reklama

Mamy 2011

Witam dziewczyny !
To i ja się dołączam do ekipy tych co spać nie mogą. Wstałam o 6 zjadłam śniadanie i do 9 ogarnęłam mieszkanie nastawiłam prania.
Teraz czas na drugie śniadanko o błogie lenistwo :-)
Gratuluje dla świeżych mamuś :-)

reklama
Morella właśnie widzę:-D Konkretnie na kiedy Ty masz? To nie jestem bezpośrednio za Beti lżej mi:D

Myyszaa Ja mogę sprzątać jasne, tyle że zajmie mi to 5 razy dłużej niż normalnie:p no okna lubie myć;D

Mój termin porodu 17.03 :) W głębi duszy liczę na cesarkę i wcześniejsze rozwiązanie.

Do dziewczyn po planowanej cesarce: Czy wcześniej anestezjolog przeprowadzał z wami jakiś wywiad czy dopiero przed samym porodem? Czy w szpitalu w zg robią przed cesarką lewatywe czy trzeba zrobić wcześniej w domu?

Dlaczego liczysz na cc? Ja będę miała ale nie umiem Tobie odpowiedzieć na te pytania. Będę u swego gina to go o wszystko zapytam. 17 jest ładna datą ja chce mieć czwartkowe dziecko ciekawe czy mi pozwolą:D

Madzioszkaa- tak jak już wcześniej pisałam myślałam, że moja korekcja wzroku będzie wskazaniem do przeprowadzenia cc ale jednak nie. Nastawiłam się już psychicznie na cesarke a porodu sn boję się panicznie.

Wczoraj byłam w focusie. W h&m na dziale dla ciężarówek wystawili kolekcję bielizny dla ciężarnych i mam karmiących. Duży wybór i całkiem ciekawe modele biustonoszy laktacyjnych. Chciałabym się wcześniej w taki zaopatrzyć ale nie wiem jak to będzie z rozmiarem, czy jak kupię o rozmiar większy to wystarczy? Czy lepiej się wstrzymać i zobaczyć jak to będzie po porodzie? Do tej pory chodzę w stanikach sprzed ciąży.

Agateczka witam;)

Moorella tak pamiętam pisałaś o korekcji. Pytałaś swojego ginekologa o to? Jakie ma zdanie co do wysiłku? mogę zapytać mojej okulistki co o tym myśli jak sie do niej niedługo wybiorę.

Co do CC - pamiętam jak pisałaś, ale myślałam że już masz konkrety :-)
Co do stanika - to polecam po nawale ... albo też teraz pod koniec - ale licz się z tym że możesz przytyć :-) jeszcze do marca :-)

Pozdrawiam

Cześć Dziewczynki :-)

Cóż za poranna (przedpołudniowa) aktywność :D Ja też dziś wstałam wcześniej niż zwykle i jestem lekko "kopnięta" przez zmianę nawyku czasowego :-D

Witam Agateczka!! Jesteś z Dęblina w lubelskim czy z jakiegoś innego? :)

Moorella - podobno najlepiej kupować staniki w 36 tygodniu, bo do tego czasu biust rośnie. A wiadomo, że ciasnego nie kupisz. Najwyżej wyślesz po urodzeniu kogoś do sklepu po kolejny, większy;-)

No to faktycznie niedługo i na marcóweczki przyjdzie czas :happy:

A ja i mój M. wybieramy się dziś (NARESZCIE) na zakupy dla Maleńkiej :-) Nastawiam się psychicznie na szał wyboru między kolorami, zwierzątkami na ciuszkach i pościelach hihi Pralka i proszek już czekają na małe ubranka! Akcję czas zacząć!

Chyba wypada skorzystać ze słońca i trochę podreptać po świecie...

reklama
Moorella tak pamiętam pisałaś o korekcji. Pytałaś swojego ginekologa o to? Jakie ma zdanie co do wysiłku? mogę zapytać mojej okulistki co o tym myśli jak sie do niej niedługo wybiorę.

Wizytę u mojego gina prowadzącego mam w przyszłym tygodniu i będę się go pytać co można jeszcze z tym zrobić. Zdaniem okulisty wysiłek może ale wcale nie musi wpłynąć na pogorszenie widzenia ale przecież gwarancji mi nie da, że nic się nie stanie a sporo zainwestowałam w moje oczy.

Ja dzisiaj jestem super aktywna. Wstawiłam kolejne pranie mini ciuszków Poli i piekę karpatkę na wizytę znajomych :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry