agu_ska
Fanka BB :)
Witam !!
Kuna - trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli
A u mnie - nie miałam czasu za dużo się tutaj udzielać. Było trochę zawirowań u mnie. Przede wszystkim na jednym USG lekarz powiedział mi że będę miała dziewczynkę a za tydzień dowiedziałam się na drugim że na 100% chłopiec. Kocham mojego dzidziusia ale to był dla mnie niezły szok i potrzebowałam kilka dni żeby dojść do siebie. A poza tym zdrowy jak rydz. Dla dziewczynki miałam wybrane imiona a teraz musimy dla chłopca dojść do porozumienia.
Pozdrawiam mamuśki!
Kuna - trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli
A u mnie - nie miałam czasu za dużo się tutaj udzielać. Było trochę zawirowań u mnie. Przede wszystkim na jednym USG lekarz powiedział mi że będę miała dziewczynkę a za tydzień dowiedziałam się na drugim że na 100% chłopiec. Kocham mojego dzidziusia ale to był dla mnie niezły szok i potrzebowałam kilka dni żeby dojść do siebie. A poza tym zdrowy jak rydz. Dla dziewczynki miałam wybrane imiona a teraz musimy dla chłopca dojść do porozumienia.
Pozdrawiam mamuśki!
Nie dziwię się, że było to dla Ciebie dość wstrząsające przeżycie bo faktem jest, że choć niepotrzebnie to przywiązujemy zbyt dużą wagę do płci, której się spodziewamy
Gdyby ktoś mi powiedział, że będę miała dziewczynkę a nie chłopca, poczułabym się przez moment jakbym nosiła w sobie inne dziecko
Ale nie wolno poddawać się takiemu myśleniu, trzeba być otwartym! Także Agu_ska, na osłodę po tym szoku powiem Ci w tajemnicy, że będziesz miała małego adoratora, dla którego zawsze będziesz najpiękniejszą i tą najważniejszą księżniczką!!! A to chyba cudownie brzmi, nie sądzisz??