reklama

Mamy 2011

Mam w domu niezniszczalne dziecko... Przez cały dzień spał łącznie może z 1h. O 19:30 standardowo kąpiel, cyc. Mało mu było 2 cyce,więc wydoił jeszcze 20ml mody i od 20 do 22 jak naspidowany: zacieszał michę do każdego i jeździł po całym łóżeczku, w poprzek, pod przewijak, nawijał cały czas do siebie (nawet zabawki mu pochowałam żeby go nic nie rajcowało), rąbał nogami w przewijak, prawie przewrócił się na brzuch (tylko głupia ręka mu w tym przeszkodziła, bo nie chciała sama wyjść spod siebie) aż w końcu zaczął brzęczeć i padł przy cycu 5min temu.
Masakra... mam nadzieję, że przez to pośpi chociaż do 2....
Dobranoc :)
Jutro ma być słonko!

P.S. Ciągle zapominam... Został nam cały listek wit K tej w kapsułkach. Komu, komu bo idę do domu?

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Katoryba chciałabym zobaczyć tego naspidowanego Bolcia :)

a ja od kilku godzin tworze drzewo genealogiczne do albumu dla Hani... i G ma zdecydowanie za dużą rodzinę, w word'zie w formacie tabloid czcionką 8 mi się nie mieści ;)

Katoryba - uśmiałam się z Twojego posta, choć wiem, że Tobie nie za bardzo w kolorki ta żywość Bolcia, pragnienie snu rozumiem ;-) U nas nie ma może pobudek co 1,2h, za to jest przerwa w nocy mniej więcej od 3 do 6...

To się zrobi ciekawie na chodnikach i alejkach jak silna grupa z BB ruszy na spacer :D

Anulka - mnie byś na spacerze nawet nie rozpoznała, a wydaje mi się, że w niedzielę byłyśmy w różnych godzinach w parku. Madzioszkę i Katorybę spotkałam ok. godz. 13...

Ja też wchodzę w spodnie sprzed ciąży, aż w dwie pary :D (tylko to nie są jeansy)

A mi tak dobrze, leżę przed TV, pachnę po kąpieli, a M. usypia Lenkę :-)
Dobrej nocki Laski! :-)

Izuniek ja od 13 do 15tej w parku byłam. A jaki kolor masz wózka? Może jutro Cię rozpoznam, jeśli będziesz bo ja polecę na pewno........

Madzioszka mi głowa to zawsze lata jak na zawiasach :) ale szczegółów nigdy nie pamiętam. Generalnie na spacerku podziwiam inne dzieciaczki, wózki i mamy.
Jutro idę koło 13 na spacerek jeśli pogoda pozwoli to zapraszam, dołącz się, będzie mi miło. Inne koleżanki z BB też zapraszam

Oj macie dobrze że wchodzicie w stare ciuchy sprzed ciąży, ja cholera w biodrach nie mogę się dopiąć, no chyba że majtki wyszczuplające założę, no ale nie chcę samej siebie oszukiwać :-(

Dobrze macie z tymi Mężami, mój znowu w delegacje na dwa tygodnie wyjechał i sama muszę się Milenką zajmować.

Dzień dobry!
Wstawać śpiochy:p

Jestem wyrżnięta moja mała wstała o 4,40 i ani myśli spać.:-( Sama nie wie czego chce, na ręce źle leżeć z matką żle, samemu 3 minuty i też źle... Ech. Z desperacji weszłam się z wami przywitać.:-)

Anulka ja zazwyczaj wychodzę między 12 a 13 na spacer. Chociaż dziś już nie wiem czy będę miała siłę:-p

Katoryba to się dobrały dzieciaki Twój wieczorem moja rano piękna para:tak: Daj esa jak będziesz wychodzić to podlecę do Ciebie jak chcesz towarzystwa:)

Izuniek mogłaś a i pewnie mijałaś Anulkę bo ja ją chwilkę po tym jak się widziałyśmy spotkałam, no dobra widziałam z daleka.

OOOO moja dziecina zamknęła oczy:D Może szum lapa ją uśpił? To ja też ide się kinę chociaż z godzinę zanim wstanie bestyjka na karmienie;D czyli 7,40 max:P

Miłego!

ja też jak zwykle nie śpię od 7 :) normalnie nigdy nie myślałam, że zrobi się ze mnie taki ranny ptaszek ;)

to ja też bym się wprosiła na spacer :) i od razu dam Ci Madzioszkaa te pieluszki, bo w końcu i Twoja z nich wyrośnie ;) tylko nie zapomnijcie o mnie, bo coś ostatnio ciągle sama spaceruje :(

i chyba dzisiaj będę się taszczyć z wózkiem, bo w taką pogodę to nie wiem jak ubrać pod tą chustę żeby nie było za gorąco :/

miłego dnia Babole :D

Cześć dziewczynki :)

No całe szczęście dziś pogoda lepsza, ale jakoś tak dalej chce mi się spać. Wczoraj szalałam po necie i szukałam tych wszystkich pierdółek dla małej. Wyczaiłam nawet fajny sklep na allegro, ale nie wiem czy kupowanie pieluszek, chusteczek itp to nie jeszcze za wcześnie ;) no i jeszcze w sumie nie wiem jakie są dobre.
Mam też już na oku fajną i w miarę przystępną pościel, więc po mału postępy ;)

Dziś ambitny plan mycia okien przed przyjazdem gości, czyli "Misek to jeszcze widać smugę i tam trzeba poprawić" :)

Miłego dnia dziewczyny

Witam się i ja :-)

Marzena lepiej powoli i małymi kwotami :-D Bo potem za jednym zamachem to majątek pójdzie:-)

A u nas prawie przespana noc :-) Muszę się jeszcze zebrać :-D Małą dziś zapisujemy do przychodni :-D

Pozdrawiam

Dzieńdoberek!

My dziś nawet dobrze spałyśmy od 23 do 4 :-) potem butelka, wyprawiłyśmy Tatuśka do pracy i w kimę po 5 zapadłyśmy. Teraz już po śniadaniu...

Jak mi się uda zebrać siły do wytaszczenia wózka to też ruszę na spacer przed 13 :-) Najwyżej do sąsiadów zapukam z błagalnym spojrzeniem i słowem "Pomocy" na ustach :P

I widzę, że nie tylko ja zagonię drugą połówkę do pucowania okien :-p

Anulka - wózek mamy beżowy, jak Inka z mlekiem i kwiatki na budzie są :)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszaa no właśnie tak mi się wydaje, że lepiej rozłożyć koszty na te ostatnie 3 miechy :) co prawda ubranek większość kupiona i na wózek mamy sponsora, no ale tych drobnostek zostaje jeszcze sporo no i pokój małej mamy cały do zrobienia.

Izuniek no faceci też muszą mieć jakieś obowiązki :) Poza tym z moim 1,60 cm jakbym miała na drabinę wchodzić to mąż by mnie chyba wyzwał, że dziecka nie szanuje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry