reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzisiaj Ania niby lepiej, rano zrobiła trochę twardszą kupkę, ale nie dałyśmy rady na nocnik zdążyć, ale nic, na razie nie skarży się na bóle brzuszka i pupci. Niedługo na dwór pójdziemy na troszkę.

reklama
mamuśka oj tak sprawdza na ile może sobie pozwolić łobuz jeden.Jednego dnia jest grzeczny a drugiego diabeł wcielony:-D
Ale już śpi więc jest spokój do rana:-)

dzzień dobry!!!

Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę
i odrzuć z twarzy gradową chmurę,
niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteśmy fajowe babki!

Kochane mamusie i kobietki składam wam/nam dzisiaj najlepsze zyczenia, miłego dnia zyczę!!!

czesc
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA BABECZEK.

moja mama wczoraj wyjechala - wiec juz mm wiecej czasu na bb- chociaz.....:confused:
od tyg jest ladna pogoda i teraz zaliczamy 2 spacery. pierwszy od 10 do 12 a drugie od 16 do 17 a jak idziemy po Oskara to wychdzimy tak przed 15 i po 30 min wracamy- wiec....... PADAm.....:-D
mlody ostatnio odpalil autko -odpychacz i szok.....:szok:
do MD mamy 3km i on sie odpychal nogami a starszy jechal na rowerze a potem spowrotem, mlody odlecial o 18-00 i spal do 9-00 nastepnego dnia.....:-D:-D:-D
u nas cieplo- dzis bylismy w parku karmic labedzie i kaczki, a po 16-00 mlody szukal kota na osidlu....:-)
wielki milosnik......:-D
a ja wieczorami walcze z zegarami i za 2 tyg biore sie za ikony, tylko dechy odpowiedniej szukam- bo wszedzie sa gladkie a mi potrzebna taka co jest wyczuwalna faktura drewna pod palcami czyli wypuklosci i najlepiej szerokosc okolo 22-23cm i dluga na 3,5m- musza mi pociac na 25cm. ale wszedzie wszystko wyszlifowane.....:baffled:

reklama
Beata witam, trochę do nas nie zaglądałas!:no: ja myślałam że za te zegary się wzięłaś:-)

dziewczyny podam wam link ,tak jakoś przerzucany jest z jednego fora na drugie.
musicie koniecznie na początku wpisać swoje imię a potem czekacie ok 1min żeby się załadowało!!!
miłego wam życzę!!
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small™

Ostatnia edycja:
Do góry