reklama

Mamy 2011

Katoryba cieszę się, że Bolcio spokojniejszy. No i chłop już z niego niezły;) Filipo dziś ważył 5035. Leżaczek kupiłam dzisiaj, przez Kup Teraz za 129. przegapiłam jedną aukcję za 110:/ Licytować jakoś się nie opłaca, bo wychodzi zawsze powyżej 130...Nie wiedziałam, że z usg w Aldemedzie tak to można załatwić, rejestratorka powiedziała mi tak jak ja pisałam, ach nigdy nie doinformują do końca...

U nas położna była ostatni raz;) mam jeszcze jedną wizytę do wykorzystania, ale umówiłyśmy się na telefon gdyby była potrzeba. Dzisiaj spóźniła się tylko 1,5h...

reklama
No ładnie wam rosną pociechy :) też już bym chciała się dzielić takimi dobrymi wiadomościami :)
Ja póki co jestem na etapie, że mała sobie pływa w najlepsze i coraz wyraźniej ją czuć :)

A odpowiadając na pyt: tak Katoryba jeszcze pracuję :) w końcu to dopiero 19 tydz, więc jeszcze mnóstwo czasu mi zostało. Zresztą mam zamiar jak najdłużej być w pracy bo w domku to bym się chyba nudziła. Moja najbardziej optymistyczna wersja zakłada, że tylko ostatni miesiąc spędzę na zwolnieniu. No chyba, że nagle brzuszek wyskoczy jak z procy i będzie taki wielki, że niewygodnie mi będzie siedzieć za biurkiem. Ale póki co tylko lekko ostaje a waga ruszyła się o zaledwie 700 gram ;)

Katoryba - miło czytać dobre wieści :) i potwierdzam, że park stracił urok. Ja wolę po deptaku połazikować.
I chyba dziś mijałam tam popołudniu Mysze - masz brązowy kożuszek? :)
Madzioszkaa - biorąc pod uwagę to, co mówią w wiadomościach - zazdroszczę braku tv ;-)
Vii - szpitalne koszule po porodzie to te wiązane na przodzie? Bo ja chyba też skorzystam z nich. Obeszłam dziś targowiska i sklepy w poszukiwaniu koszuli do karmienia z długim lub choć 3/4 rękawem nie na guziki, ale takich nie znalazłam. Wszędzie tylko z krótkim rękawem, a ja mam ciepłolubne ręcę :P
Emri - Twój chłopak to też już swoje waży. Jak to szybko przybywa tych gram... :)

Izuniek są różne koszule... takie wiązane i takie z rozcięciami na piersiach, widziałam też takie z rękawem 3/4 wiązane :) wszystko zależy co aktualnie przyniosą do pokoju... byłam 10 dni, w różnych pokojach i różnie to bywa... czasem przynoszą po kilka na raz i leżą w pokoju, a czasem trzeba pójść i poprosić o czystą koszulę i też bez problemu dają :) czasem się trafią poplamione (takie co się nie odparły), ale wszystkie są świeże i "pachnące" czystością :)

mamuśki w carrefourze jest promocja na husteczki nawilżane Pampers sensitive -6 opakowań za 25,99 to wychodzi około 4,40 za jedno opakowanie. Byłam, zakupiłam POLECAM

Izuniek-ja kupowałam koszulę do karmienia z rękawem 3/4 w Piotrze i Pawle. Na pierwszym piętrze jest stoisko z ręcznikami itd i tam mają koszule.

miłego , spokojego wieczoru

Ostatnia edycja:
my zakupiliśmy ten zestaw już z miesiąc przed porodem :) fajnie, że znowu jest ta promocja, bo już mi tylko 3 opakowania zostały ;) koniecznie musimy na zapas kupić...chociaż położna kazała nie używać chusteczek... że niby na pipce od tego wyszły te krostki... ale jakoś na dupce nic nie ma... w szpitalu ciągle ich używałam i też nic się nie działo...

Izuniek a wiesz, że w szpitalu strasznie ciepło jest... nie ugotujesz się w rękawie 3/4 ?? zwłaszcza, że to już wiosna będzie ;)

reklama
czesc dziewczyny:)
u mnie masakra czas leci, pranie sprzatanie i prasowanie, codziennie podlogi myje bo tak sie kurzy u was tez tak jest?dobrze ze tesciowka robi obiady no i maz kapie mala i przebiera bo nie wiem kiedy bym to wszystko ogarnela!!
mala jakas marudna,po kazdym jedzenie trzeba ja nosic na raczkach i nei wiem czy wymusza czy faktycznie brzuszek ja boli, dobrze ze nocki sa w miare.
co do poloznej to mozna powiedziec ze tez byla z zaskoczenia bo miala byc o 12tej w srode a przyszla 10.45 mala w pajacyku sala a ja w piezamie latalam, nie umyte zeby :/ale co tam, najwazniejsze ze wszystko oki mala 4kg wazy ,przez te 2 tyg. przybrala ponad pol kilo -zarloczek maly:)
jutro zaczynamy werandowanie!!
milego wieczorku:0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry