reklama

Mamy 2011

Jejku Katoryba współczuje i pomyśleć, że ja się złoszczę jak muszę wstać raz na 5-10 min :/ może jednej nocy podajcie mieszankę i niech L się nim zajmie a Ty chociaż raz się wyśpij, bo tak długo nie pociągniesz... biedna :(

reklama
Witam babolki:)

Ja niedawno wstałam, ide dziś na UZ i moja chyba czuje że zostanie z tatą bo w nocy też dała czadu. wprawdzie nie tak jak Bolo Katoryba współczuje! Gdyby nie W to nie wiem co by było w końcu po 4 wstał do niej i nie wiem co jej zrobił ale zasnęła i śpi do teraz. Może faktycznie niech jedną noc Bolo na mieszance całą będzie a Ty się wyśpij?
Vii rbię zupę:D:-p

Co do wyjścia do parku to mój może ale dopiero po 13 jak Pani Krysia pójdzie. Może was znajdzie:D

Miłego!

hej:)
dziś nocka też przespana, mam nadzieje, że juz tak zostanie....

Katoryba-mam nadzieję, że Bolcio da Ci w końcu pospać-trzymam kciuki:) z bioderkami byliśmy u Brożyny, Nadii nie bardo podoba się roztaw nóżek:)

Beti-u nas bez żelu ani rusz, normalnie Sahara co powodowało okropny dyskomfort. Pierwszy drugi raz -okropność:szok:

Marttini -odezwij się!!!

już myślałam w każdą stronę co tu zrobić, ale on sztucznego nie chce, dzisiaj wylaliśmy 90ml bo wypluwał cały czas. A może z butli nie chce - nie wiem. A ja nie naściągam na całą noc mleka - nie mam aż takiej nadprodukcji. Poza tym i tak bym musiała wstać żeby mały cyce opróżnił, bo będą bolały. Zresztą i tak się będę budzić jak on będzie płakał, więc nie widzę rozwiązania jak na razie...

kotoryba wspolczuje, u mni dzis 3 pobudki ale w odstepach po ok. 3h.

wstalam juz dawno a mezus pojechal kupic nam nowe autko kombii zeby sie wszysci zmiescili z naszej rodzinki.

a wczoraj zapisalam malego na usg bioderek na wyszynskiego i chyba im limity zwiekszyli bo termin mamy na 16 kwietnia.

no właśnie Beti pierwszy drugi raz... już pisałam, że u nas rewelka ;) lepiej niż było wcześniej ;)

Anias nam Ciach mówił, że bioderka najlepiej dojrzewają w odwiedzionej pozycji, takiej swobodnej. Próbuj jak Nadia zaśnie zbigać jej nóżki w kolanach i zostawiać w pozycji odwiedzionej. Tak samo rób jak np leży Ci na brzuchu :) u nas Hania sama ciągle trzyma nóżki w takiej pozycji, bardzo rzadko ma wyprostowane i razem...

Katoryba a może zły smoczek z butelki ?? polecam wypróbować Tomme tippee mają smoczek tak jak pierś, okrągły i miękki :) i może melko nie takie, bo nie każde dzieciom smakuje... jakie podajecie ?? jak coś mogę użyczyć bebilonu, sprawdzicie może to polubi :) a jak nie to są mleka dla dzieci co nie mają apetytu może takie ??:)

Ostatnia edycja:
No Beti gratulacje nowego auta :) my kupiliśmy nowe w grudniu, niby kombi, ale dość małe bo wiadomo kasa...no ale jak ostatnio wózek przymierzaliśmy do niego to cały bagażnik zajmował :P więc do dziecka to chyba najlepiej busa kupić ;)

reklama
Bry Wszystkim!

Po wczorajszych spacerach noc nie należała do przyjemnych, choć Maleńka zasnęła po karmieniu o 21 i pospała do 1:30.. Wybudziła się potwornie głodna, wypiła 90ml i nadal paluszki do buzi wkładała i ssała! Matka poszła dorobić mleka, ale d**a, fałszywe sygnały dawała... Chyba nie poczuła, że się przejadła! Wierciła się, kręciła, stękała - na szczęście poszła kupa, trochę jej ulżyło. Tylko mi już sił brakowało, bo to wszystko zakończyło się o 5, jak M. do pracy wstawał... Obudziłyśmy się potem o 7:30, znów butla i do 10:30 nie ruszyłam się z łóżka, aż przyzwoitość wygrała i wstałam... Lena jeszcze śpi :D

Dziś też Was nie spotkam, bo nie idę na spacer, nogi nie chcą... A na 14:30 idziemy poznać się z pediatrą :-)

Jutro my ruszamy do moich rodziców i babci, więc przetestujemy pojemność auta (nie kombii). Zaraz biorę się za zrobienie listy rzeczy do zabrania :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry