Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madzioszkaa ja już rzadko otwieram dni... coraz później wstaję
Katoryba aj tam między Hania a Nadia jest 8 dni, a między Hania a Filem 2 tyg, to nie jest jakaś znaczna różnica zwłaszcza, że te maluszki też zaczęły wcześnieja narożnik kupiliśmy w Abra meble... do siedzenia na prawdę super, wygodny i duży
no i jak dla mnie bardzo fajnie wygląda
a z kupka i czopkami spokojnie, przecież nie zrobienie kupki przez 3 doby to całkiem normalna sprawa, także Bolo ma jeszcze trochę na produkcję
a dzisiaj się próbuję doliczyć do kiedy dokładnie mam macierzyński i ciężko mi idzie :/ zaczyna się już w dzień porodu ?? może któraś ma gotowy algorytmurodziłam 22 stycznia
bo muszę napisać podanie o te dodatkowe 2 tyg... kurcze już coraz bliżej końca...został mi jeszcze urlop z tamtego roku i wybiorę cały z tego... a później będę myśleć co zrobić i pewnie wyć z rozpaczy... kiedy powinnam złożyć papiery na wychowawczy ?? po urlopie wypoczynkowym ?? wychowawczy musi być zaraz po macierzyńskim ?? kurcze ;( ja nie chcę do pracy ;(