania zmniejsza się z wiekiem. Nie u nas....

Karolina- Ale super Lenka wygląda w tych spodenkach. No i ta spinka :happy: od razu widać, że dziewczynka....

Diablica- gratulacje dla Aleksandra Chodzącego....u nas mówi się, że dziecko podeptało roczek jeśli chodziło przed pierwszymi urodzinami.

Shinu- trzymaj się. Ale pewnie już po wszystkim....:happy:

Wczoraj byłam zaszczepić Darię przeciwko różyczce (następne szczepienie za 3 lata:-) ) Choć ona jest baaaardzo dzielna i wytrzymuje wszystkie wkłucia bez krzyków i łez...Nie to co Martynka.:no: ...
Dziś rano kończyłyśmy jeszcze drzewo (a właściwei piramidę) genealogiczne naszej rodziny (zadanie na historię) Fajna zabawa
Dzwoni koleżanka ......

reklama
Juz po telefonie, ale obudziła się malutka, więc nie mam za dużo czasu.

Musze napisać jeszcze jedną rzecz:
Przepraszam, że czasami nie od razu odpisuję na GG, ale ja mam zawsze włączony komp jak jestem w domu (a czasami nawet jak mnie nie ma:zawstydzona/y: , bo zapomnę wyłączyć), ale nie zawsze przy nim siedzę.

Proszę się więc nie denerwować jak nie odpisuję natychmiast!!!!!!!!!:tak:

hejka
karolina ale Lenka sobie juz biega nono ;-)super ma spodenki fajnie w nich wygląda......:-Doczywiście ze maż wie :-Dwkońcu brał w tym udział:-D:-D:-Dwiesz ,że ja tez pozapominałam dużo rżeczy i bede musiała postudiowac czasopisma i ksiązki ,ale sie ciesze:happy:no i ten jezyk niemowląt mi sie przyda:tak:
mariaola przykro mi z powodu twojej mamy :-(
shiune napewno tuli swoją dzidze:tak::happy:

Kurde zasypiam na stojaco chyba wykorzystam ze oliwka spi i sama golne do łuzeczka;-)narka

:-D Korzystam z chwili wolnego czasu. Maż poszedl z Kamilkiem na spacerek a ja zostalam w domu bo czekam na leżaczek-bujaczek a nie chcialabym żeby ktoś przyszedl i nikogo nie zastal w domu.

Karolinna- Lenka tak duża już i śliczna. Fajnie wygląda w tych spodniach i ze spineczką :-) ;-) :tak:

Kubusiowa - mnie maly też dziąsłami czasami potrafi przycisnać że aż boli ałaaaaaaa ;-)

Shuine - napewno juz po wszystkim...czekamy na zdjęcia i wiadomości :-)

Oliwka - jestem ciekawa czy będzie to dziewczynka czy chłopczyk...najważniejsze żeby bylo zdrowe, ale mógłby być chłopczyk bo na forum prawie same dziewczynki króluja :-)

Diablica - gratulacje dla Ola

baska no ciekawe:-Dmusisz koniecznie wkleic fotke jak Kamilek LEżACZKUJE;-)
zdenerwowałam sie bo miałam isc spac ale najpierw dzwoniłam do ginki zeby sie zarejstrowac a tam usłyszałam w rejstracji ze do konca roku limic z funduszu wyczerpany :wściekła/y::szok:i tu czekac do 1 stycznia to bedzie 11 tydzien :szok:ale kazała mi isc do doktor w czwartek i sie spytac czy moze by mnie przyjeła ,niewiem co robic :-(

oliwka - to lepiej idź w ten czwartek, no przeciez musi Cie przyjąc z uwagi na pierwszą wizyte w tym stanie:tak: co za kraj, szlag mnie trafia jak słysze coś takiego :wściekła/y:, Kubus tez spi drugi raz pierwszy zaraz po 9:30 i obudzł sie o 11 i teraz po 13 ale luzik.
Mąż bedzie z pracy po 14 i ja wybywam, mam popołudnie wolne od chłopaków.:-)

Karlam- jakie cudne zdjęcie w avatarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak:

Oliwka- ja też chodziłam do lekarki pod koniec roku i za wizytę nie płaciłam, ale wszystkie morfologie (i inne badania) musiałam robić odpłatnie. Z tego samego powodu co Ty. Mąż tak się wkurzył, że zadzwonił do Rzecznika Praw Pacjenta i okazuje się, że na ciężarne powinni mieć kasę. Ale trzeba by było skargę zgłaszać i pewnie lekarza zmienić :dry: . W końcu to zostawiłam, bo przychodnię miałam blisko. I nie byłam do końca przekonana czy w takich sprawach da się wygrać.:wściekła/y:

Baśka- ja też czekam na leżaczkowe zdjęcia:-) I jak kropelki? Były potrzebne?

Chyba też się na chwile położę.....

Witam Panie... ja po pracy.....

Kubusiowa.... Oluś śpi w śpiworku... i "lata" z nim p całym łóżeczku... przemek mówi na ten śpiworek kokon.... a ja mam pewność że Oluś nie zmarznie... kupiłam go na Allegro .....

Oliwka.... uważaj na siebie......

reklama
Diablica- a jeszcze czymś przykrywasz? Czy tylko śpiworek.:confused:

Musze się pochwalić, no muszę- Daria dostała 5+ za to drzewo (z historii) i 6 ze sprawdzianu z polskiego. Ale jestem z niej dumna.....jak paw.

Do góry