reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
No wlasnie hihi:-D a ja ostatnio walcze by ja utrzymać, za 11 dni komunia córci i chciałabym sie zmiescic w spódnice która kiedys kupiłam,a ciezko bedzie..:baffled:
Ale kawusi się napije, a torciki śliczne, mam nadzieje ze naszej kolezance tez taki piekny i smaczny wyjdzie w niedzielę;-)

o rany, widze ze nie tylko ja z tą "sylwetką" się mam....

apropos kontroli u gina to mnie tez czeka... znalazlam sobie dobrego gina ze specjalizacją onkologa... no i jak mnie przebadala to dawno mnie tak nikt nie wymaglował.
wrzucila mnie w program profilaktyki raka szyjki macicy, wtedy cytologie sie robi taką bardzo dokładną.... no i mi wyszły kwiatki, niby mowila ze wiekszosc kobiet tak ma, ale przez to ze mają normalną cytologie to nawet nie wiedzą. jakos mnie to nie pociesza.... jak opis zobaczylam to myslalam ze padne. i mam wirusa HPV..... wzielam prochy globulki i jutro na powtórke cytologii ide.... matko jak ja sie boje... ze znowu cos wyjdzie nie tak....

Cześć Kuxa

Aniu rzeczywiście z sylwetką nie mam problemu.Ale problemem jest to,że jem normalnie a spadam na wadze.I to mnie martwi.Spodnie obcisłe jeszcze niedawno wiszą już jak na wieszaku.Zgroza:szok::szok:

reklama
Do góry