reklama

Mamy 2011

emri - po dowód? czy zdjęcie zrobić dopiero? ;P jak zdjęcie to ja też muszę do tego Bodzio w końcu się wybrać...
W niedzielę nie będziemy J gitary zawracać przecie...

Madzioszka - od Ciebie też mam coś do zabrania :) jutro jaki masz plan spacerowy?

reklama
a kuku :)

Paula super, że się dobrze bawiłaś :) a przestawianiem mebli Ty tam nie świruj!!! no i kolejny forumowy remont się szykuje :) niedługo grupowo będziemy to robić ;)

co do zimnych rączek to Hanik prawie zawsze ma zimne i do tego nie wiem jakim cudem, ale spocone i zimne stópki :/

a ja mam jedną fajną rzecz po weekendzie :) nową fryzurę... kolor w innym odcieniu i kilka pasemek :) do tego trochę inaczej ścięte... jakoś teraz się sobie bardziej podobam... następnym razem jeszcze rozjaśnię pasemka :) super jest mieć fryzjera w rodzinie :D kosztowało mnie to 10 zł, bo kupiłam najtańszą farbę ;) a włosy mam ładniejsze niż po l'oreal'u, którym zawsze farbowałam...

smutno mi bez Was było ;)

miłego dnia Babolki :)

hejka!!! u nas calkiem ok, z sob na niedz Dawidek poszedl na rekord i spal 11h. malo mi oczy z orbit nie wyszly. dzis obudzil sie o 3 ale matka nie wstala i nie dala jesc wiec po 20min jeczenia zasnal i dopiero po 6 sie obudzil. a tak ogolnie widzialam te nasza nowa kruszynke w rodzinie i az mi sie plakac chce, ze moj synus nie jest juz taki malenki:( taaaki duzy juz sie zrobil, nie chce jesc na rekach , kolos z niego jest, glowka twarda...

paula alez ty masz energii:) szkoda, ze pospac nie moglas przez ten remont a wiadomo spania nigdy za wiele;)

vii witaj z powrotem:)

katoryba szczerze ci wspolczuje, domyslam sie, ze problemy z remontem przekladaja sie na zycie i generuja mnostwo konfliktow:/ ale skoro juz panele to blisko konca i zaraz bedzie po wszystkim!!!

marzena faktycznie przemily gest w tej restauracji. az sie buzia cieszy na sama mysl. mnie wszyscy wszedzie w kolejkach wpuszczali z brzuchem, w banku, na poczcie:) a z tym seksem to korzystajcie bo pozniej to moze byc roznie niestety:) ostatnio nawet plakalam mezowi, ze nic nie jest juz tak jak wczesniej:) a i tak podziwiam, ze masz ochote, na mnie hormony dzialaly tak, ze nie chcialo mi sie no i w sumie maz jakos tak tez bal sie mnie z tym brzusiem;)

a i zamowilam mlodemu ubranko na chrzciny, spodenki na szelkach i bluzka z kolnierzykiem, kolor bialy/bez. no i nie wiadomo (jak to u nas) jaka bedzie pogoda wiec moze mielaby ktoras z was uzyczyc jakis sweterek lub cos w tym rodzaju na rozmiar 68? a jakies nakrycie glowy zakladac?

Ostatnia edycja:
miesiąc temu o tej porze ... leżałyśmy już razem a ja płakałam ze szczęścia :) a dziś już taka "dorosła" ta moja córeczka :) i też się na nią patrzę i płaczę z radości, że ją mam :))

E_V - gratulacje dla Dominisi z okazji ukończenia miesiąca:):):)Pannica z niej, że hoho:):):)buziaczek w czółko...
Paula...ja nie nadążam...jak TY to wszystko pamiętasz, co kto itd:):):):):)niezła jesteś:) super, żeście miło spedzili czas!!!!uściskaj Adasia za siusianie - zuch chłopak z niego:):):):):)dzielnie mu idzie:) ja mam parę mniejszych majtusiów bo Bartuniu...ale nie wiem, czy bieliznę ktoś będzie chciał taką używaną....do nauki siusiania mogą być,ale jakoś mi głupio...

dziatwa śpi - ja robię obiad paaaaaaaaaaa

Gratulacje dla Dominisi i Adasia :)

więcej nie piszę, bo myśli mi uciekają w inna stronę... ehh kurde... Myyszaaa, Madzioszkaa, Zawalka póki co milczenie jest złotem ;) ale jutro powtórka, bo chyba mam zwidy i cienie widzę ;)

hej laski,

e_v gratulacje dla Dominisi :) szybko zleciał ten miesiąc

Emri - ja ci dam myśli o porodówce ;) mała ma siedzieć w brzucholu jeszcze co najmniej tydzień. Zresztą dziś mam wizytę i zobaczymy czy już daje jakieś oznaki do wyjścia ;)

Paula - restauracja w Łagowie, więc kawałek trzeba by się było wybrać po ten deser ;) fajnie, że się wybawiliście na weselu :)

A ja się dziś powkurzałam na producentów ubranek. Wreszcie mam wszystko poprane i poprasowane i jak sobie układałam ciuszki to porównywałam je na długość i kurde te rozmiary ni jak się mają do rzeczywistości :/ wyszło na to np. że zamiast 7 body z dł. 62 mam jakieś 3 sztuki itp. Kurcze do sklepu to chyba z centymetrem będę chodzić bo nie mam takiej miary w oczach :P

A tak swoją drogą mam pytanko. Czy kojarzycie czy jest w zg jakiś komis który odkupuje suknie ślubne? Bo chciałabym po porodzie wreszcie zrobić coś ze swoją, bo to już dwa lata zalega w szafie ;)

paula widze, ze Adanciu (tak na mojego meza mowie) wchodzi na nowy etap bezpieluszkowy:) a sama tak zadecydowalas czy on dawal ci jakies sygnaly? fajnie, ze karty sa a z policja to tak jest, czekasz, czekasz i sie doczekac nie mozesz:/

marzena no coz niestety tak to jest z tymi ubrankami. moj maly nosi juz wszystko 68 ale sa na niego o dziwo dobre jeszcze 2 bluzki na 56:) na pewno nic niedokupuj bo i tak pewnie masz za duzo:) daj znac po wizycie! a co do sukni to na gazowni i na reja wiem, ze biora suknie ale nie wiem czy takie "obce" tez:) a gdzie kupowalas?

vii w ogole to nic nie zrozumialam co zes napisala:)

e_v gratki dla twojej niuni duuuzej:) a pochwal sie jesli wiesz ile wazy i mierzy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry