reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

taaa... wlasnie... autobusami.. ja teraz z tym charakterkiem Xawka to ide conajwyzej na spacer w domki jednorodzinne, bo tam jak awanture zrobi to i tak go nie widac i nie slychac,,, mniejszy wstyd :D

reklama
dzidzia jeszcze się nie pojawiła narazie pęcherzyk za 2 tygodnie idę znowu do kontroli :tak: mam nadzieje ze już się pomału pojawia mała fasoleczka :sorry2:;-)a termin na 7 stycznia :tak:szkoda że nie poczekałam jeszcze troszkę myślałam że już coś będzie ale trudno szkoda tylko że mój gin tyle kasuje :baffled: ale u niego czuje się najlepiej :zawstydzona/y:

Anna no mój miał kąpać a nie wykąpał małej niby mu zasneła na bajce :-D

hihi Gosiu możesz i urodzić w grudniu, wszystko możliwe, no los zadecyduje jakim rocznikiem będzie maluch:happy2:
ważne, ze wszystko ok:tak:

haha juz nie jestem "ta nowa" :D

wlasnie wrocilismy ze spaceru, zaliczylam poczte, pokopalismy pile na boisku, potem kurier przywiózł fototapete do pokoju chłopaków, odebralam dużego ze szkoły i wlasnie położyłam małego.... oglada narazie baje żłopiąc mleko, ale ziewał juz wiec mam nadzieje ze usnie szybko
a potem za obiadek trzeba sie wziac

Dżem dobly :-)...powoli wracam do żywych. Tydzień u rodziców minął szybko, a kolejny też dobiega ku końcowi. No niby już się odgrzebuję spod stery prania i prasowania ale czeka mnie kolejna "woja o być albo nie być". Od jutra w moim mieszkaniu zaczynają wymieniać piony :wściekła/y:. W kuchni obejdzie się bez większej awarii ale o łazience i wc to nawet nie chcę mówić :-(. Dwa piętra niżej sąsiad musiał wykuć wanne :szok:. Za jakie grzechy :no::no::no::no:

reklama
ja juz piony przerabialam, naszczescie mam oddzielnie lazienke z kibelkiem i piony ida w sciance dzialowej zakryte, ale ekrany sa zdejmowalne wiec nic mi nie popsiuli, tzn tylko plytki przy kranach no i teraz sa dziury bo te plytki to 15 lat temu kladzione i juz takich wzorow i wymiarów nie robią :-/

Atra uwierz mi ze to ja Tobie moge zazdroscic, ponad 2 lata dziecko i mleko 5xdziennie, ciagle butla, kubków nie toleruje... obiadow wogile nie cce, butla mu starczy. a kaszek nigdy nie lubił

Do góry