reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama

dzień dobry pobudka gdzie reszta:szok::-D

reszta ciężko pracuje ;-)
Hej wszystkim, my cały tydzień jestesmy w Krakowie...dziadkowie się wczasują, a my pilnujemy ich "interesu". Tak więc wstajemy wtedy kiedy inni kladą się spać a kładziemy kiedy innni wstają....yyhhh jeszcze kilka dni :tak:. Cieszę się tylko na fakt, że mój mąż ma trochę wolnego i może więcej czasu spędzić z Zosią.
No to by było póki co tyle...uciekam znów do pracy...buźka dla wszystkich i do ponownego kilknięcia...pewnie już z naszego domku.

cisza jak makiem zasiał..........:szok:
ja od 4 dziś nie śpię bo moje dziecię o tej godzinie wstało ze stwierdzeniem że się już wyspał i za nic nie dał się położyć:no:
powiem jedno spaaaaaaaaaaaaaaaaaać:dry::sorry2:
dpbrze,że chociaż pogoda jest w miarę
ze 4 kawy trzasnę i się obudzę:-p

Ha,ha,ha--tylko cztery????????????

Ja czekam aż mi się pranie skończy i uciekamy na spacerek.To też będzie na rozbudzenie.:tak::tak::tak:

Ha,ha,ha--tylko cztery????????????

Ja czekam aż mi się pranie skończy i uciekamy na spacerek.To też będzie na rozbudzenie.:tak::tak::tak:
hehehe normalnie pije w pracy 2 i jedną w domu czasem
a dziś to chyba cos mconiejszego:sorry2:
reniu ja spacer na rozbudzenie to dopiero po pracy
a gdzie reszta HALOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I ja sie przywitam, u nas ze spacerkiem bedzie ciężko, leje od samego rana, juz zresztą trzeci dzień z rzędu :wściekła/y: Juz pomysłu mi brakuje na wymyślanie zabaw dla małego, no ale jakos musimy przetrwac.. Niewiem czy sie przyzwyczaje do tej pogody angielskiej kiedykolwiek:-(
pozdrawiam i milego dnia zycze wszystkim;-)

heh u nas za to piękne słoneczko,ale po południu czeka nas jeszcze rehabilitacja, później zakupy i goście się wprosili:-p
a i jeszcze M gotuje na niedzielną komunię
więc pozostaje podwórko bo na spacer raczej niet:no:
a szkoda :sorry2::dry:

reklama
Wiajcie
Ja ostatnio zabiegana i juz wieczorem padam na pysk wiec i na kompie malo siedze,,
u nas pogoda taka sobie, niby nie pada ale jakies chmury wisza i duchota straszna:)
chialam sie wam pochwalic ze mojego malego przyjeli do przedszkola, ciekawe jaka bedzie jego reakcja i czy wogle bedzie chcial chodzic !!?? juz sie boje ale zobaczymy jak to bedzie....
obie dzis tiramisu wiec jak ktos ma ochote to zapraszam na kawke:)):-)

Do góry