reklama

Mamy 2011

madzioszka, mysza - jestem dopiero na 25 stronie ;) tak więc jeszcze nie wiem czy starczy mi cierpliwości (i tygodni;) żeby przeczytać faktycznie wszystko, ale tam są tematy bardziej na bieżąco dla mnie ;) skurcze, wyprawki, problemy ze snem i temu podobne :) jestem mniej wiecej w polowie października a pierwsze narodziny chyba w grudniu jakoś, jestem bardzo bardzo ciekawa co na ten temat pisalyscie :) przeciez nie będę doświadczonych mam zamęczać pytaniami co i jak - poczyatm i najwyżej dopytam. a najnowsze tematy też z chęcią czytam, ale jakoś nie mam odwagi się wypowiadać ;))
miłego dnia laseczki :) mój będzie na pewno miły bo jadę po zakupy dla naszej niuni :-D

reklama
podziwiam, ze chcesz czytać. Ja bym po prostu zapytała o rzeczy które mnie nurtują i nie grzebała w postach bo idzie się zgubić. Zdarzało się powtarzać wiele rzeczy i jakoś laseczki nie miały oporów przed tym. Przynajmniej nie dały odczuć;) Ale skoro chcesz:D

Vii No to teraz B. będzie miała zimny chów. Ja mam zimno i staram się jej nie tulić a teraz smarkaty B. biedna dziecko:-D

na Wyszyńskiego ciężko sie dodzwonić na necie znalazłam inny numer. ciekawe. Brożyna przyjmuje na NFZ? Ile brał CIach za prywatne badanie?

Cześć dziewczyny:)

katoryba - może to kino tak podziałało na Bola, że dał Ci się wyspać:).

madzioszka - w moim przypadku teoria tego Twojego amanta od okulisty się nie sprawdza - moja mama wpadła będąc panienką i ja jakoś chłopca nie przypominam, chociaż kiedyś chciałam być chłopakiem, żeby móc sikać na stojąco:). Z tym interesem sprzątającym - już chyba są takie firmy u nas w Zielonej (kiedyś mi w ręce wpadła jakaś ulotka), ale możecie spróbować. Ja bym zaczęła od chodzenia po domach babć i proponowania im wysprzątanie mieszkania przed świętami. Na pewno większość się skusi.

vii, katoryba - szalejecie z tymi spacerami, co najmniej, jakbyście się przygotowywały do jakiegoś rajdu wyczynowego mam z wózkami:)

Czy któraś z Was ma może materac gryczano - kokosowy? Ja wczoraj dostałam w spadku po chrześniaku i ta gryka jest taka luźna (przesypuje się w komorach na zewnątrz) - tak ma być?

Zaraz słońce się przebije:)

e_v - i bardzo dobrze, że czytasz wszystko (też bym chciała tak dla odświeżenia jak to się działo przed...) Czasem pytania faktycznie się bardzo często powtarzają a wystarczy wpisać szukaj i włala :)

A tak w ogóle to wiecie czy jest możliwość jakoś wyeksportować swoje posty? fajna pamiątka mogłaby być :)

vii - nie wiem czy nie dojadał, często sam puszczał cyca (w pozostałych przypadkach przysypiał), więc chyba nie...

zawalka - rajd wyczynowy? fakt, że były momenty z podbieganiem hehe każdy sobie radził jak umiał ;)
mam ten materac i z tego co pamiętam to ta gryka jest w takich kwadratach poprzeszywanych...

Madzioszka - możemy na spacerze podejść zarejestrować małą na usg

o której spacer? ja bym mogła nawet przed 12.

Katoryba a no możemy jak do 14 sie wyrobimy. Jestem dziś wkurzona to pewnie i górkę Tatrzańską bym pokonała. Muszę się wyżyć, Dodatkowo muszę iść na zakupy po lodów pusta a nie ma komu.

To o której zbiórka? Mam nadzieję, że nie będzie padać.

hajka, widzę że spacerowe tematy na topie, ze ten wiatr was nie przeraża...

Jestem po usg no i się potwierdza, że czekamy na naszą zdrowiutką dziewczynkę :)
To trzeba teraz o imieniu pomyśleć...

miłego dnia

reklama
dziś pogoda nie rozpieszczaq, wiatr jest okropny brr

my dziś z Beti na dzielnicy spacerowałyśmy.

pluszaczek -gratuluję córeńki i owocnego wymyślania imion:)

katoryba-cieszę się, że Bolcio dał Ci pospać. Ja zastałam dziecko płaczące z głodu, mała cholernica nie chciała butli do buzi wziąźć i darła się aż cyca nie dostała. W natomiast budziła się co chwilę i sprawdzała czy cycus jest blisko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry