reklama

Mamy 2011

Hejohoł,
Moje nadzieje na spanie do 2 poszły w zapomnienie... 1:10 bodajże, kilka łyków i denat. I tak chyba co 1-2h, już nawet nie pamiętam ile razy wstawałam...

Ja tam idę w chuście - założę body, rajtki, skarpety i bawełniany pajac. Idę do roboty na chwilę a potem chyba jednak do parku skoro taka silna grupa się szykuje ;) Madzioszka - zgarnę Cię po drodze :)

Marzena - znajdź sprzedawcę u którego kupisz większość rzeczy na raz, to przesyłka tylko raz będzie. Wiem, że to niełatwe bo sama szukałam kilka tyg :/ Jak znajdziesz takiego co ma pieluchy też tanio to bierz, może leżeć przecie. Weź na początek pampersy a potem będziesz testować inne.

reklama
Marzena faktycznie zakupy lepiej rozłożyć sobie na raty bo na raz to masakra:-D

Ja też muszę umyć oka, jutro może jak mój pójdzie na spacer z B. to umyję. Nie odpuszczę sobie tego:-D Nie mam też problemu ze smugami:D Myje zwykłą wodą bez chemii i ściągam taką zbieraczką i już mam pomyte;D Szybko, łatwo i idealnie:D

Hahaha ale miałam telefon:D :shocked2: Pani z Aleksandrowa dzwoniła do mnie i chciała mnie jako kucharkę na komunie:D Lol!! Aż tak nie umiem gotować:D Trochę piekę ale mniej. Beata dobrze piecze nie laseczki:>?

Izauniek nie domawia się matce z noworodkiem to prawie jakby w ciąży nadal była:D

Katoryba po drodze do parku czy do roboty:D?

Ostatnia edycja:
Może za wcześnie na takie deklaracje co? Ja jakoś po 12 -12.30 sie wytelepie z domu jak wstanie ta moja gaduła. To nie ide z Tobą jak nie chcesz towarzystwa;p
Jak ją ubrać bodziak z długim i sweterek? nie wyczujesz jaka pogoda... czy bodziak z krótkim i sweterek?

oszty Katoryba już zamieniłaś Hanie na Beatkę ?? biedna ta synowa z Tobą będzie jak co chwile wymieniasz ;)

Madzioszkaa zależy jaki ten sweterek gruby ?? ja do wózka teraz jak było ciepło ubierałam bodziak z krotki, rajtki cieniutkie, spodenki i sweterek albo bluzę, na to kocyk cieniutki i budka od wózka, która ściągnęłam tylko w niedzielę jak było na prawdę gorąco :)

No i niedługo pojawi się kolejny konkurent dla Bola. Także nie ma co wybrzydzać, bo Johny mu wszystkie laski zgarnie:)

Cześć laski:)

U mnie po chińsku, czyli jako tako:). Ja też chciałabym, żeby mój P. pomył okna. Gorzej z jego chęciami.

Miłych spacerków:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry