reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
o kubusiowa sorki zajrzałaś przedemną:-D dokładnie ona woli chodzic niż jeździc :-Dto musi byc pyszne danko mniam :tak:............Zadzwoniłam i inna połozna mnie rejstrowała bez zadnego ale :wściekła/y:

reklama
oliwka - musi ci tak widelec delikatnie wchodzic ale nie tak jak w masło, a ile czasu :confused: może tak około 8-10 min (najlepiej zalac gorąca woda , sparzyc je)

ja też lubię takie zapiekanki ale Przemek nie bardzo..... ;-)
a my dzis tworząc spółkę zrobiliśmy tort orzechowy.... zrobiłam biszkopt jasny i jak nie wymyślę nic innego to zrobię do niego krem truskawkowy... a może Wy macie jakieś pomysły na fajny krem :confused:
na sałatki też prygotowane.... mięcho się rozmaraża.....

diablica ja niestety do ciast ma dwie lewe ręce więc sorki ale nie pomogę:-(

oliwka - fotki napewno wkleje tylko muszę wrzucic do albumu

reklama
Witam, witam...

Nic dodać, nic ująć jeśli chodzi o spotkanie u Kubusiowej- w całości zgadzam się z poprzedniczkami na temat gościnności i gustu Pani domu :tak: . Dorzucę tylko, że miałam wrażenie jakbyśmy się znały od lat. A z Kubusia zrobił sie blondyn!!!:-)
Danie- PYCHA!!!:-p
A Filipek od Ewcik wszystkim potrafi się podzielić!!! Przyjdzie i ładnie do rączki poda.
Natomiast Lenka w spineczce to prawdziwa mała dama. Od razu przypadła jej do gustu Ewcik (wiadomo- przyszła teściowa) ;-)

Ja tak szybciutko, bo mam gości do niedzieli (chrześni Martynki):happy: :happy:
Dzisiejszą noc mogę zaliczyc do bardziej udanych (nie tak jak dwie poprzednie :no: ) , bo spałam w całości 5 godzin. Może to jednak brzuszek a nie ząbki. Chociaż dzidziol ślini się okropnie - potoczki na brodzie...:-D
Jakby co wyszło, to dam znać. :-) :tak:
Jutro wybywamy na cały dzień, więc chyba nic nie napiszę.
Pozdrawiam!!!!!

Do góry