hej
kilka dni nie zaglądałam, bo jakoś czasu brakowało.
Beata2710 - napisz adres sklepu, będziemy zaglądać. Swoją drogą fajny pomysł na swój własny biznes, też się nad czymś takim zastanawiałam. Wielu zamówiń życzę
asieńka_r - dobrze, że maluszek zdrowo rośnie, Moja Ania też w miejscach publicznych śpiewa, gada, pyta, rozmawia, buzia się jej nie zamyka i często ludzie się dziwnie na nas patrzą.
Marciaa - miłego wyjazdu
Mama_iza - Rafał dobrze wygląda w okularkach, dobrze, że się szybko przyzwyczaił
aguska2017 - jak kupiłam Ani wcześniej tak bez okazji tory i ciuchcię Tomka, na allegro używane, niczym nie różnią się od nowego, były tylko bez pudełka no i tańsze o połowę, Lego Duplo też kupiłam używane i Ania jest bardzo zadowolona.
Na mikołajki kupiłam małej puzzle (bardzo lubi układać) i książeczki z naklejkami, a pod chinkę zestaw lekarza. Ogólnie prezenty dla dzieciaczków w rodzinie już zrobiłam. Został mi do kupienia prezent dla moich rodziców i męża, ale myślę, że załatwię to w tym tygodniu, bo wiem co.
W zeszłym roku też tak wcześnie kupiłam wszystkie prezenty i bardzo byłam zadowolona, że miałam już wszystko załatwione.