zawalka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Chyba przesadziłam z uchylonym oknem na noc, bo gardło mnie teraz boli. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i zaraz mi przejdzie. A z nosa ciągle coś leci, jak nie krew to woda. Teraz jakaś taka czuję się w zawieszeniu. Nie planuję już nic na najbliższe dni, bo nie wiem, czy Johnny nie zdecyduje się nagle wyjść na światło dzienne. Strasznie mnie dołuje ta niepewność. Szkoda, że nie zna się dnia, ani godziny...
Dzisiaj idę do gina - ciekawe co powie.
marttini - dziękuję za wczorajszą gościnę. Alutka słodziutka
. A z tymi kołami to raczej innego wyjścia nie macie, jak ich wymiana na nowe, bo takie łatanie dziurek pewnie będzie tylko na jakiś czas i znów to samo będzie. Szkoda, że teraz musicie w domku przymusowo siedzieć. Chociaż może któraś z dziewczyn ma zapasowy wózek i chętnie Ci pożyczy na kilka dni
.
beti - dzięki za ubranka. Ciekawa jestem jaki Johnny będzie duży. W sumie to już bym chciała go zobaczyć, ale może sam poród mogłabym jakoś przeskoczyć. Jakiś taki strach mnie dopadł.
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Chyba przesadziłam z uchylonym oknem na noc, bo gardło mnie teraz boli. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i zaraz mi przejdzie. A z nosa ciągle coś leci, jak nie krew to woda. Teraz jakaś taka czuję się w zawieszeniu. Nie planuję już nic na najbliższe dni, bo nie wiem, czy Johnny nie zdecyduje się nagle wyjść na światło dzienne. Strasznie mnie dołuje ta niepewność. Szkoda, że nie zna się dnia, ani godziny...
Dzisiaj idę do gina - ciekawe co powie.
marttini - dziękuję za wczorajszą gościnę. Alutka słodziutka
beti - dzięki za ubranka. Ciekawa jestem jaki Johnny będzie duży. W sumie to już bym chciała go zobaczyć, ale może sam poród mogłabym jakoś przeskoczyć. Jakiś taki strach mnie dopadł.
Miłego dnia Wam wszystkim życzę