Dziń dybry,
Ależ nocka piękna była

Troszkę odespałam. Po kinie zastałam wykąpanego i najedzonego proszkowo (100ml) malucha a potem poprawił jeszcze cycem i padł o 21 i spał do 2!!!!!!!!!! (5h szok) potem o 4:30 i później po 7

super super super

Teraz już za każdym razem znajdywałam go w poprzek łóżeczka, nie obrócił się całkiem do góry nogami tylko dlatego, że jest za długi i ryczał kilka razy bo się uderzał o szczebelki - musiałam mu kocyk podłożyć a dzisiaj zamontuję ochraniacz. Poprzedniej nocy znalazłam go ryczącego leżącego na brzuchu (pierwszy raz się sam obrócił całkiem na brzuch zdolniacha

) z ręką między łóżeczkiem i ścianą :/
vii - ja Cie do podchodzenia nie przymuszałam ;P trzeba było zostać i poczekać na holownik

a tak w ogóle to i tak było najłagodniejsze podejście

następnym razem będziemy się skrobać na tatrzańska
e_v - ja mam wózek Coletto Matteo i jestem z niego średnio zadowolona. Jeśli chodzi i małe gabaryty po złożeniu, obracaną oś i skrętne przednie kółka to jest super w ogóle rozwiązania konstrukcyjne są bardzo fajne ale niestety jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Wysyłaliśmy już stelaż do naprawy z racji zacinającego się hamulca i chyba będzie trzeba zrobić to jeszcze raz, bo znowu się coś zacina :/
Madzioszka - jeśli chodzi o to kompleksowe sprzątanie to zależy za jaką cenę, ale chyba na obecnym etapie szkoda byłoby mi kasy na to jednak.
Kaszana z pogodą - okna będą musiały poczekać chyba...
A co do panienek to tak pół na pół z tego co sobie przypominam, więc bredził ten jegomość :|
Mysza - Elizka ma pokaźne gabaryty, jest co nosić
Kto się pisze na spacerek?