reklama

Mamy 2011

czecs dziewczyny:0
jestem wciąż w pakiecie:(termin minął a u mnie nic, jutro mam wizyte wiec zobaczymy.nie pisałam bo jak to week zawsze cos sie dzieje zalicxylam urodzinki i imieninki ,potancowalam ale mala to nie rusza do brze jej u mamy w brzuszku:)
milej niedzielki!!!

reklama
vii GRATULUJE!!!!!!!!!
tak ci zazdroszcze i tak szybko ci poszlo super!!!!!!
dziewczyny jak zmienic suwaczek bo jakies dziwne terminy mi teraz pokazuje

Dzień dobry:)))
Marttini współczuje...I Ty i synek z takimi rewolucjami to musi być koszmar...mam nadzieję, ze szybko przejdzie;)

Katoryba tak zerknęłam na nasze suwaczki i napisałam 2 tyg., ale nie liczyłam dokładnie, także rąbnęłam się pewnie;)

Właśnie wyprawiłam moich mężczyzn na spacer, ja niestety zostałam. Szkoda mi pierwszego spaceru, ale leczę dupsko póki mogę. Dzisiaj jesteśmy cały dzień razem i tylko dostaję Filipa do cycucha;) Ale mam kochanego męża;)

Miłego popołudnia;)

Witam się z rana :-)

Dzień dzisiejszy rozpoczęłam o godzinie 4.30... i teraz się zastanawiam co mój organizm chciał mi przekazać :-D

APMG - widocznie ten suwaczek uznał że już urodziłaś :-) Zmień na inny rodzaj :-) Taki który będzie pokazywał że jesteś w 40 tygodniu :-)

Pozdrawiam :-)

no mysza niezle 4:30:) ja wstalam pol h temu a na mnie to wczesnie:) ale za to nareszcie sie wyspalam! bo tylko 3 razy siku bylam;)
apmg co za glupi suwaczek, na pewno tylko cie denerwuje podajac, ze juz niby urodzilas:) nie martw sie bo nastapi to najpozniej za kilka dni!
wlasnie tak patrze, ze dzis jest rowno miesiac przed moim terminem:szok: musze sie zabrac za porzadkowanie mieszkania:)

Dzień dobry dziewczynki:-)

Ja już wstana i nawet na badaniach byłam:-) od 7 na nogach, więc teraz zmulam deko ale ogólnie piękny dzień tylko troszkę zimno:-(

Beti no dajesz maleńka:-) Jak Ty się wypakujesz to zaraz ja będę:) może potrzeba Tobie ekipy pomocowej:-)? no 3 ciężaróweczki sprzątające piękny widok;D

reklama
Hej
Beti - ja póki co kazałam sobie wnieść wszystkie torby z ciuchami :-) teraz czekam na dostawę płynu do prania :-D i segregację ciuszków robię :-D

Madzioszka - ja do sprzątania się nie piszę :-D

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry