reklama

Mamy 2011

kurcze zawalka, e_v to już prawie :) aż mnie w brzuchu ściska jak o tym myślę... trochę Wam zazdroszczę :)

Emri byleby fryzjerka nie zaskoczyła Cię negatywnie tak jak Katorybę... ja chyba też zacznę spacerować na ławkę, bo to łażenie doprowadza mnie do szału... czasem to już nie mam co ze sobą zrobić...

Katoryba współczuję... G mówił, że widział Cie z nową fryzurą, jak to nazwał na Rihanne ;) może faktycznie się przyzwyczaisz :)

Marttini współczuje braku wózka ja się niestety mogę tylko chustą podzielić :/

a my dzisiaj zaliczyliśmy dwa karmienia.... pierwsze dopiero o 10, drugie o 16.... no i Hanik śpi... zaraz idziemy na spacerek :)

reklama
wy jesteście wszystkie szalone normalnie, nie wiem o co chodzi i jak to jest możliwe, że można zazdrościć zbliżającego się porodu...
ale z drugiej strony to bardzo optymistyczne i znaczy że chyba nie jest tak strasznie, a po czasie wspomina się miło :)

e_v - pomyliłam się z tym EKG miało być KTG:)

katoryba - na pewno wyglądasz teraz jak sexi mama:) A Ty przyzwyczajona do widoku matki - polki w lustrze:))))

Ostatnia edycja:
emri - ten specyfik na słońce z ziajki co kupowałaś to ten: Ziajka, emulsja, słoneczna, dla dzieci, SPF 50+, 125ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ?
Jak tam Twoja fryzura? dałaś się namówić na asymetrię?

zawalka - pfffffff sexi mama - koń by się uśmiał! to znaczy, że wcześniej wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj? to może jednak dobrze, że coś zmieniłam hehe ;)
tak właśnie myślałam, że chodzi Ci o KTG, w sumie to EKG serducha Johnego :)

Katoryba tak to ta emulsja, przepłaciłam 1,50...zapomniałam o tej aptece:/ Nie dałam się namówić na asymetrie:) Prawie w ogóle nie widać, że coś podcięła...Ale próbowała mi też coś wcisnąć, mówiła, że dzisiaj ma same ostre cięcia:))) Podpytałam czy klientki zadowolone, na początku nie chciała nic mówić, bo myślała, że my siostry, ale potem opowidała, że byłaś zaszokowana, ale przyszła mama i powiedziała, ze tak ładanie wyglądasz:) Mówiła, że masz synka Bolka, 5 miesięcy, a ja "taaakkk???" już prawie wybuchłam śmiechem, aż musiałam zmienić temat:)

Vii spacer na ławce zdecydowanie lepszy:) Jeszcze się naganiamy na placu zabaw:)

hejka!

a ja wam powiem, ze zprzyjemnoscia teraz chodze sobie z mlodym na dluugie spacerki i przy okazji lapie slonce. juz calkiem ladnie jestem opalona. szkoda tylko, ze widac ramiaczka:)

katoryba ciekawe jak wygladasz? a swoja droga co za babsztyl, ze zrobil po swojemu. ale powiem wam, ze z fryzjerami tak jest. jak sobie czasem cos umyslom to kliencie boj sie;) moim zdaniem poczekaj jeszcze kilka dni i jak ci dalej nie bedzie pasowac to idz sciac. ja kiedys zrobilam sobie troche ciemnych pasemek i to byl niewypal. po tyg powtorne farbowanie:)

e_v ciesze sie, ze ktos docenil mojego Dawidka:) powiem ci, ze nie mam prownania ale chyba nie jest zle. bole brzuszka ma moj maluszek (choc chyba juz ustepuja bo sa rzadsze) bo lyka duzo powietrza, czasem dlugo nie moze kupki zrobic i tez sie meczy. przez kilka tygodni budzil sie nad ranem i plakal i to bylo co najmniej wkurzajace:) ogolnie lubi bardzo na raczkach. wysypke tez mial tylko zanim ona sie pojawila to polozna mnie uprzedzila, ze ok. 5-6 tydzien moze sie pojawic wiec nie panikowalam. a co do porodu to mysle, ze nam wszystkim chodzi o te emocje bo wiemy juz z czym sie to wiaze i jakie wspaniale pierwsze momenty przed wami. ja teraz jak mysle o porodzie nastepnym to na pewno zrobilabym wiele rzeczy inaczej:)

madzioszka twoja mala ma na pewno tradzik niemowlecy. raz czerwone a raz blade to typowa oznaka. samo minie, nie trzeba nic robic chyba, ze to jakas ostra postac. wtedy polozna mi mowila o rumianku albo kalium do kapieli.

emri widze, ze wykazalas sie podstepem:)

dobry wieczorny:)

Moja B, dziś miała dzień atrakcji. Musiałam ją ze sobą wziąć na UZ, byłyśmy na zajęciach. Zgroza:D wzbudziła ogólną wesołość. Nigdy więcej:)

Emri dzięki za notatki:D

Zostałam podbudowana dziś jedna znajoma musi wybrać się do okulisty bo nie dość, że powiedziała że B. jest drobniutka to jeszcze strasznie do mnie podobna:D Ego zostało podbudowane:D

Katoryba no pochwal się:)

....no ładnie - uśmiałam się z tej polemiki na temat fryzur:) Katoryba dała się porządnie przyciąć - to Emri dla równowagi nie przycięła się prawie nic!!!!...
moje dzieciaki padły w locie - ja po nieplanowanych korepetycjach jeszcze poszłam na spacer - Bartuch zasypiał już z nosem w kolacji...a Alunia zasnęła na amen nawet przy kąpieli:)
wieczór dla nas:)

ps...
- a ja na necie...chm.....coś chba nie tak:P

reklama
Bry wieczór,

dziś bez weny byłam, więc napiszę tylko tyle, że dwa spacery zaliczone, wieczorny krzyk L. był, ale krótszy niż wczoraj, więc jakiś plus...

Beti - ja też się cieszę, że spacerowanie dodaje mi trochę kolorku :-) ale narazie to sobie "rękawki" opalam...
Katoryba - nie może być tak źle jak mówisz; przyzwyczaiłaś się zbytnio do swojego poprzedniego wizerunku :-)

A wiecie, w tym miesiącu Dzień Matki :-) Większość z Nas będzie pierwszy raz obchodziło to święto :-)
Ja narazie zatroszczyłam się o prezent dla swojej Mamy, i wiem, że się ucieszy :-) I mi już fajnie na sercu i duszy hihi

Dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry