ech....Madzia - wiesz co, takim babom to po prostu coś na mózgu siedzi....od razu, że jak dziecko płacze to pewnie rodzice krzywdzą;/;/;/;/ masakra...pewnie ze swoimi nie mogła sobie poradzić i się na kimś wyżyła!!!bo z czego takie "teorie" by brała???? albo juz amnezja ją dopadła i nie wie, że maluśkie dzieci to głównie płaczą...jejku takie to by powyszczelać!ale to tak jak moja mama - jak przyjechała jak B był malutki i płakał to co chwile, a bo mu zimno/gorąco, głodny pewnie, a może ma kolki??? a weź pomasuj mu brzuszek, a może ty masz nie wartosciowy pokarm i trzeba go dokarmić...tak za mną chodziła i gderała no - a ja im bardziej byłam zdenerwowana tym bardziej moje dziecko płakało - po prostu nie mógł się wyciszyć przed snem...im bardziej dzieć zmęczony to niestety gorzej mu zasypiać! no ale poczucie winy i tego, ze jestem "złą" matką bo robię coś nie tak pięknie zasiała!!!!!a czasem słowa bolą tysiąc razy bardziej niż nie jeden czyn,,,tak więc wierzę, że ten babsztyl popsuł Ci nieźle humor! Uszy do góry i olej!!!!!!!!!!!!!!! Ty wiesz, czemu Batka płakała-boś jej mama!!!!! a innym nic do tego, bo skąd mają wiedzieć????
PaulaZG - tak dzieciarnia spała
a na tańcach byłam z bratem dokładnie jakoś rok temu
we wrocławiu
no i pewnie, że kiedyś się wybierzemy a co
u danych przygotowań i bawcie się dobrze
Emri - szkoda, że ten piękny make-up się zmył.....

ale będzie okazja zrobić nowy

nam udało się uciec ale pod drzewkiem chwilę stałam myśląc, że przejdzie....dobrze, że jednak zgarnęłam dzieciaki do domu
Zawalka - jak się trochę mężul przegłodzi to zacznie wszystko wcinać
ale tak poważnie to współczuję....co ten Twój chop jada zatem???A Jasio - na pewno się nie rozchoruje, sprawdzaj zawsze karczek
dzieci nawet jak są bardzo zgrzane, spocone to właśnie wtedy mają czasem zimne, mokre rączki (bo właśnie spocone i schną !!!) tak więc spokojnie
E_V - więc może chusta jakaś się Dominisi upodoba???
PaulaZG - tak dzieciarnia spała
Emri - szkoda, że ten piękny make-up się zmył.....
Zawalka - jak się trochę mężul przegłodzi to zacznie wszystko wcinać
E_V - więc może chusta jakaś się Dominisi upodoba???