reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Asienka mój sie rozgaduje ale wiesz jak to jest ja bym chciała żeby mówił wyraźniej i wtedy on sie buntuje:sorry2:do 10 pięknie liczy nawet literki uczymy sie pisać choć z tym to jeszcze daleko:-D ale jak napiszę np 3 to mówi że to tsy oczywiście mylą się jeszcze jemu.wiem że nie mogę naciskać dlatego staram się wszystko poprzez zabawe uczyć.W przedszkolu dużo się uczy nie koniecznie wszystkiego co dobre bo podłapuję no ale coś za coś:-D
A tak ogólnie to leki małemu pomagają bo mało już co kaszle kataru prawie w ogóle nie ma
Ale do lekarza w poniedziałek na kontrole iść musimy i do przedszkola pójdzie dopiero we wtorek

reklama
Aguśka zacznie łanie i wyraźnie mówić, ani się obejrzysz:):), Ania z kolei rysuje ostatnio namiętnie szlaczki, w przedszkolu to różnie jej wychodzi, często ma niedokończone, więc robimy w domu, dostaje naklejkę, chwali się tatusiowi. Wczoraj jej trochę podrukowaliśmy a w przyszłym tygodniu kupimy jej jakieś książeczki w Polsce, bo tutaj to nie ma takich,

rossa:-D:-D:-D to sobie miejsce znalazła mój jedynie co pomalował to podłogę u nas ale zeszło:tak:no i ściany u niego w pokoju są tragiczne jednak zauważyłam że przestał rysować ostatnio po ścianach(na szczęście:-D) teraz uwielbia swoją tablice rysuje kredami

Kurcze mały nadal mało je....
a mamuśka gdzie?dawno nie zaglądała??????????

aguska moj roczniak Od piatku prawie nic nie je ;( mowila ze wirus przewodu pokarmowego bo wymiotuje i ma biegunka, do wczoraj byl tylko na wodzie I mleku, dzis juz cos skubie ale gardlo ma straszne I tez mowia ze wirusowe mam juz dosc bo I on I ja sie mecze :-(

lysa_d zdrówka dla dzieciaczka
u nas z jedzeniem zazwyczaj nie ma problemu, są dni, że mało je ale ja wtedy nie wmuszam, bo następnego dnia nadrobi:-D
Ma rzeczy których nie je, a są takie które uwielbia. Moje dziecko nie je dżemów, papryki, kukurydzy, keczupu. Uwielbia naturalny jourt i brokuły.
Poza tym je wszystko pod warunkiem, że coś nie jest w czymś zamoczone, np. makaron z mięsem i sosem, zje ale oddzielnie makaron, oddzielnie, mięso i potem sos. Nie lubi jak coś jest wymieszane z czymś, na talerzu wszystko leży obok siebie, a nie na sobie.

Jutro robimy urodzinki i tort będzie - różowy.

reklama
Czesc

U nas znowu pada

Mlody ostatnio podlapal czapka ale po angielsku
zolty tez po angielsku
czapka po polsku to cza-cha sylabuje
do logopedy podejde w sierpniu jak będę w pl

Do góry