reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Ja dziś pierwsza:-p.

.Tylko na chwilę ,resztę napiszę popołudniu.

...Wszystkiego naj naj najlepszego dla mmm z okazji urodzin!!!!...
birtdayug3.gif

reklama
cześć:-)

Ja z kawusią

Iza naucz sie pić rano z nami kawusie:tak:

Oliwka czekam :happy:

karolinka a ty nie pijesz z nami kawusi:confused:

mmm - Wszystkiego nalepszego z okazji urodzin:-) :-) :-) :-)

ale z was sobotnie spiochy;-) kawe muszę pic sama:-(

wczoraj kupilismy juz prezenty Kubusiowi na Mikołaja: dzbanuszek-klocuszek z Fishera, miekkie i piszczące kostki dla dzieci na których widnieja zwierzątka np. krowa, kot konik itp.i puzlo-klocki (niech sie juz młody uczy;-)). A oprócz tego kupiliśmy mu bębenek ale miał zabawy i do tego mój mężulek kupił klawiature komputerowa bo wczoraj jak sie młody dorwał to mi ją całą rozprogramował i nie zdązyłam rano napisać posta. Stwierdzilismy że rosnie nam mały programista :tak:

kubusiowa oglądałm tez ten dzbanek w tesko ,ja chce kupic taki laptop edukacyjny bo tez do kompa sie dobrała na całego,a od babci wózek ma dostać;-)

Witam!!!

Mmm - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Kubusiowa ten dzbanuszek na klocuszek jest super, zastanawiałam się czy go Karolci nie kupić ale obawiam się że stałby w kącie tak jak stoi muzyczny ocean :eek: Na Mikołaja Karolcia dostanie coś fajnego od chrzestnej i strasznie mnie ciekawi co :happy: a od nas jeszcze nie wiem ale raczej coś skromnego może fajnego misia misiowatego z którym by spała zamiast podusi :tak:

witam.... ja tylko na chwilę... bo za chwilę goście mi się zwalą.....

kubusiowa.... myślę że ten garnuszek jest bardzo fajny....

MMM.... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!!!

IZa... Olek prawie od urodzenia śpi z "ogoniastym" to taka myszka z durzum ogonem i pozytywką.... do dnia dzisiejszego najlepszy kumpel Ola i zawsze z nim śpi

lecę dalej robić... wieczorem jak jeszcze będę miała siły to zdam relację

MMM sto lat , dużo dużo szczęścia i radości.

Cześć dziewczyny .
Dzisiaj wróciłam ze szpitala .
Urodziłam w poniedziałek o 23. 20 zdrową , śliczną dziewczynke .
Marzenka ważyła 3200 i miała 54 cm długości . Dostała 10 pkt w skali Apgara .
Miałyśmy wyjść wczoraj ale mała mi pożółkła i musiała być przez noc naświetlana .
Jestem strasznie szczęśliwa że wszystko dobrze się skończyło i jesteśmy wkońcu wszystcy razem .

Jeszcze nie zdążyłam zajżeć do forum z poprzednich dni i nie wiem czy będe miała taką możliwość ale sprubuje .

Pozdrawiam wszystkie . Pa .

:-) :-) SHINUE ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Koniecznie wklej fotki i jak ma na imie mała kruszynka?????
A jak porod ...szybciutki?????????????????

No to kolejny dzieciaczek juz z nami. Oooo panienek przybywa , wiec Filipek bedzie miał w czym wybierać

reklama
Do góry