reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

cześc !!!
Beata a co to za specyfik dostałaś ze tak szybko pomógł?
Twój mały mimo tego zapalenia ładnie dzisiaj zjadł, ale najwazniejsze że lekarstwo mu sie podoba i nie masz problemu z podawanie.

u nas dzisiaj pobudka o 9, i jakoś nie mogłysmy się zebrać żeby wyjśc ,ale juz jestesmy po spacerku więc mała spokojnie sie bawi a ja mam chwilkę dla siebie. u nas słoneczko ładnie swieci ale chciałabym troszkę sniegu bo mała własciwie to nie wie co to jest ten snieg.:-(

reklama
Jacek:
U nas Dobrusia śpi już 2 godziny. Przed zaśnięciem wycięliśmy ciasteczka z tego ciasta co nam Jagoda zrobiła (zachowałem połowę na drugi raz ) Fanie mała wałkowała ciasto i naśladując mnie posypywała mąką. Teraz upiekłem (dzisiaj wyszły) i czekam aż się obudzi tojej dam.
Dziewczynki są słodsze

beata dobrze ze juz po ospie zdrowka
a my po kontroli u lekarza wychodzi na to ze 10 dni i po ospie w pon do przedszkola

Ostatnia edycja:
Witam:-) czy ktoś chętny na śnieg, u nas pełno napadało w ciągu jednego popołudnia, aż dzisiaj auto zamarzło :crazy:. Ale plusem jest to że w końcu wyszliśmy na saneczki.
Beata, przypomniało mi się na afty i krostki w buzi skuteczny też jest dentosept w żelu, ale nie wiem jak u was z dostępnością tego leku, miejmy nadzieję że szybko problem się skończy.
Mama Iza, przesyłam cały worek śniegu :-)

Ostatnia edycja:
hej
mamuśka juz podaje nazwe leku co stawia na nogi LEMSIP MAX cold&flu lemon- mnie postawilo od razu, starszego syna tez albo przypadek albo lek dobry...:-D

martusia super ze i u was ok.

justi nie wiem czy maja tu ten lek co podalas ale ten co kupil S jest ok- pomaga, na jezyczku juz jest mala plamka.
sniegu macie mase, ja za sniegiem nie tesknie...:-D

Jacek podeslij te ciacha.....:-D

moj mlody kima, zaraz go zbudze i idziemy na spacer bo tu wiosennie ;-)

hej
justi ile śniegu!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
u nas dziś tylko troche popruszyło z małym akurat wyszliśmy to popatrzył chociaż przez chwile na śnieg.chociaż do śniegu to daleko było:-D
fajnie że dzieciaki zdrowieja to najważniejsze

reklama
Jacek to ja posmaruje dzemem ;-)
Ale snieguuuuuu
Ale ja za nim nie tęsknię...:-D

Aguska a długo byliscie na spacerku>????

My zaliczylismy 2 godz marsz....:-D
ale 15 min to juz na raczki mlody chcial, nie mial sily wracac...:-D
wszystko by bylo ok, tylko ten ból pleców....:baffled:

Do góry