reklama

Mamy 2011

witam się popołudniowo;)

witam również wszystkie nowe forumowiczki;)

dziś miałyśmy wizytę u ortopedy -musimy się pieluszkowac przez 6 tygodni, jest nieznaczna róznica między bioderkami. Szukam własnie w necie opisu tego pieluszkowania bo nie wiem jak to wyglądać ma.
Nadia po kilku bezsennych nocach wczoraj po kąpieli (koło 19:40) zasnęła i przebudziła się o 3, potem o 6:30 i ostatecznie wstała o 9. Mogłam troszkę nadrobić niedobory snu.

miłego popołudnia

reklama
Udało się! Zniosłam wózek :D co prawda najpierw kółka, potem gondolę z Lenuśką, ale... :-) Chyba tylko za szybko się wyrobiłam i musiałam się z Wami minąć w okolicach parku... Opuściłam ten teren ok g.13:20... Wiatr mnie chyba przegonił... Mimo nie najlepszej pogody wyspacerowałyśmy się drugi raz po obiedzie, w mężowsko-tatusiowym towarzystwie :-) A teraz padam od nadmiaru km w nogach :/

no Izuniek zdecydowanie się rozminęłyśmy...

Anulka jutro też obieramy kierunek park :)

Zawalka ja też nie mam co liczyć na chęci chłopa do mycia okien, chociaż Ty to w ciąży jesteś to masz się czym wykręcić ;)

e_v przeważnie tu w godzinach spacerowych jest pusto :)

anias dobrze, że Nadia chociaż raz na jakiś czas daje odespać :)

ja dzisiaj też padam :( ze spaceru wróciliśmy koło 17 (prawie 5 godzin), a że Madzioszkaa narobiła mi ochoty na zupę i zanim się ugotowała to dopiero obiad zjedliśmy ;)

Vii Ty sie madzioszki nie czepiaj:p A może pierogi:>? :D

Zawalka ja mogę Tobie umyć okna jak chłop niechce:) Tylko będziesz musiała się zająć moją B.

Izuniek taaa minęłyśmy o jakieś 30 minut:-p Jutro kolejne podejście

Co do jutra to klops, umówiłam się z wami a nie wiem czy wrócę z uczelni. haha i do 13 będzie pani Krysia. Jak coś to mam nadzieję, że przyjmiecie mojego na spacerku z B. Albo niech sam pochodzi jakbym się nie wyrobiła i nie dotarła do Was.

anias gratuluje przespanej nocki. szal! zazdroszcze.

ja dzis bylam na wizycie kontrolnej i moj okres to taki pseudo okres, oznacza, ze prawdopodobnie jestem juz plodna. i tu moje pytanie, jakiej antykoncepcji uzywacie po porodzie? doktor obejrzal moja rane i powiedzial, ze jest juz zagojona. jupiii. tylko najlepsze jest to, ze skora jest ni zrosnieta i sie juz nie zrosnie wiec mam tam taki row marianski i czasem jak chodze to slysze mlaskanie. ale doktor zaproponowal, ze jak skoncze karmic to mi to naprawi w szpitalu, podadza znieczulenie dozylne, natna brzegi rany i zszyja. a no i seks mozemy uprawiac. tylko ja sie boje, ze bedzie bolalo. bolalo was?

cześć dziewczyny,

no ta pogoda coś dalej się zdecydować nie może czy chce być wiosenna czy nie :/
Okna umyte :) w nagrodę wybraliśmy się wieczorem do kawonu na kabarety. Trochę się śmiesznie ludzie patrzyli jak po godzinie siedzenia na niewygodnym krześle z kopiącą Majką z brzucholu, wstałam i stałam w przejściu i kręciłam biodrami, żeby roztańczyć dziecie :) Pytania "a co pani robi?" bezcenne ;)

Dziś czekają mnie porządki przed jutrzejszym przyjazdem gości.

Miłego spacerkowania

reklama
Heloł,
Witam się po przespaniu może ze 3h tej nocy... Aż mi się tego opisywać nie chce, nie mam siły...

anias
- zazdroszczę wyspania, mam nadzieję, że Nadusi tak już zostanie i czekam na tą piękną noc kiedy się w końcu sama wyśpię.
A u kogo byliście z bioderkami? U Brożyny chyba nie? Pieluszkowanie to po prostu wkładasz tetrową pieluchę dodatkowo między nóżki.

Madzioszka - pewnie że przyjmiemy W. będzie rodzynek :)

Dzisiaj koło 12 w parku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry