reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Lysa tak, tak, kiedyś w Ire było podobnie jak u Was, ale potem z mienili i tylko wrzesień, w trakcie roku nie można dochodzić do grup. Oczywiście jakbym chciała płacić to i w tym roku szkolnym by chodziła, ale że ja nie pracuję to nie miałam potrzeby zapisywać jej, w tym roku tylko jeden dzień jest w polskim

reklama
U nas są nabory we wrzesniu,styczniu i kwietniu.
moj tez chodzi na 3h od pon do pt 12:15-15:15 za free :-D
dzis odrabia pierwsza prace domowa :-D

hej dziewczyny co takie pustki?
ja dziś ide z małym znowu do lekarza bo okropnie kaszle że aż sie martwie....mam nadzieje że da jakiś syropek i za dwa dni będzie lepiej

aguśka zdrówka dla małego, no niestety nieciekawie się załatwił

u nas urodzinki w sobotę, tylko goście niedopiszą niestety. No i prezent zamówiony przez internet mam nadzieję, że dojdzie.

anamari82 witaj i zapraszamy, z taką gromadką na pewno masz wesoło.

rossa u nas też nie wszyscy goście się wykazali:sorry2:po prostu nie przyszli ale ważne aby dziecko było zadowolone:tak:
mały nie chce w ogóle jeść:-(muszę w niego wmuszać ale prawie nic nie je masakra.........
anamari witaj rozgosć się

reklama
Do góry