reklama

Mamy 2011

Nareszcie po wizycie... Pod drzwami poradni chirurgii dla dzieci tłumy, ciasnota i czekanie na wywołanie. Nawet nie wiedziałam, na którą godz. nas zapisano, ale całkiem szybko weszliśmy (po 15, a czekaliśmy od 13). Pan doktor miły, wszystko wyjaśnił. Morał z wizyty: zostajemy do czwartku, a jutro rano stawiam się z L. w szpitalu, mężu znów samotnie na pokoju zostanie (znów, bo w ciąży też kilka wakacyjnych dni, zamiast nad morzem spędziłam w szpitalu w połowie drogi do celu, a on w hotelowym pokoju). Zdecydowaliśmy się od razu na leczenie, kontrolne wizyty co 3 m-ce, więc znów będą wakacje :P
Wiadomości dobre, ale mi mega smutno, idę sobie płakać...

reklama
Nareszcie po wizycie... Pod drzwami poradni chirurgii dla dzieci tłumy, ciasnota i czekanie na wywołanie. Nawet nie wiedziałam, na którą godz. nas zapisano, ale całkiem szybko weszliśmy (po 15, a czekaliśmy od 13). Pan doktor miły, wszystko wyjaśnił. Morał z wizyty: zostajemy do czwartku, a jutro rano stawiam się z L. w szpitalu, mężu znów samotnie na pokoju zostanie (znów, bo w ciąży też kilka wakacyjnych dni, zamiast nad morzem spędziłam w szpitalu w połowie drogi do celu, a on w hotelowym pokoju). Zdecydowaliśmy się od razu na leczenie, kontrolne wizyty co 3 m-ce, więc znów będą wakacje :P
Wiadomości dobre, ale mi mega smutno, idę sobie płakać...

Izuniek trzymaj się tam... Najważniejsze że tak szybko :-) A popłakać też dobrze zdenerwowanie zejdzie :-)

Zawalka - jak coś mam fajną ksiażkę kucharską J.Oliwiera :-) Są tam świetne przepisy :-) Jak coś podrzucę Ci ją :-) Ja póki co nie mam ochoty testować przepisów :-)

Pozdrawiam

Witam,
właśnie nadrabiam zaległości w czytaniu.
Vii zazdroszczę nowej fryzury, moje włosy już też się pytają o fryzjera i muszę jeszcze przed chrzcinami coś z nimi zrobić:)

Gratulacje dla Dominisi i Adasia:):):)

Izuniek
jestem z Tobą, wszytsko będzie ok:)

Beti
ja jeszcze nie wiem w co ubiorę małą a chrzciny juz za 2 tyg!

A my dziś byłyśmy u lekarza bo mała coś kaszle od wczoraj, ale pani doktor mówi że oskrzela ok i tylko kazała podawać wit. C. Jak wyszłyśmy z domu o 12.30 to wróciłyśmy po 17- taki długi spacer nam wyszedł a Hanutek cały przespał:)

dzień dobry:)

Nie miałam weny na pisanie i czasu. z tych co u mnie, remont u rodziców skończony:) to jedyny pozytyw wyjazdu, B. tam koncertowała jak pokręcona aż mi się teściowa wraz z B. rozpłakała bo już nie miałam pomysłu co z nią jest. Wczoraj też płacze i tylko ja ją mogłam uspokoić nawet myłam się na raty bo płakała jak tylko mnie nie widziała. suma sumarum o 21.30 wylądowałam w łóżeczku. Dziś też już kilka razy płaczem i histerią zawaliła ale w końcu zasnęła mam nadzieję, że teraz spokojnie pośpi bo w dzień tego nie zrobiła. Obym się nie przeliczyła.

Emri oferta jak najbardziej aktualna:) Myślę, że jutro wybiorę się w Twoją stronę:)

Katoryba to Ciebie zahaczę po drodze:D

E-V Gratulacje miesiąca:D leci tan czas leci:D

paula szalona kobieto nosić się zachciało! uważaj na siebie!

Izuniek będzie z głowy! dobrze, że tak szybko udało sie pozałatwiać im mniejsza L. tym lepiej to zniesie i nie będzie pamiętać! Trzymam kciuki!

Wera moja B. wiecznie kaszla chociaż nic jej nie jest. pytałać pediatrę o te zaciśnięte piąstki?

Zawalka, Mysza, Vii dzięki za spaceros:)

Vii piszesz jakimiś ogródkami:p pewnie sama nie wiesz o co kaman:P

Miłego laski ja ide sie walnąć moja B. znów z płaczem chwile temu wstała utuliłam dałam papu i sama padne.

Wera zrobiłabyś suwaczek, bo nie wiem ile Hania ma :) i zdrówka :)

Katoryba jak tam na froncie ??

Madzioszkaa sama jesteś jak ten ogródek ;) mnie też proszę zgarnąć po drodze... że też ja zawsze muszę się upominać :P

a Hania dzisiaj zaliczyła kąpiel w dużej wannie na swoim siedzonku :) żałuję, że od początku tak jej nie kąpałam :/ wanienka to zbędny wydatek...

Juhu,
Izuniek - trzymajcie się tam dzielnie. Dobrze, że od razu zajmą się Lenką. Będzie szybko z głowy :)

vii - o co chodzi z tymi milczeniami? co to za tajemnice na forum a? gratuluję fryza. Co G na takie zmiany? A co to za siedzonko ma Hania? Zaprezentuj.

Madzioszka - no ja na spacerek chętnie

e_v - przed chwilą rodziłaś przecież... zdrówka dla malutkiej :)

paula_zg - Ty się odczep od tych mebli! fajnie, że impra udana i wybawiałaś się na zapas.

emri - nie mam żadnego maila.

Beti - ja mam tylko taki niebieski sweterek ale chyba nie będzie pasował... ewentualnie kamizelkę w paski zielone w różnych odcieniach.

U nas na froncie... u Bola leżą już panele, ale to najmniejsze pomieszczenie, więc nie ma się co napalać. zostało jeszcze kilka pierdółek do domalowania i kilka rzeczy w łazience + uprzątnięcie całego tego syfu z reszty mieszkania. Mebelki się będą montowały od poniedziałku. Dziś/jutro zamawiam sprzęty. W sb przyjeżdża łóżko. Tyle na teraz.
Jutro mamy kolejne szczepienie i raczej będę sama z Bolem :( chyba pójdę z nim wózkiem, także muszę obmyślić co i jak ze spacerkiem zrobić. Nie chce Wam się wybrać do smyka w Focusie może? mam jeszcze ten kupon -20% do 30.06 ważny, szkoda go zmarnować...
Bolo poprzedniej nocy obudził się o 5:40 dopiero! Mniemam, że chodzi o to że wyjęłam mu ceratkę spod prześcieradła i mu nie hałasowało i się nie budził przez to. Zobaczymy jak będzie dziś, czy moja teoria się potwierdzi.

Miłych snów babeczki :)

Katoryba to już bliżej niż dalej :) niedługo się wyprowadzicie :(

a Hania ma takie siedzonko Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.eurokids.pl/media/products/e6a7d0d72dbd8e2d09e732b909743369/images/fotelik-foczka-r-owy.JPG fajne, bo nie zawieszane na wanienkę tylko z przyssawkami i super się sprawdza i w wannie i brodziku :) mała siedzi stabilnie :) rewelacja jak dla mnie :) żałuję, że od początku właśnie tego nie używaliśmy... a jeszcze teraz niedawno kupiliśmy nową wanienkę :/ co do tajemnic to tak wyszło, że wyszło na spacerku ;) chyba sprawa nie na forum na razie :/

a ja folię już dawno wyciągnęłam spod prześcieradła, bo Hania się przez nią strasznie pociła na pleckach a ani razu nie przesikała ubranka :)

Hejo:) Ja dziś pracowity dzień miałam, po moim leniuchowaniu to istny zapierdziel:) Ostatnio codziennie spałam w południe...

Martinii wielkie dzięki! Udało nam się coś wybrać, w sumie Filo sam wybrał, bo oczywiście musiał ze mną wszystko rozpakować:)

Katoryba poprzeglądałam to co wczoraj wyrzuciłam z szafy, uzbierało się tego nawet sporo. Może coś będzie dobre, tylko nie wiem czy na spacer to zabrać, bo to cała reklamówka. Masz zapełnioną skrzynkę mailową

Madzioszka a o której będziesz? Bo ja dzisiaj znowu nie byłam po te dowód...do 10 będę, a potem koło 12:)

Vii ja nie wyobrażam sobie schylać się jeszcze do wanny, nad przewijakiem pęka mi kręgosłup...Dla mnie stelaż i wanienka to wynalazek ludzkości:) A i tłumacz co to z post:) Jakiś spisek czy jak?

Beti ja mam tylko taką białą welurową marynareczkę jak Cię ratuje.

Izuniek nie ma co, powód do łez jest. Ale nawet Ty sama zauważyłaś pozytywy, morze co 3 miesiące:) rewelka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry