reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Bry
My z Anią w piątek byłyśmy w Dublinie na wizycie, Ania była grzeczna, no ale mamusia nagrodę obiecała:):), pod koniec już się jej znudziło, ale i tak była dzielna. Dzidziuś zdrowy, silny i bardzo aktywny, nie można było go z mierzyć tak się ruszał. Ania zachwycona, co prawda zdziwiła się, że zdjęcie szare a nie kolorowe:-p, ale i tak wczoraj w przedszkolu wszystkim opowiadała, że widziała dzidziusia:)

Wczoraj w przedszkolu jak zwykle była grzeczna, za to w drodze tak śpiewała w autobusie na cały regulator i nie chciała się uspokoić, że aż ludzie na mnie patrzyli:confused2:

reklama
Asienka a masz juz imionka wybrane ?
jakies przeczucia?

my spakowani o 1 wyjezdzamy:) Ale mamy tobołów...szok:szok: ale ciesze sie jak dzidziuś :)))
Niko caly weekend wołał siku i teraz 1 raz kazał do snu zdjąc pampka...zapierał sie, ze zawoła ale cos mi sie nie widzi:-p

Cześć dziewczyny!
Jak tam weekend minął? U nas w miarę, Rafał wczoraj dał czadu. Chyba miał zły dzień. Na szczęście poszedł dziś do przedszkola i modle się żeby grzeczny był. W czwartek mają pasowanie na przedszkolaka, oby dotrwał :-D

Marciaa gratki dla Nikosia :-)

Asienka fajne takie badania. Dla mnie to największa frajda była podglądać Rafała. Oby Maluch dalej tak dobrze się rozwijał :-) A właśnie macie już jakieś imiona czy nie? Założę się, że jak trzeba będzie to zrobimy tu burze mózgów i podrzucimy kilka pomysłów ;-)

Beata podrzuć adres sklepu, może i my coś kupimy :-)

Z imionami jak zwykle będzie problem, szczególnie dla synka:):):), ale na razie nasz typ to Szymonek:):) Ani się podoba, jeśli córcia to na dzień dzisiejszy mi się podoba Zosia, Ania chce Martynkę a M nie ma typów, w styczniu mamy połówkowe to może coś do tego czasu wymyślimy

Beata fajnie że założyłaś swój sklep dużo zamówień ci życzę;-):-D
Asienka pewnie masz jeszcze czas co do wyboru imienia i super że maleństwo dobrze sie rozwija
marcia udanego wypadu
mama Iza mój też w przedszkolu ciekawe czy dziś będzie grzeczny ale jak jechał do przedszkola to powiedział:ja nie gzecny to ja sie pytam czemu chcesz być niegrzeczny a on na to bo tak:-D ale myślę że nie będzie aż tak źle
a jak pierwsze dni w okularkach?przyzwyczaja sie Rafcio?

reklama
Aguska powiem Ci, że nosi. Nie wiem jak w przedszkolu, ale w domu jak ubrał tak cały dzień w nich chodził, tylko ściągał jak już brudne były i trzeba było przetrzeć. Zobaczymy jak to będzie. Obiecał, że będzie grzeczny w przedszkolu, ale coś mi się wierzyć nie chce:sorry: za dobrze go znam.

Do góry