Dzieńdoberek!
Po wczorajszym przespanym spacerze nastąpił u Dziewczęcia mego etap mega aktywności, przez 4h latały ręce i nogi, a przed kąpielą nieznanej przyczyny bunt w formie rozpaczliwego krzyku. Oj, kobieta zmienną jest! :-) Po jedzonku o 19 głód dopadł o 0:30, potem o 5:00 i tradycyjnie o 9:00. Całkiem fajna ta nocka była :-)
Katoryba - wg mnie to całkiem nieźle Wam poszło tej nocy, a kolejne będą jeszcze lepsze! :-)
Vii - przyzwyczaicie się do nowego łoża ;-)
a składaliście podanie do żłobka, czy chcesz (a raczej musisz) iść na wychowawczy?
Madzioszka - niby przez pierwsze 3 miesiące wszystkie wysypki mogą się przydarzać. Może faktycznie coś w powietrzu wywołuje teraz takie reakcje...
W kwestii powrótu do pracy, to mnie chętnie dyrekcja wysyła na wychowawczy... Podstawowy macierzyński kończy mi się 5 sierpnia, potem 2 tyg. dodatkowe, 10 dni zaległego urlopu i wychodzi początek nowego roku szkolnego - cudowny moment na mój powrót do kariery... Chcemy jednak wyjechać gdzieś na dłużej we wrześniu, więc nowy urlop się podczepi, a później... trudno powiedzieć...