reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Mama Iza Ania też przez pewien czas bała się lekarzy i pielęgniarek, ryk był nie z tej ziemi, ale od pewnego czasu jest zdecydowanie lepiej. Mówi, że jest chora i trzeba pojechać do pana doktorka:-D:tak: i że dostanie lizaka albo naklejkę. Z lekarstwami nie ma problemu, jedyni czopka nie da sobie włożyć, więc u nas syropy tylko idą w ruch. Histeria była nawet, gdy chcieliśmy jej temperaturę zmierzyć:no:. Teraz mamy termometr do ucha i czoła i jest super

reklama
moja w gabinecie to piepsze co siega po naklejke heh a do odbvtu tez nie chce miec nic wkladane i wcale jej sie nie dziwie bo ja tez bym nie chciala

Asienka na szczęście z lekami nie ma problemów. Chociaż tyle :) Twoja Ania jest bardo rozgarnięta jak na swój wiek, wiele rozumie, to fajne bo łatwiej się takim dzieckiem współpracuje. Tak mi się wydaje przynajmniej.

moja Ania nie boi się lekarzy i na ostatniej wizycie u pani laryngolog dała ze sobą zrobić wszystko (badanie słuchu, płukanie ucha, zaglądanie do ucha i gardła) - lekarka powiedziała, że tak cierpliwy pacjent nie zdarza się często. Ale moja mała jest dzieckiem ciekawym świata i u niej zawsze ciekawość przezwycięża strach.

hej

mama-iza no waga pikna.
moj to drobnica- zaledwie 12kg....:-D
2m øaø- nie martw sie- slyszalam ze teraz jest podwojny pakiet 2w1 czyli rozum ze wzrostem idzie w parze....:tak:

asienka pierwsze moje dziecko mialo mierzone temp w odbycie drugie juz nie, szybko podawal pache....:-D

Aguska my tez mamy mala stycznosc z lekarzami- na szczescie.
ale boje sie ze na bilansie zacznie uciekac nam, bo to w jego stylu albo jeszcze da lekarce z liscia...:-D

A jak to jest z mowa????? Czy Wasze dzieci duzo mowia????
Bo moj to szlu nie robi....:-(
Starszemu to sie buzia nie zamykala i juz majac 2 lata mowil z predkoscia karabinu maszynowego...:-D
Klaudio pojedynsze slowka i tez malo...:-(

to maja podobny zasób słów:-D mój jeszcze naśladuje pieska hau hau kotka miau na kaczke mówi kwa(zmiękczone nie wiem jak to napisać)opa,baba,au...czasem powie au..to(na autko),tutu na ciuchcie itp więc też nie wiele no i ciocia jak mu sie chce:-D

reklama
Beata ja już kiedyś pisałam, że mojej Ani to się buzia nie zamyka:-D, wszystko powie, wszystko rozumie:-p:cool2:. Czasem mam przerąbane;-):-p, ogólnie rezolutna jest i samodzielna. Acha i moja też ponad 12 kg waży, jakieś 90 cm ma:), ale nie bardzo ma po kim, bo M i ja niewysocy jesteśmy

Do góry