reklama

Mamy 2011

Zawalka jak lubisz sushi to polecam sushi tokyo. mały lokal ale genialny, w nigiri mam trochę obiekcji co do świeżości ryb :/ tylko niestety tokyo trochę droższe, ale to w sumie my z Michałem potrafimy przejeść każdą ilość, bo surowa rybka to to co niedźwiadki lubią najbardziej. Teraz mi tego strasznie brakuje, już się nawet śmiejemy, że jak się Majka urodzi to pewnie już w pierwszym miesiącu podrzucimy ją do dziadków i pójdziemy na sushi świętować jej narodziny :)

reklama
vii - Ja z racji ciąży dostałam krewetki ugotowane, nie surowe.

katoryba - cena zależy od waszego apetytu. My wydaliśmy na dwie porcje sushi i dwie mega duże i pyszne (podawane w czajniczku) herbaty prawie 55zł. Opiłam się jak bąk:)

marzena - my byliśmy pierwszy raz na sushi i trochę mieliśmy problem z tymi pałeczkami, ale jakoś nam poszło:). Było bardzo zabawnie.

Hej Dziewczyny,

ja z Milusią dopiero do domku wróciłyśmy. Na spacerku spotkałam Vii i Kotyrbe. Niestety już wracały do domu bo deszczyk ich wypłoszył a ja do parku dotarłam po 13tej dopiero.
Spacerowałam po parku do 15 a potem odwiedziłyśmy dziadków.

Zawalka ale narobiłas mi ochoty na na sushi, teraz przy cycu to mogę o pysznościach pomarzyć tylko!!!!!! Jak któraś z Was będzie w Sopocie a lubi Sushi to polecam Sushi restaurant na Monciaku rewelacja.

Dziewczyny moja mała też miała zieloną kupke akurat zrobiła na przyjscie poloznej. Ta kazała obserwować, jedna to nic złego.

Emri współczuję. A ja się zastanawiałam dlaczego nie ma Ciebie dzisiaj w parku, bo o Madzioszce to wiedziałam że na UZ jest. Altacet żel przyłóż, będzie mniej boleć.

Ja też muszę Milcie zarejstrować do ortopedy. Powiedzcie mi w którym tygodniu najlepiej?? I jakiego lekarza polecacie?? Ja na wyszysnkiego bym poszla byle nie do p. Bogusl....... a jak nie to do Ubermana lub Przybycienia. Skierowanie jest potrzebne tak?

Anulka niby na wypisie ze szpitala i w książeczce pisze ze w 6 tyg powinna być kontrola bioderek... radzę już się zapisać, bo kiepsko z miejscami :/ my byliśmy prywatnie u Ciacha i też sporo zajęło zarejestrowanie, bo ciągle brak miejsc. Lekarz miły, uprzejmy i pomocny, chociaż poczekalnia i gabinet odstrasza :/... Przybycienia SZCZERZE odradzam! skierowanie potrzebujesz jeśli idziesz na NFZ, jeśli prywatnie to bez skierowania :)

Vii masz może numer do Ciacha? Zapodaj proszę jak nasz, albo do inengo ortopedy.

Jestem jakaś zmęczona miałam teściów uahali się do B. i poszli. Nie było źle:-D

Zawalka ja poważnie mówię...:) Mi to żadna problema nie siedziałabyś tylko zajmowała B.

Anulka pogoda faktycznie kichowata dziś mój był na spacerze z małą ja tylko, wracając z UZ widziałam Vii i Katorybę.

Vii, dzięki a dlaczego odradzasz Przybycienia a polecasz Ciacha? Moja mama miala operacje, zespolenie kosci udowej i niezadowolona jest z Ciacha a ostatnio byla u Przybyc.... i zadowolona, że miły itp no ale nie chodzi tu o uprzejmości tylko o fachowość...

Madzioszka,Vii, Kotyrba i inne dziewczyny jutro też idziecie na spacerek do parku? Podobno 20 stopni jeśli tak to o której? Chętnie dołączę.........

reklama
numer na usg bioderek na wyszynskiego 683238525. ja sie nie dodzwonilam, pojechalam osobiscie. termin oczekiwania okolo 10 dni. jak bedzie cos nie tak to pojde prywatnie na konsultacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry