reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witam nowe mamy :tak:

Potworku, u dziewczyn róznie, jak to wżyciu, raz na wozie raz pod :sorry: Czasami zaglądają :tak:

Agamir

Moja niuśka w dalszym ciagu pieluchowa, ale mi się narazie nie śpieszy :-p Na wiosnę się odpielu****emy :tak:

A co do jedzenia, to najchetniej to pila by mleko z flaszi :sorry: i jadła pomidory i ogórki :-D ot, taka urozmaicona dieta :-D no ale ładnie je domowe zupki, drugie dania gorzej :dry: Lubi wszelkiego rodzaju placuszki :tak: Mała jest na diecie bez mleka krowiego, wiec menu nieco okrojone z zasady.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo Helenki - dobrze zrozumiałam, że Twoja córcia Helen nadal nosi pieluszki?

Moje chłopaki nadal w pieluchach; Starszy niewiele je, Młodszy je za trzech; Maks chodzi do przedszkola, Olek pójdzie od sierpnia; obaj mają problemy ze snem (choć starszemu ostatnio się unormowało; Młodszy budzi się co godzinę z wrzaskiem...)

no a ja? planuję od stycznia iść do pracy :)

Mamo Helenki - dobrze zrozumiałam, że Twoja córcia Helen nadal nosi pieluszki?

Moje chłopaki nadal w pieluchach; Starszy niewiele je, Młodszy je za trzech; Maks chodzi do przedszkola, Olek pójdzie od sierpnia; obaj mają problemy ze snem (choć starszemu ostatnio się unormowało; Młodszy budzi się co godzinę z wrzaskiem...)

no a ja? planuję od stycznia iść do pracy :)

Helenka, nie nosi pieluszek :no::-D Odpiluchowałysmy się na 2 miesiące przed 2 urodzinami :tak: jakoś tak samo wyszło :tak: Niki w pieluchach :tak: Juz widze powpoli oznaki gotowości do odpieluchowania, ale ona ma dopiero 1,5 roku więc poczekam leniwie do wiosny :-p

Moje właśnie pożarły jabłko na wyścigi :sorry: wczoraj tak opędzlowały prawie kolo mandarynek :szok: No i banany w ilościach hurtowych kupuję :sorry: No i zaraz grzeję rosół bo musi byc punktualnie o 12 :dry::-D

Ja do pracy na razie się nie wybieram, lato planuje spędzić z dziećmi na wsi, więc jakos mi nie po drodze :p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
I ja również witam nowe mamusie :-)
Moja Oliwka odpieluchowała się niedługo po 2-gich urodzinach. Natomiast apetyt tak jak miała zabójczy tak jej zostało ;-) :-D

Do przedszkola chodzi już 3 rok i taka mała gwiazdeczka z niej rośnie, co to jak dorwie mikrofon/usłyszy muzykę/itp. to stwierdza, że ona pójdzie do Mam Talent :-D;-)

Agamir - poszukaj mamusiek z Twoich okolic na wątku regionalnym :tak:

Mamo Helenki też czekam do wiosny na odpieluchowanie, ale Maksia, bo Olek jeszcze zupełnie nie gotowy...:-p

Zazdroszczę, że dzieciaczki tak owoce jedzą - u nas tylko jabłka...

Ja do pracy chciałam iść od września 2011, bo wychowawczy mi się kończy, ale sytuacja finansowa zmusza, to szybszego powrotu...:-(

Maksiowi znowu pleśniawka na wardze wyskoczyła :-( Młodszy nie spał dziś w dzień i zobaczymy co przyniesie noc... ;-)
Miłego wieczoru :-)

hihi no to stara ekipa się nam zebrała na otwartym:))
Mnie to zapewne nikt już nie pamięta poza dziewczynami z zamkniętego. Właśnie Potworku wejdź na zamknięty i pisz co u Ciebie:)) Wieki Cię u nas nie było!!
Pozdrawiam wszystkich:)))

Anna - tak, to ja we własnej osobie :-D

Mikusiu, nie mam już dostępu do zamkniętego :-(

Jutro w końcu będzie u mnie mój Potworek. Stęskniłam się już za nią ;-)

reklama
Do góry