Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czecs dziewczyny:0
jestem wciąż w pakiecietermin minął a u mnie nic, jutro mam wizyte wiec zobaczymy.nie pisałam bo jak to week zawsze cos sie dzieje zalicxylam urodzinki i imieninki ,potancowalam ale mala to nie rusza do brze jej u mamy w brzuszku
milej niedzielki!!!
vii GRATULUJE!!!!!!!!!
tak ci zazdroszcze i tak szybko ci poszlo super!!!!!!
dziewczyny jak zmienic suwaczek bo jakies dziwne terminy mi teraz pokazuje
Dzień dobry))
Marttini współczuje...I Ty i synek z takimi rewolucjami to musi być koszmar...mam nadzieję, ze szybko przejdzie
Katoryba tak zerknęłam na nasze suwaczki i napisałam 2 tyg., ale nie liczyłam dokładnie, także rąbnęłam się pewnie
Właśnie wyprawiłam moich mężczyzn na spacer, ja niestety zostałam. Szkoda mi pierwszego spaceru, ale leczę dupsko póki mogę. Dzisiaj jesteśmy cały dzień razem i tylko dostaję Filipa do cycucha Ale mam kochanego męża
no mysza niezle 4:30 ja wstalam pol h temu a na mnie to wczesnie ale za to nareszcie sie wyspalam! bo tylko 3 razy siku bylam
apmg co za glupi suwaczek, na pewno tylko cie denerwuje podajac, ze juz niby urodzilas nie martw sie bo nastapi to najpozniej za kilka dni!
wlasnie tak patrze, ze dzis jest rowno miesiac przed moim terminem musze sie zabrac za porzadkowanie mieszkania