reklama

Mamy 2011

no chyba mi nie zyczycie zebym do kwietnia zapakowana chodzila;) mi sie cos wydaje, ze w przyszlym tygodniu urodze, mam dosc duzo skurczy, zwlaszcza wieczorem i nawet czasem sie zdarzaja takie bolesne. a jak mam skurcz to czuje parcie w dol. i tak mi sie zdaje, ze maly juz sie pcha na swiat:)

katoryba ten twoj chlop to zloty chlop widze:) ja nie wiem jak to nas bedzie, pewnie teksty w stylu, ze ty nie pracujesz to wstan:) a opalanie calkiem, calkiem:) szykuje sie bo jutro kolezanka robi mi sesje z brzuszkiem:)

anias niezla ta promocja, bardzo tanio wychodzi. ja na razie mam spory zapas weic poczekam na nastepna promocje. a co chusteczek to domyslam sie, ze one bardzo ulatwiaja zycie i tez bede ich uzywac. patrzylam an sklad i tam jest glownie woda.

ja tez skorzystam ze szpitalnych koszul choc na liscie ze szpitala co zabrac ze soba to oni pisze zeby miec koszule. bez sensu:/

madzioszka jak tys sie bez tv uchowala:) to jakies nowoczesne podejscie czy brak kasy na sprzet? ;-)

vii ja tez sie pisze na odwiedziny u ciebie:) mam nadzieje dotrwac w dwupaku wiec musimy sie spieszyc!

emri maly kolos nam rosnie, poki co to przoduje w wadze;)

mysza te twoje posty sa jakies takie zwariowane, ze czasem nie wiem o co chodzi:) przemawia przez nie szalenstwo, hihihi!!!

apmg koniecznie napisz jak tam werandowanie przebieglo, czy byly ryki z bryki czy calkiem spokojnie:)

reklama
apmg Tobie to dobrze, że masz pomoc... ja sama piorę, wieszam, prasuje, gotuje, sprzątam, przebieram i kąpie... ładnie Nataszka przybiera :) wygląda na to, że Hania nadal najmniejsza...

Beti ciekawe czy przeczucia co do porodu się sprawdzą :) ja urodziłam w dzień, w który wcale się tego nie spodziewałam ;)

Anias a Ty już byłaś z Nadią na jakichś zakupach w markecie ??

a co do spotkania to na grupie :)

wstawać śpiochy :)

wreszcie weekend i będę mogła się wyspać :)

wiedziałam, że pogoda się popsuje i chyba tyle z naszego jutrzejszego spaceru :( i w dodatku nadal nie mamy folii na wózek...

miłego dnia Babole moje :)

hej:) ja już wstałam :)
ale z Ciebie ranny ptaszek Vii :) a może to zasługa Hani :)
Miło się czyta te wszystkie posty, że nasze forumowe dzieciaczki tak ładnie rosną :))
miłego dnia Mamusie i Brzuchatki :)))

kurcze Kordek Ty też już bliżej niż dalej :) zaraz znowu się posypią dzieciaczki :)

a Hania śpi tylko jak na złość ja nie mogę... po 7 coś sobie gęgała i oczywiście wstałam na równe nogi, ona dalej śpi a ja już zasnąć nie mogę...

Witam się z rana,
U nas nocka ciężka. Chyba za wcześnie pochwaliłam Bolcia :/ Fakt, że zasnął ok 21 ale obudził się chwilę po 00:00 i wisiał na cycu 2h!!!! No myślałam, że oszaleję :( i potem jeszcze 2 karmienia. Ostatnie od po 6 więc już od tej pory jestem na nogach :/ Teraz śpi więc i ja spróbuję pospać, choć pewnie nie zasnę i tak.

Hania żeby się najeść przy cycu to chyba by musiała pół dnia ciągnąć...a już po minucie zasypia i żadne ciągniecie za uszko, smyranie policzka, czy noska nie pomaga... śpi i koniec... także żeby nie butelka to byśmy się obie zamęczyły...

a i póki co nie widać żadnej reakcji na smażonego schabowego czy czekoladę ;)

Witam Się i ja z rana :-)

zmęczona, nie wyspana - o 2 wstałam wyspana i nie wiedziałam co ze sobą zrobić :-( Małe skacze w brzuchu... I pokazuje mamie że przez pępek też można wyjść ...

Beti - bo czasem moje posty z doskoku pisane :-) jak coś ustawiaj mnie :-D Że bym pisała zrozumiale :-D

Katoryba - bo dzieci się nie chwali :-D Zawsze po pochwale na złość robią :-) Ze starszakami to też tak działa :-)

Vii - to gratuluje :-) a z karmieniem piersią tak jest - że czasem się godzinami z dzieckiem siedzi :-) Bo ono je i je i je :-)

Kordek - właśnie zauważyłam że znikłaś i wczoraj się nie odzywałaś :-)

Pozdrawiam

dzień doberek!

Vii gratuluje nie posiadania reakcji na jedzonko:-) schabowy dobra rzecz. Hania jest najmniejsza bo taki jej urok będzie najdrobniejszą dziewczyną z tego co się zapowiada. Nie chcę Ciebie martwić ale czytałam, że na weekend na miny być na minusie i śnieg.

Kordek jak remont zakończony? Tobie to już mało czasu zostało na wojaże;-)

Katoryba to nie jest kwestia chwalenia, po prostu miał gorszą noc. Dzieciaczki trzeba chwalić, żeby znały swoją wartość.

Beti no wiesz? Stać mnie na TV:-D Nawet mam w piwnicy tylko jakoś nie potrzebuje go do szczęścia. Od ponad 5 lat nie mam i jak widać żyję:-D Fakt czasem jestem nie doinformowana co się na świecie dzieje ale za to o ile szczęśliwsza:-)

Wczoraj sie was naczytałam, że sprzątacie, że sama się wzięłam i zrobiłam porządek w szafach i miejsce na wiele rzeczy. Niby nic nie zrobiłam na wysokie półki mi mój W wrzucał a namachałam się jak głupia. I teraz nie wiem wylazła ze mnie starość czy ciąża:-D:laugh2: Późneij tylko trochę gorzej się zrobiło i spałam prawie 12 godzin za to. Ale nie wiem czy wyspana. Wiec laseczki to ja wam zabrałam was dzisiejszy sen przepraszam!

Miłego dnia babeczki

reklama
i to by bylo tyle w temacie mojego odsypiania... juz wisi znowu :| a ja zajadam platki z jogurtem, zurawina, rodzynkami, pestkami dyni, migdalami i bananem. Ciekawe co tym razem na niego spadnie ;)
W miedzyczasie poluje na lezaczek ;)
A Hania to wygodnisia - co sie bedzie wysilac z cycka jak z butelki szybciej leci :)
A wlasnie - o tej 6 dalam malemu butelke (bo odciagnelam troche wczoraj z mysla o dzisiejszym wyjsciu ale nie pomyslalam, ze to za dlugo na stanie w lodowce), i oczywiscie 2 razy sie zachlysnal (a bylo tam zaledwie 45ml) a potem zarzygal mi cale plecy przy odbiciu :/ Łobuz :|
Madzioszka Ty tak nie szalej z tymi porzadkami. nie dosc, ze zaciazona to i chora a jeszcze jej sie porzadkow zachcialo...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry