• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2010

Witajcie znalazlam chwilke wiec wpadlam bo mala spi a starszak u dziadkow na weekend wybyl co bym odpoczela i wkoncu moja sterte prasowania wyprasowala:-)
Syliwa jeszcze jeszcze gratki i ide poczytac zaraz jak to sie stalo:-)
Asiek a ja slyszalam ze male dzieci do 2 tygodni moga miec az katar. jesli zwymiotowala to byc moze nie toleruje jego. ja poki co z dala oantybiotyku moja mala tez dostala katarek od synka:-) i wielkie gratki corcia sliczna widac jest na tych zdjeciach.
Co do spacerku to i ja sie pisze:-)moze wkoncu uda mi sie was poznac.

Co do badan to mi lekarz tez nie zalecal robic ale ze lezalam tydzien w szpitalu wiec mi pobrali i zrobili.

DZiewczyny ktore maja coreczki szukam jakiegos wdzianka dla mojej krolewnej na chrzciny r.62 moze ma ktoras z was cos??

A to moje slicznosci pozniewaz nie umiem wstawiac na zamknietym dodam tutaj:-)

Załączniki

• Obraz 889.jpg
    Obraz 889.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 942.jpg
    Obraz 942.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 88
  • Obraz 1067.jpg
    Obraz 1067.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 71
  • Obraz 072.jpg
    Obraz 072.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Ja niestety nie mam ubranka na chrzciny takiego malego - my chcemy koło świąt chrzcić więc będziemy mieć duże, bo Laura będzie miała koło 9 miesięcy ;)
Śliczności malutkie ;)) (tfu tfu) :D:D

no to super ze wiecej mam ma ochote na spacerek :))))
u nas nocki ciezka ogólnie dopadło mnie zmęczenie materiału i pojawiają się pytania " i po co mi to było"
mam nadzieje ze szybko mi to minie...... :((((

AGRAFKA mimo iz pytanie nie do mnie to ja płaciłam 30zl....

reklama
Dzięki Asiek. Ja nie wiem, gdzie tam w okolicy bankomat, a tak wiem ile ze sobą zabrać ;-).

Pamiętajcie, że ja też mam nadzieję niedługo na spacerek chętnie się umówię, tym bardziej żeby uczyć się od doświadczonych mam ;-).

Rozłożyliśmy dziś łóżeczko i tak dzieciowo się zrobiło ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry