Cześć laseczki

Cześć milka

wiesz - w sumie każda z nas może coś napisać o porodówce w ZG...napisz co szczególnei Ciebie interesuje???lekarza jak to lekarze, zmieniają się często i w sumie na nich nie ma co patrzeć, najważniejsze to współpracować z położną - ja dzięki swojej to naprawdę wspaniale wspominam pobyt na porodówce, bo właśnie dzięki lekarzom to raczej nie;/ ale najważniejsze to zdrowie dzidziusia
E_V i Zawalka

- będziecie razem dyszały i trzymały się za ręce

:

już nie jedna z nas chciała się tak z kimś spotkać - może Wam się to uda???fajnie by było

ja jak gdzieś widzę brzuchatki w aką pogodę, to o Was myślę i przypomina się mi czas kiedy z Bartuchem w lato z brzuszkiem chodziłam....pot lał się po gaciach
Emri, Katoryba

- no na oczach dzieciaczki dorastają!jeszcze trochę, a nocki będą Wasze - nawet ta jedna pobudka w nocy to już jest bosko

dacie radę

Katorybka....trzymam kciuki za bank i za KTBS - trzeba mieć nerwy ojjj trzeba, by to wszystko przejść - niech moc będzie z Wami!!!
My dzisiaj do południa siedziałyśmy i czekałyśmy na położną - ostatni już raz...troszkę szkoda - bo jakaś rozrywka

Mam kilka pomysłów by tego mojego jęczmienia trochę zmniejszyć - porady p.Krysi

Alunia waży już 4090g

i jak to usłyszałam to padłam - że jest rekordzistką w przybieraniu na wadze...no nie wiem, dla mnie to jakoś normalnie!Ale niby bardzo dużo przybrała jak na cyc i absolutnie mam już się nie martwić, że wcześniaczek...a ja jak o tym myślę, to wciąż jakiś glut w gardle;/ no ale mam nadzieję, w końcu przejdzie

jak Ala będzie miała chyba z 20lat
Vii - spokojnie - może w spodenkach już Hania śmigać - ja Alę dzisiaj ubrałam tylko w body, gołe nózie, skarpetki i p.Krysia powiedziała, że jak najbardziej OK, nie ma co przegrzewać, a naprawdę jest bardzo ciepło i parno! i super Ci się Hania udała - poważnie!!!! mało kiedy się słyszy, by dzieciaczki tak pięknie spały i dały wytchnienie mamusiom
My wczoraj całe popołudnie na dworze, Bartucha ni w ząb zagonić do domu...

to kiedy na te lody??????
ps...no to się minęłam z dziewczynami postami:*