Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam nadzieję, że sytuacja już opanowana i co nieco sie wyjaśniło i jesteś już spokojniejsza. Trzymaj się!!=Somiracle;5576404
U mnie ogolnie nieciekawie ... Narzeczony w szpitalu... przez przypadek robiąc rutynowe badania dowiedział sie ze ma żółtaczke typ C .
Ewcik80 szczerze powiem że już mam dosyć, ciężko mi, po paru krokach czuję się jakbym przeszła kilometry, spać mi się chce a do tego chodzę jak bomba zegarowa. Wszystko mnie denerwuje i drażni.a już najbardziej pytania typu kiedy rodzisz? jeszcze się kulasz? albo jak się czujesz? zadawane przez te same osoby dzień w dzieńTeż tak u Was było z tymi nerwami na koniec ciązy???
I podpinam się pod pytanie, bo coraz częściej myslę o godzinie 0- co dla mamy do szpitala- koszule dają? Podkłady?
No i co dla malucha mają w szpitalu?
...Czy któraś z was tam leżała? i jak w ogóle jest?. Wiem jedno,że Poznań pod względem szpitala jest ok....ale pod względem poradni przy szpitalnej to katastrofa....przeżyłam szok...a tu w ZG przyjeżdżam i wchodze zawsze pierwsza bez względu na to która jestem w kolejce....