Cześć wszystkim,
dopiero teraz wieczorkiem mogę usiąść poczytać i napisać. MOja Milenka całą noc i dzień popłakuje sobie, nie wiem już naprawdę o co chodzi.....chyba ten wiatr tak na nią działa.
Dziewczyny ja mam taki materacyk kokosowy gryczany i wiem to samo co mówi
Kotyrba i Emri. Jak dziecko próbuje wstawać na stópki to przewraca się materac na gryczaną stronę.
Vii my też mamy chrzciny w niedzielę wielkanocną u Franciszkanów w parku. 4 chrzty mają być. My też już po kursie, aż pół godziny trwał. Mamy kupić szatkę i świecę. Głowiłam się dziś nad menu na chrzciny. Na razie tylko tort mamy zamówiony. My zamówiliśmy w galerii grafit cały biały, z różowymi kwiatkami i ze zdjęciem Milenki na torcie. Polecam tam torty bo już kilka razy tam zamawialiśmy z racji innych okazji. I są przepyszne!!! Wogóle to mnie przeraża liczebność aż 15 osób w mieszkaniu, ale czytałam że u Ciebie i
Emri jest tak samo. Wogóle brak kreacji na to wyderzenie też mnie dobija, no i fakt, że jak pójdę do sklepów to i tak nic na tyłek mi nie wejdzie

Dobrze że z ciuszkami dla dzieciaczków nie ma prolemu, bo w Dariuszu w przylepie to jest zatrzęsienie.
Do dziewczyn karmiących piersią. Czy waszym dzieciom wyślizguje się pierś z buzi? Mojej tak się dzieje i nie może złapać, denerwuje się i okropnie płacze!! Muszę wycierać sutek pieluszką i na siłę wkładać, albo smok - uspokaja się i dopiero z piersią próbujemy.........a i ile minut średnio spedza przy piersi????