reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Not o super:tak:a u Bartka jakoś nie widziałam dziecka w okularkach albo nie zwróciłam uwagi
ja w domku ogarnęłam nawet pozmywałam hehe czego nie cierpie:confused2:
przez tą pogode to bym tylko spała...

Aguska powiem Ci, że do tej pory widziałam tylko jednego chłopca w okularach, ale to pewnie też dlatego, że Rafał bardzo go lubi. Teraz nagle dostrzegłam resztę :-D Też muszę wziąć się za sprzątanie, ale weny nie mam. Jak pomyśle, że podłogi mam do mycia to mi się słabo robi :-D Leń aż śmierdzi :-D

ja już mam znośnie posprzątane chyba największy bałagan jest u Bartka w pokoju:-D ale tam to wiecznie coś rozwalone jest:sorry: jak to u dziecka:-D
chyba czas na druga kawke bo normalnie zasypiam i widzę że mży:confused2: no pogoda to boska jest:no:
rozglądałam sie już za prezentem dla Bartka pod choinke i jeszcze nie wiem bo to zależy ile pieniążków będziemy na to mieli ale myślę o ciuchci z wagonikami torami itp:tak:

Na mikołaja to słodycze i małe autko takie wiesz za 15 zł i już styka mu:-D:-D:-D dziś byłam w biedronce i były klocki lego samochód ale nie było jeszcze ceny podanej bo dopiero wystawiali ale jak dla mnie to już raczej pod choinke taki większy prezent.
No mój ma w styczniu to i taki duży wydatek bo po świętach to wszyscy spłukani:sorry:a u was to już w ogóle nie?mały ma zaraz po świętach prawda

Aguska Rafał ma 26.12. więc w sumie przy okazji świąt kupuje mu dodatkowo coś na urodziny, ale fakt po świętach, w styczniu byłoby dużo gorzej. Na mikołaja to chyba faktycznie taki zestaw wystarczy. Co do gwiazdki to nie bardzo mam jeszcze pomysł :(

reklama
hej
kilka dni nie zaglądałam, bo jakoś czasu brakowało.
Beata2710 - napisz adres sklepu, będziemy zaglądać. Swoją drogą fajny pomysł na swój własny biznes, też się nad czymś takim zastanawiałam. Wielu zamówiń życzę

asieńka_r - dobrze, że maluszek zdrowo rośnie, Moja Ania też w miejscach publicznych śpiewa, gada, pyta, rozmawia, buzia się jej nie zamyka i często ludzie się dziwnie na nas patrzą.

Marciaa - miłego wyjazdu

Mama_iza - Rafał dobrze wygląda w okularkach, dobrze, że się szybko przyzwyczaił

aguska2017 - jak kupiłam Ani wcześniej tak bez okazji tory i ciuchcię Tomka, na allegro używane, niczym nie różnią się od nowego, były tylko bez pudełka no i tańsze o połowę, Lego Duplo też kupiłam używane i Ania jest bardzo zadowolona.

Na mikołajki kupiłam małej puzzle (bardzo lubi układać) i książeczki z naklejkami, a pod chinkę zestaw lekarza. Ogólnie prezenty dla dzieciaczków w rodzinie już zrobiłam. Został mi do kupienia prezent dla moich rodziców i męża, ale myślę, że załatwię to w tym tygodniu, bo wiem co.
W zeszłym roku też tak wcześnie kupiłam wszystkie prezenty i bardzo byłam zadowolona, że miałam już wszystko załatwione.

Do góry