reklama
kubusiowa
Fan(ka)
ale z was sobotnie spiochy;-) kawe muszę pic sama:-(
wczoraj kupilismy juz prezenty Kubusiowi na Mikołaja: dzbanuszek-klocuszek z Fishera, miekkie i piszczące kostki dla dzieci na których widnieja zwierzątka np. krowa, kot konik itp.i puzlo-klocki (niech sie juz młody uczy;-)). A oprócz tego kupiliśmy mu bębenek ale miał zabawy i do tego mój mężulek kupił klawiature komputerowa bo wczoraj jak sie młody dorwał to mi ją całą rozprogramował i nie zdązyłam rano napisać posta. Stwierdzilismy że rosnie nam mały programista
wczoraj kupilismy juz prezenty Kubusiowi na Mikołaja: dzbanuszek-klocuszek z Fishera, miekkie i piszczące kostki dla dzieci na których widnieja zwierzątka np. krowa, kot konik itp.i puzlo-klocki (niech sie juz młody uczy;-)). A oprócz tego kupiliśmy mu bębenek ale miał zabawy i do tego mój mężulek kupił klawiature komputerowa bo wczoraj jak sie młody dorwał to mi ją całą rozprogramował i nie zdązyłam rano napisać posta. Stwierdzilismy że rosnie nam mały programista

Witam!!!
Mmm - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
Kubusiowa ten dzbanuszek na klocuszek jest super, zastanawiałam się czy go Karolci nie kupić ale obawiam się że stałby w kącie tak jak stoi muzyczny ocean
Na Mikołaja Karolcia dostanie coś fajnego od chrzestnej i strasznie mnie ciekawi co
a od nas jeszcze nie wiem ale raczej coś skromnego może fajnego misia misiowatego z którym by spała zamiast podusi 
Mmm - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
Kubusiowa ten dzbanuszek na klocuszek jest super, zastanawiałam się czy go Karolci nie kupić ale obawiam się że stałby w kącie tak jak stoi muzyczny ocean

diablica2
mały wielki OLO :)
witam.... ja tylko na chwilę... bo za chwilę goście mi się zwalą.....
kubusiowa.... myślę że ten garnuszek jest bardzo fajny....
IZa... Olek prawie od urodzenia śpi z "ogoniastym" to taka myszka z durzum ogonem i pozytywką.... do dnia dzisiejszego najlepszy kumpel Ola i zawsze z nim śpi
lecę dalej robić... wieczorem jak jeszcze będę miała siły to zdam relację
kubusiowa.... myślę że ten garnuszek jest bardzo fajny....
MMM.... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!!!
IZa... Olek prawie od urodzenia śpi z "ogoniastym" to taka myszka z durzum ogonem i pozytywką.... do dnia dzisiejszego najlepszy kumpel Ola i zawsze z nim śpi
lecę dalej robić... wieczorem jak jeszcze będę miała siły to zdam relację
shinue
Zaangażowana w BB
MMM sto lat , dużo dużo szczęścia i radości.
Cześć dziewczyny .
Dzisiaj wróciłam ze szpitala .
Urodziłam w poniedziałek o 23. 20 zdrową , śliczną dziewczynke .
Marzenka ważyła 3200 i miała 54 cm długości . Dostała 10 pkt w skali Apgara .
Miałyśmy wyjść wczoraj ale mała mi pożółkła i musiała być przez noc naświetlana .
Jestem strasznie szczęśliwa że wszystko dobrze się skończyło i jesteśmy wkońcu wszystcy razem .
Jeszcze nie zdążyłam zajżeć do forum z poprzednich dni i nie wiem czy będe miała taką możliwość ale sprubuje .
Pozdrawiam wszystkie . Pa .
Cześć dziewczyny .
Dzisiaj wróciłam ze szpitala .
Urodziłam w poniedziałek o 23. 20 zdrową , śliczną dziewczynke .
Marzenka ważyła 3200 i miała 54 cm długości . Dostała 10 pkt w skali Apgara .
Miałyśmy wyjść wczoraj ale mała mi pożółkła i musiała być przez noc naświetlana .
Jestem strasznie szczęśliwa że wszystko dobrze się skończyło i jesteśmy wkońcu wszystcy razem .
Jeszcze nie zdążyłam zajżeć do forum z poprzednich dni i nie wiem czy będe miała taką możliwość ale sprubuje .
Pozdrawiam wszystkie . Pa .
:-) :-) SHINUE ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Koniecznie wklej fotki i jak ma na imie mała kruszynka?????
A jak porod ...szybciutki?????????????????
No to kolejny dzieciaczek juz z nami. Oooo panienek przybywa , wiec Filipek bedzie miał w czym wybierać
Koniecznie wklej fotki i jak ma na imie mała kruszynka?????
A jak porod ...szybciutki?????????????????
No to kolejny dzieciaczek juz z nami. Oooo panienek przybywa , wiec Filipek bedzie miał w czym wybierać
reklama
M
MariaOla
Gość
SHINUE ........... WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I MAŁEJ MARZENKI
Podziel się: