Halo halo,
U nas nocka dobra

mały dostał 120ml +cyc (gdzie on to mieści w tym małym brzuszku?) i spał 21-2

potem godzinka walki o jedzenie jak zawsze i 2h spanka, chwilka jedzonka, 1h spanka a potem do wyra do starych i spanko do 8 prawie

obliczyłam, że spałam jakieś 7h więc jest ok

mam podejrzenia, że młody nie lubi pieluchy do pieluszkowania, bo po kinie L mu nie założył i ładnie spał a 2 ostatnie nocki mu zakładałam i było gorzej. dzisiaj znowu nie miał i było ok. A może to, że tyle się najadł? Sama nie wiem... To ile jedzą Wasze maluchy, że przesypiają całe noce, skoro mój po ok 200ml śpi tylko 5h?
emri - a jak tam obrażanie się Fila na cyca? Przeszło? Może przez te zębiska tak się fochał, bo go bolało jak jadł?
anias - jak Ty to zrobiłaś, że mała spała od 20 do 5?

sprzedaj sposób plizzzz...
Beti - a mały na spacerze też nie śpi? Tak to już jest z tymi chłopami... ale nie odpuszczaj, gadaj i gadaj, w końcu powinien się skapnąć, że robi coś nie tak... a najlepiej jakby ktoś jeszcze oprócz Ciebie mu o tym powiedział. Może teściowa, jeśli masz z nią dobry układ?
vii - próbowałam z tymi przekładaniami do odbijania ale ni chuchu... no chyba, że wtedy akurat nie miał co odbić, ale słyszałam jak mu jeździ po jelitkach...
Ja się piszę na spacerek. Może tym razem uderzymy w stronę anias i Beti?
Marzena - że Ty masz siłę jeszcze pracować... mam nadzieję, że masz lekką pracę chociaż?
Mój też ma na szczęście takie podejście jak Madzioszkowy chłop

i to dziecko na cycu, więc to o niczym nie świadczy. Chodzi tylko o podejście i inicjatywę tatusia.
Bywajcie