reklama

Mamy 2011

:0

katorybka - gratki względnego się wyspania;):) mała rzecz a jak cieszy - prawda???oby już częściej synek dał się mamuśce wyspać...albo ja wiem, częściej musisz z domku wychodzić:):):)

Madzioszka - no to już zakładać firmę i działać:):):), teraz przed świetami widzę mnóstwo ogłoszeń "na słupach" - pewnie studenci wywieszają, ale już kilka widziałam...moich teściów znajomy założył firmę sprzątającą we wrocku i nieźle już od jakiś 15stu lat sobie kręci:)

AniaS - Nadia cycoholiczka co???co poradzisz, jeśli mamine mleczko najlepsiejsze:):):)

- my dzisiaj jakoś tak nie wiem, ta pogoda mnie jakoś nie nastraja pozytywnie, nie lubię wiatru - jakoś kiepsko mi się kojarzy;/ i nie mogę sobie cały dzień miejsca znaleźć, nawet na zakupy z M pojechałam, ale jakoś weny nie było;/ może lody McD poprawią mi humorek???trzeba męzula ładnie poprosić:)

reklama
wow kolejna dziewczynka :)

Marttini też lubię lody z McD :)

Anias
ja za to po powrocie z kina w domu zastałam bałagan, śpiące dziecko i dyskotekę ;)

co do wiatru to nam właśnie zerwało prawie wszystkie zewnętrzne panele balkonowe :/

hey!
pluszaczku raz jeszcze gratulacje!

zawalka kup nowy materac ten ewidentnie wysłużony-kokos gryka super-ale nowy...

katoryba to ty sprinterka jesteś!

madzioszka ja bym skorzystała :) szczególnie okna by mnie interesowały -więc jak rozkręcisz firmę daj znać-masz już klienta :)

ev i ja ciebie witam!

mysza ale córcia rośnie...ładna waga ;)

Hejo Kobity:) Katoryba trzymam kciuki, żeby tak już zostało, ze spaniem znaczy się:) W Carfurze są body bez rękawków, 4 szt. 29zł. Ja z tego "niebieskiego pudełka" dostałam na maila prenumeratę jakiegoś dzieciowego pisma.

Zawalka tak jak Szcęśliwa pisze. Materacy powinien być nowy, bo odkształca się "indywidualnie" pod ciałkiem dziecka

Dziewczynek rodzi się więcej niż chłopców. I dobrze będą mieli w czym wybrzydzać:))) A dziewczyny będą się o nich bić:) Z moimi paluchami już dobrze, ładnie się goją-ciągle je "wietrze" ;) Wczoraj byliśmy na szczepieniu, tym razem wzięliśmy 5w1 i o niebo lepiej niz ostatnio. Filipowi nic nie było-żadnych płaczów, gorączki, bólu:) Dzień jak zawsze. Było ważenie, mierzenie i uwaga uwaga na wadze pojawiło się 7200;))) Aż mi oczy wyszły...ale pediatra powiedziała, że w tym okresie często takie bobaski są:) A długi 64.

Dzień dobry wszystkim :)
mam pytanie co do materacyka, bo też kupiliśmy gryka-kokos i nie wiem którą stroną kładzie się najpierw? i kiedy się odwraca na drugą? czy się może wcale nie odwraca? :-)
z rana piekne słoneczko było i gdzie się podziało nie mam pojęcia, tak czy inaczej miłych, bezwietrznych spacerków życzę :)

hejka,

ev najpierw kokos bo twardy a gryka nie wiem kiedy:(

zawalka materac tak jak buty musi byc nowy bo sie dostosowuje do dzidzi

pluszaczek gratki, ze juz wiecie co bedzie!

emri my w czwwartek zaliczylismy oierwsze szczepienie bezplatne. nie bylo zle, maly plakal ale szybko sie uspokoil i nic mu nie bylo. ja sie biedna tez poplakalam jak zobaczylam te moja mordeczke zaplakana:)

karoryba a jak tam nocka dzisiaj?

spadam spac bo maly dal dzis czadu w nocy:( glowa mi peka, oczy pieka i sie kleja:)

witam się i ja w ten wcale nie taki pogodny weekend :/

Zawalka tak jak mówi Beti materac raczej powinien być nowy, bo każde dziecko inaczej go odkształca...

Bati współczuje nocy, oby udało Ci się w dzień odespać :)

Emri super, że Filipek dobrze zniósł szczepienie :) i rośnie Ci chłop na schwał :)

a nam w nocy Hani dała koncert... sama nie wiem czemu i to podczas karmienia :/ może nie spodobało jej się, że wczoraj zmieniliśmy smoczek na taki z większą dziurką ?? :/ darła się jak opętana dobra 10 min... na szczęście rano już normalnie ciągnęła z tego smoka... ale też był koncert... chyba ze zmęczenia, bo sama nie wiedziała czego chce :/

ehh ale wieje... zostały nam na balkonie 4 panele ;) reszta odpadła... do kitu z taką pogodą :(

ale tak czy siak życzę Wam miłego weekendu, a my dzisiaj idziemy się kursować przed chrztem do kościoła...

Hejo:) Beti właśnie głównie ze względu na moje pękające serce zdecydowaliśmy o płatnych, ale okazało się, że zniósł je lepiej niż poprzednio, więc na dobre nam wyszło:)

Vii a wyszłaś w końcu na ten balkon??? Trzeba było ratować panela:) Ale wieje na potęgę, dzisiaj to nie wiem, ale wczoraj mało mi głowy nie wyrwało, a co gorsza wózka z rąk:)

Filo spał do 10.30, chyba śpioch z niego rośnie:)

Ja znowu dzisija do szkoły, ale zaplanowałam też poważną rozmowę z szefową. Trzymajcie kciuki, że poszło po mojej myśli i w ogóle, żebym ją zastała:)

Buziole babole:)))

Dzień średnio dobry.

Emri ale masz klocusza a taki niepozorny nic po nim nie widać:-D

Pluszaczek Gratuluję poznania płci:) Teraz już tylko wybrać imię i oczekiwać!

Zawalka lepiej kupić nowy materac. najpierw kładziesz stroną tą z kwadracikami to chyba gryka, Robi się tak bo jak maleństwo ma kolki albo bolki brzuszek to kładziesz na materacyku na brzuszku i ono samo sobie masuje a Ty tylko gładzisz po pleckach. W przypadku mojej B. to się sprawdza.

E_v jak już pisałam najpierw te kwadraciki a później jak dzieciaczek ma mniejsze problemy z brzuszkiem to odwracasz czyli koło 3 miecha się kończą kolki taak dziewczynki? Co do dalszego użycia to wydaje mi się, że jest tak jak w przypadku materacy do łóżek dla dorosłych powinno sie jakoś raz w miesiącu obracać.

Beti, Vii no to nasze szkraby mogą sobie rękę podać moja też dała koncert jakich mało. najpierw płakała mi po południu a później w nocy od 12 do 2 a ja razem z nią. Masakra. Może ona ma skok rozwojowy? Nie za wcześnie?

Katoryba jak nocka?

Ja dziś muszę się wybrać kupić małej jakąś naklejkę na ścianę bo chyba jej sie nudzi i dlatego płacze, dałam jej zabawkę to popatrzyła i zasnęła. Może tu pies pogrzebany?

Pogoda idealna na mycie okien:D ale weny po takiej nocy brak.
Miłego!

reklama
Hej,
Wychodzi na to, że poprzednia nocka była tylko chwilowym świętem z okazji mamy wyjścia :/ dostał proszkową seteczkę + cycucha, czyli tak samo jak po kinie i spał tylko 3,5h :/ (a może woli mamine mleko zrelaksowane?) później po 2h a potem już co 1h... a noc zakończyła się o 6... masakra... znowu mnie oczy pieką i się lepią. Potem odespałam jeszcze 1h bo młody poszedł z tatą na spacer, ale niewiele mi to dało...
Widzę, że Wasze maluchy też nie bardzo - może się zmówiły?

pluszaczek - gratuluję dziewuszki. Macie jakieś typy na imię?

emri - całe szczęście, że paluchy już w miarę i że Filo dobrze lepiej szczepienie zniósł - opłaciło się zatem :) waga pokaźna ;) a moje chuchro miało w tym czasie o 1,2kg mniej :/

e_v - najpierw kokos bo twardy a dziecko dużo leży. materac obraca się bodajże po 6mies albo gdy maluch zaczyna stawać w łóżeczku - masuje wtedy stópki. Musisz doczytać w necie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry