reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
ja też lubię takie zapiekanki ale Przemek nie bardzo..... ;-)
a my dzis tworząc spółkę zrobiliśmy tort orzechowy.... zrobiłam biszkopt jasny i jak nie wymyślę nic innego to zrobię do niego krem truskawkowy... a może Wy macie jakieś pomysły na fajny krem
na sałatki też prygotowane.... mięcho się rozmaraża.....
a my dzis tworząc spółkę zrobiliśmy tort orzechowy.... zrobiłam biszkopt jasny i jak nie wymyślę nic innego to zrobię do niego krem truskawkowy... a może Wy macie jakieś pomysły na fajny krem

na sałatki też prygotowane.... mięcho się rozmaraża.....
diablica2
mały wielki OLO :)
kubusiowa... dzięki za chęci..... ale możesz podesłać parę przepisów na zapiekanki.... najlepiej na meila
kasia@kpk.com.pl

reklama
Witam, witam...
Nic dodać, nic ująć jeśli chodzi o spotkanie u Kubusiowej- w całości zgadzam się z poprzedniczkami na temat gościnności i gustu Pani domu
. Dorzucę tylko, że miałam wrażenie jakbyśmy się znały od lat. A z Kubusia zrobił sie blondyn!!!:-)
Danie- PYCHA!!!
A Filipek od Ewcik wszystkim potrafi się podzielić!!! Przyjdzie i ładnie do rączki poda.
Natomiast Lenka w spineczce to prawdziwa mała dama. Od razu przypadła jej do gustu Ewcik (wiadomo- przyszła teściowa) ;-)
Ja tak szybciutko, bo mam gości do niedzieli (chrześni Martynki)
Dzisiejszą noc mogę zaliczyc do bardziej udanych (nie tak jak dwie poprzednie
) , bo spałam w całości 5 godzin. Może to jednak brzuszek a nie ząbki. Chociaż dzidziol ślini się okropnie - potoczki na brodzie...
Jakby co wyszło, to dam znać. :-)
Jutro wybywamy na cały dzień, więc chyba nic nie napiszę.
Pozdrawiam!!!!!
Nic dodać, nic ująć jeśli chodzi o spotkanie u Kubusiowej- w całości zgadzam się z poprzedniczkami na temat gościnności i gustu Pani domu

Danie- PYCHA!!!

A Filipek od Ewcik wszystkim potrafi się podzielić!!! Przyjdzie i ładnie do rączki poda.
Natomiast Lenka w spineczce to prawdziwa mała dama. Od razu przypadła jej do gustu Ewcik (wiadomo- przyszła teściowa) ;-)
Ja tak szybciutko, bo mam gości do niedzieli (chrześni Martynki)

Dzisiejszą noc mogę zaliczyc do bardziej udanych (nie tak jak dwie poprzednie

Jakby co wyszło, to dam znać. :-)

Jutro wybywamy na cały dzień, więc chyba nic nie napiszę.
Pozdrawiam!!!!!
Podziel się: