reklama

Mamy 2011

vii to raczej skurcz nie jest, mi polozna mowila, ze jesli cala macica sie nie napina to to nie jest skurcz. musi sie zrobic taki jakby kamien i ja czasem tam mam, jestem wstanie wyczuc macice z kazdej srony:) ale i tez sie kiedys zdarzyl taki bol kolo pepka nasilajacy sie przy poruszaniu ale nie wiem co to bylo...
ania daj znac jak wrocisz z ktg co wykazalo, jesli worcisz do domku bo cos mi sie wydaje, ze Nadia juz pcha sie na swiat;)
mysza a ten twoj biedny synek to widze, ze teraz ciagle choruje,biedny:( zebys ty tylko czegos znowu nie zlapala od niego!

Ostatnia edycja:
reklama
katoryba wydaje mi się, że dziś jest tak ciepło, że spokojnie możesz iść na spacer. A brzuszki grzejemy sobie z Olgą przeważnie tak, ze ona w ubranku a ja mam goły

Ja dziś byłam złożyć wniosek na becikowe i wypłacone zostanie pomiędzy 17 a 21 stycznia, czyli szybko działają.

U mnie ze skurczami było tak, że przez 8 tygodni miałam takie skurcze na cały brzuch, robił się twardy chwilę tak było i odpuszczało a bóle porodowe miałam jak przy miesiączce, tylko w dole brzucha i to mnie zmyliło, nie wiedziałam, że rodzę, spodziewała się takich na cały brzuch tylko dużo mocniejszych więc jak dotarłam na porodówkę to miałam już 7cm rozwarcia :-)

czwsc dziewczyny:)
ale wy piszecie -nie nadazam czytac, a nie mam jak czesciej wchodzic na forum:/
u mnie po staremu,mala grzeczna, skurczy brak.pije cherbatke malinowa moze cos pomoze:)

anias co tam u ciebie??rodzisz??
vii a ty jak sie czujesz??

a my właśnie wróciliśmy z zakupów :) kupiliśmy tapetę do pokoju małej i na weekend mamy zamiar się wziąć za ten bajzel :) odebrałam też wyniki i o dziwo żelazo mam o jedno oczko wyżej niż poprzednio ( oczywiście nadal poniżej normy), ale od 2 miesięcy nie biorę już żelaza w tabletkach ;) także jakiś fenomen ;) wyniki lepsze niż przy braniu witamin...

witajcie :)
tak dziś fajnie na dworze, że można by spacerować bez końca :)
biedny Twój synek Myyszaaa :( kurujcie się!
a co z Emri? Anias a Ty?
Vii podziwiam, że masz jeszcze siłę na zakupy i remont ;) ja mniej o 6 tygodni a czuję się już jak wieloryb, a co to będzie później ;)
Ppatqa a Ty jesteś z nowej soli? ten jeden pediatra do wyboru to masz na myśli Jernajczykową?
Taq- ta kontrola w 4 miesiącu to znów usg i kolejne 90zł czy to kontynuacja tej pierwszej wizyty?
pozdrawiam wszystkich :)))

Ostatnia edycja:
mieliśmy powtarzane ktg , tętno małej cos znowu świrowało . Drugi zapis był już prawidłowy. Upierdliwy ból nadal jest i postępuje, skurcze są i milkną (chyba do męża trzeba się uśmiechnąć:)). Czekamy i czekamy.... i mam już dość:)

vii a jaka tapete w koncu kupiliscie?
ania mam nadzieje, ze z tych skurczy to cos bedzie w koncu:)
kordek a ile masz kg do przodu? mnie strasznie cisnie brzuch i w ogole jak maly fika to wszystko mnie boli w srodku:)
apmg a ty masz jakies znaki zblizajacego sie roziwazania czy nic na to nie wskazuje?
a no i najwazniejsze nasza emri urodzila! GRATULACJE!!!

hej :-)
Witam się i ja :-)

U nas angina ropna :-( i antybiotyk :-( ale póki co mały spokojnie go łyka więc jest dobrze :-) Beti - u mnie albo ja jestem przeziębiona albo Miki ale zawsze przeziębienie - więc lekki szok z tą anginą :-) poczytam co u Was i poodpisuje :-)

kordek ja w 30 tyg to latałam bez problemu... dopiero wtedy zaczęliśmy z kredytem walczyć, później remont i przeprowadzka :)

anias:) Nadia czeka na Hanie i tyle ;)

Beti nie trudno zgadnąć jaką kupiliśmy ;) zanim coś zdecydowałam to już mężu dotarł do sklepu i oczywiście nie było mowy o jakimkolwiek kolorze poza różowym ;) jest na szczęście taki pastelowy w delikatne serduszka żółte i malinowe... do tego pasek przez środek :) myślę, że będzie ładnie :) a najważniejsze, że odświeżone i będzie na nią czekało...

Myyszaaa Ty to faktycznie masz przerąbane co chwile albo Ty, albo mały chory :( musicie się wreszcie do końca wyleczyć, brać witaminki i uważać na siebie :)

a mężu właśnie skończył robić tort ;) pogonił mnie z kuchni i ciekawe co z tego wyszło... wygląda jak artystyczny nieład ;) walczył z nakładaniem bitej śmietany :) :) ale jak na pierwszy raz nie jest tak źle, bynajmniej w wyglądzie, bo smak poznam jutro ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry