reklama

Mamy 2011

jak to się mówi nie można mieć wszystkiego;p

Pytanie czysto teoretyczne, jakbyście mogły skorzystać z usług firmy która przyjdzie i wam wysprząta chałupkę i umyje okna poszłybyście na to?

reklama
:)
nie no kino musi być i już:):):)
też myślę, że to nic nie znaczy...jeszcze....taka tylko galaretka, trochę tego - więc luzzzzzzzzz:):)muszę sobie poczytać jak to z B było...bo też odchodził, ale tak po trochę jakoś...

- a co do wkładek - na pewno się przydadzą i w domku - trochę to trwa, ale nie pamiętam dokladnie ile już - wiem, że jak na wizytę szłam po 6tym tygodniu, to już tylko chyba nic nie było.

hej:)

dzisiejsza noc nie była taka jak dwie poprzednie, chyba wyczuła, że tatuś wraca i wróciła do swojego poprzedniego rytmu ....wyznaje zasadę :ja nie spię -nikt nie śpi:)mała cholernica:-)

dziewczynki my póki co odpadamy z wypraw do parku. Dobrze Wam bo macie rzut beretem i możecie sobie razem spacerować:-( Naduśka daje czadu w połowie spaceru ,a że smoka nie toleruje to nam zostaje narazie spacerowanie w okolicach domku w swoim towarzystwie...

do zobaczenia w kinie

Ostatnia edycja:
ale wieje... boję się, że coś mi wpadnie zaraz do domu :/ na spacerze nałykałam się piasku... zaraz po tym jak Katoryba zmusiła mnie do podejścia pod wielką długą górkę ;) a teraz jestem taka śpiąca, że chyba też pośpię w kinie ;)

hey dziewczyny :)
przyznam się że zaczęłam czytać forum od samego początku, kiedy też byłyście jeszcze w ciąży, wciągnęłam się na maxa :)
vii mam pytanie o kojec (poduszka dla ciężarnych) bo doczytałam że też taki miałaś - wzięłaś go ze sobą do szpitala? tak się zastanawiam czy może się przydać?
ale wiadomości tu wyczytalam:-) wszystko to co mnie teraz najbardziej interesuje - wózki i inne bajery :-) ciekawa jestem tylko czy jesteście nadal po kilku miesiącach użytkowania zadowolone z wózków które macie?

Ja dzisiaj do parku nawet nie doszłam uciekłam do rodziców, może jutro będzie lepsza pogoda.

My kupilismy wózek maxi cosi mura 4 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Składa i rozkłada się super, gondola też jest ok no może nie jest zbyt lekka ale polecam bardzo. Sprawdza sie na krawężnikach, wertepach, w lesie na pniach. Po piachu też daje radę. Pojedz do Dziecięcego ekspertu to zobaczysz na żywo, kobieta zaprezentuje Ci jego możliwości.

e_v ja mam tą dużą poduszkę... nie brałam jej do szpitala z racji gabarytów, chociaż gdybym od początku wiedziała, że zostanę w szpitalu 10 dni i wzięłabym prywatna salę to pewnie kazałabym sobie przynieść tą poduchę ;) ja mam wózek roan marita i też jestem bardzo zadowolona :) gondola największa na rynku :) duże koła i sprawdza się na każdym terenie :) jedyny minus to trzeba mieć do niego duże auto ;)

;):):) i ja jeszcze wpadłam:)

- też mamy wózeczek jak Vii - roan marita - i już pisałam - że super jak dla nas i pod względem używania, rozmiaru gondolki, kół...i po naprawdę długim używaniu - bo gondolka od lipca do kwietnia, a później to już spacerówka gdzieś tak do maja zeszłego roku, to ze spokojem mogę wózeczka używać dla drugiego dzidziolka. środek wyprałam i jest jak nowy:) jeszcze trzeba tylko kółka oczyścić i naprawdę, jest OK. Fajna sprawa, że dół gondolki można podnosić i tym samym dziecko nie musi leżeć całkiem płasko, co jest dobre jak już chce oglądać świat:) No i sama w sobei gondolka może służyć jako kołyska:):):) sprawdzone na wyjazdach - i u teściów....ehhehehehe
Fakt - jest to dość duży wózek, i do zapakowania się z nim, i do przechowywania...ale coś za coś;)

reklama
E_v gratuluje samozaparcia;) Mało która szaleje aż tak by czytać wszytsko:D

Byłam u pediatry mała ma 55 cm i waży 3900, lekarka nie miała zastrzeżeń dała skierowanie na USG bioderek, pogadała o szczepieniach. Nie kazała brać witamin tylko pytała czy mają dopijamy wodą.
Ja byłam u okulistki i przy okazji zajrzała też na małą z jej oczkami też jest ok ale dla pewności mam się z nią pokazać jeszcze w 3-4 miesiącu życia.

Wróciłam do domu i otrzymałam małe zagazowane stworzonko które płakało mi i dopiero teraz się uspokoiła. Ale nie chce spać i leży sobie koło mnie.:)

Jutro jak będzie pogoda i mój w domu to tatuś idzie na spacer a ja się w końcu wezmę za okna:)

Kolorowych mamuśki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry