:0
katorybka - gratki względnego się wyspania
mała rzecz a jak cieszy - prawda???oby już częściej synek dał się mamuśce wyspać...albo ja wiem, częściej musisz z domku wychodzić

Madzioszka - no to już zakładać firmę i działać

, teraz przed świetami widzę mnóstwo ogłoszeń "na słupach" - pewnie studenci wywieszają, ale już kilka widziałam...moich teściów znajomy założył firmę sprzątającą we wrocku i nieźle już od jakiś 15stu lat sobie kręci
AniaS - Nadia cycoholiczka co???co poradzisz, jeśli mamine mleczko najlepsiejsze

- my dzisiaj jakoś tak nie wiem, ta pogoda mnie jakoś nie nastraja pozytywnie, nie lubię wiatru - jakoś kiepsko mi się kojarzy;/ i nie mogę sobie cały dzień miejsca znaleźć, nawet na zakupy z M pojechałam, ale jakoś weny nie było;/ może lody McD poprawią mi humorek???trzeba męzula ładnie poprosić
katorybka - gratki względnego się wyspania
Madzioszka - no to już zakładać firmę i działać
AniaS - Nadia cycoholiczka co???co poradzisz, jeśli mamine mleczko najlepsiejsze
- my dzisiaj jakoś tak nie wiem, ta pogoda mnie jakoś nie nastraja pozytywnie, nie lubię wiatru - jakoś kiepsko mi się kojarzy;/ i nie mogę sobie cały dzień miejsca znaleźć, nawet na zakupy z M pojechałam, ale jakoś weny nie było;/ może lody McD poprawią mi humorek???trzeba męzula ładnie poprosić