reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
uśpiłam dzieeecię lalalalala
mam chwile spokoju
bo za 10 min wroci drugie dziecie z wycieczki do teatru i pewnie od progu bedzie sie drzec "jeeeeeśc"
tylko mnie mama w konia zrobila bo nie mam teraz jak po niego isc pod szkole bo ona do sklepu poszla.... mam nadzieje ze sie zdziorgnie i sam przyjdzie

dołączam do śpiochów, bo w żłobku teraz pora drzemki jest:-D
kurdę,mam nadzieję,że pościel z bobem dzis dojdzie bo to już tydzień,o materacu nie wspomnę
a jak tam Wasze plany na weekend?bo Ika chyba gdzieś jedzie:-D

ja weekend będę spędzać jako słomiana wdowa,bo M ma Mistrzostwa Polski więc żadnych większych planów,jak będzie ciepło to może przejadę się z Przemem nad jeziorko(oczywiście nie kąpać się) i może jakieś ciacha razem upichcimy
a i w końcu bym chciała zaliczyć opalanie nr 2:-p

reklama
Do góry